SWGoH 101 Mod Guide: Vendos

sets

Përveç Dots, Levels, Colors, dhe Mods mods gjithashtu mund të ketë grupe të ndryshme të përdorura për të krijuar Bonus Set. Mods mund të farmed përmes Sfidat mod për mod e tyre specifike dhe përfshijnë: shëndetësor, mbrojtje, Dëmtimi kritik, Shansi kritik, Këmbëngulje, Kundërvajtje, Potencëdhe Shpejtësi.

Mod set janë të rëndësishme për shkak se grupet përputhen mund të japin shpërblime për statistikat e karakterit. Mods përcakton mund të japin shpërblime nëpërmjet seteve të përputhura 2 ose seteve të përputhura 4 dhe shpërblimet mund të aplikohen në mods midis niveleve 1-14 ose bonuse maksimale për mods të nivelit 15 të përputhura.

Informacioni i përcaktimit të Bonusit shfaqet në fund të ekranit mod të një karakteri individual.

Set Ikonë # e Mods kërkohet Match Bonus Lvl 15 Bonus i Ndeshjes
shëndetësor 2 mods + 5% Shëndeti + 10% Shëndeti
mbrojtje 2 mods + 12.5% Mbrojtja + 25% Mbrojtja
Dëmi i Kritit 4 mods + 15% Dig Dem + 30% Dig Dem
Shkaqet e krimit 2 mods + 4% Mundësia e Kritit + 8% Mundësia e Kritit
Këmbëngulje 2 mods + 10% Qëndrueshmëri + 20% Qëndrueshmëri
Kundërvajtje 4 mods + 7.5% Vepër + 15% Vepër
Potencë 2 mods + Potenciali i 7.5% + Potenciali i 15%
Shpejtësi 4 mods + 5% Shpejtësi + 10% Shpejtësi

Disa shpërblime të caktuara kërkojnë moda 4 për të bërë një komplet të kompletuar, ndërsa të tjerët kërkojnë modë vetëm 2. Kjo do të thotë që në mënyrë që të fitoni Bon + 15% të kritikave të Digit, kërkohet një total i modave 4 Dam Dam. Për modelet mod që kërkojnë moda vetëm 2, mund të bëhen deri në komplete të plotë 3. Për modet që kërkojnë moda 4, mund të bëhen një set i vetëm 4-mod dhe pastaj një grup shtesë 2-mod mund t'i shtohet një karakteri.

Bonuset maksimale të vendosura mund të bëhen vetëm kur të gjitha modat në ndeshje janë në nivelin 15.

Në shembullin e mëposhtëm, Boba Fett ka Mod 4 Dam Dam dhe Mods 2 Tenacity. Set modaliteti i qëndrueshmërisë është duke marrë bonusin Max Set (vuri në dukje nga linjat e arit që lidhin modet), sepse të dy rrethet dhe modat kryq të qëndrueshmërisë janë në nivelin 15.

Edhe pse 2 e 4 e mods Dam Kritik janë në nivelin 15, Boba Fett po merr vetëm bonumin + 15% Dam Kanti në vend të + 30%, sepse 2 e Mods Dam Kritik janë vetëm në Nivelin 1. Në mënyrë që Boba Fett të marrë një bonus + 30% të kritikave të Modit Dam, të gjitha modulet e Digit 4 duhet të jenë në nivelin 15.

Tjetër: Statistikat fillestare dhe sekondare

Faqet e tjera:

Përditësuar së fundmi: 9 / 26 / 18