SWGoH 101 Mod Guide: Speed, i njohur ndryshe si "Grail i Shenjtë"

Speed, aka Grail i Shenjtë

Siç është shqyrtuar në Kuptimi i statistikave Mod Seksioni Speed ​​përcakton shkallën në të cilën personazhet mund të marrin kthesën e tyre të ardhshme. Sa më i lartë shpejtësia, aq më shpejt karakteri dhe aq më shpejt karakteri, aq më shumë sulme dhe aftësi mund të përdoren në betejë. Shpejtësia është statusi më i rëndësishëm brenda gjithë lojës dhe një ekip i shpejtë shpesh nënkupton dallimin në mes të fitimit dhe humbjes në çdo betejë.

Me Speed ​​si stat më i rëndësishëm, duke përdorur mods me primare Speed ​​dhe secondaries është pika qendrore e të gjithë menaxhimit mod.
 

Shpejtësia si Fillore:

Siç është diskutuar në Mod Shapes , shpejtësia do të shfaqet vetëm si stat primare në formën Arrow. Asnjë formë tjetër, pa marrë parasysh pikat, ngjyrat ose nivelet, ndonjëherë do të shohë Shpejtësinë të shfaqet si stat kryesore. Kjo e bën marrjen e një Mod Arrow me një Speed ​​primar një nga qëllimet më të larta në mods bujqësore.

Stat kryesor i shpejtësisë është jashtëzakonisht i rëndësishëm për shkak të rritjeve të mëdha të ofruara në ndonjë gjë të rrallë, ngjyrë ose nivel.

gjë e rrallë Shpejtësia maksimale në LVL 15
+17
•• +19
••• +21
•••• +26
••••• +30
•••••• +32

Statusi më i lartë i mesëm i shpejtësisë i regjistruar në lojë është + 30 Speed, dhe shpejtësia që është e lartë është jashtëzakonisht e rrallë. Shumica e lojtarëve janë shumë me fat për të fituar vetëm disa mods me sekondarë Speed ​​brenda intervalit të + 15-20 Speed. Shumë lojtarë kurrë nuk mund të fitojnë një mod me sekondat Speed ​​në 20s, dhe më pak do të takohen ndonjëherë edhe lojtarët me + 27 Speed.

Një shigjetë Speed ​​4 * në nivel 15, megjithatë, automatikisht ka + 26 Speed ​​dhe një 5 * Speed ​​Arrow ka + 30 Speed. Një shirit i vetëm 5 * Shpejtësi siguron sa më shumë shpejtësi sesa edhe sekuestrat më të shpejta, më të rralla në dispozicion! Një shigjetë Speed ​​1 * gjithashtu siguron më shumë shpejtësi sesa shumica e të gjitha sekondave të tjera të shpejtësisë. gjithashtu edhe sekondat e tjera të Shpejtësisë.

La shumica e personazheve të përdorura brenda betejave për Arena, Luftën Galaktike, Bastisjet, etj. duhet të përfshijë një shigjetë shpejtësie, edhe nëse është vetëm 1 * me + 17 Speed. 

Shpejtësi dhe kthyesi:

Të kuptuarit e plotë të shpejtësisë së Stat është e rëndësishme për të vlerësuar pse është statusi më i rëndësishëm.

Le të themi që dy skuadra po zhvillojnë të njëjtën përbërje të Luminara-L, Qui-Gon Jinn, ST Han, Lando dhe Rey. Në të njëjtën ingranazh, yje dhe nivele, karakteri Rey i të dy ekipeve do të shohë Shpejtësinë bazë në 164 dhe, pa mod, AI e betejës do të zgjedhë rastësisht nëse Skuadra A ose Rey e Ekipit B do të shkojnë të parët.

Sidoqoftë, nëse Rey i Skuadrës A ka edhe një Shigjetë Shpejtësie 1 * dhe Rey i Ekipit B nuk ka, Rey i Skuadrës A do të ketë 181 Shpejtësi përkundrejt Shpejtësisë 164 të Skuadrës B. Rey i Skuadrës A do të përdorë më parë çdo sulm të saj. Thjesht duke përfshirë edhe një Shigjetë Shpejtësie 1 *, Rey i Ekipit A tani lëviz shumë më shpejt dhe mund të sulmojë më shpejt personazhet e Skuadrës B.

Tani, imagjinoni që Rey i Ekipit A ka një Shigjetë Shpejtësie 5 * në Nivelin 15 të çdo modi. Shpejtësia bazë e Rey prej 164 bëhet 194 nga vetëm një mod. Nëse Rey i Ekipit A ka pesë modë të tjerë me vetëm një shpejtësi dytësore +5 në njëra-tjetrën, Shpejtësia e Rey shkon nga 164 në 30 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 ose 219 shpejtësi. Rey i Skuadrës A do të ketë Kthyesin (TM) duke lëvizur ~ 33.5% më shpejt sesa Rey i Skuadrës B. Dy karaktere me të njëjtën ingranazh, yjet, nivelet dhe kompletet e aftësive performojnë në mënyra krejtësisht të ndryshme pasi të rregullohet Shpejtësia përmes modeve.

Tjetër: Mod Farming

Faqet e tjera:

Përditësuar së fundmi: 9 / 26 / 18