SWGoH 101 Mod Guide: Kuptimi i statistikave Mod

Kuptimi i statistikave Mod

Ekzistojnë gjithsej statistikat e 15 që mods mund të ndikojnë. Kuptimi i asaj që secili prej statistikave bën është çelësi për zgjedhjen e atyre më të mirat për personazhet tuaja.

Saktësi i referohet Saktësisë Fizike për një karakter, që do të thotë aftësinë e një karakteri për të injoruar Dodge / Evasion. P.sh. Kur luftojmë kundër një karakteri si Count Dooku ose Luminara Unduli, të cilët mund të sulmojnë shpesh sulmet, Saktësia më e lartë rrit gjasat e uljes së sulmit në vend të marrjes së Dodge-it.

 • Pro:
 • Ndihmon të siguroheni që sulmet do të ulen
 • Neuters e tepruar Dodge në Arena
 • Cons:
 • Shfaqet vetëm si një stat primar mbi Shigjetat
 • Saktësia e 12% (5A max) shpesh nuk është e mjaftueshme për të shmangur karakteret me orientim të lartë

Shmangia kritike i referohet shmangies fizike kritike, që do të thotë aftësia e një karakteri për të zvogëluar mundësinë që një sulm të jetë një sulm kritik. P.sh. Kur luftojmë kundër një karakteri si Wedge Antilles ose Lando Calrissian, të cilët kanë shumë të lartë shansi kritik dhe dëmtim kritik, shmangia më e lartë kritike zvogëlon gjasat që një sulm të bjerë me Dëmtimin Kritik dhe rrit gjasat që sulmi të jetë një sulm i rregullt me dëmtime normale.

 • Pro:
 • Zvogëlon potencialin për karaktere të lartë të dëmtimit të Kritit
 • Maxes në 24% (35% 6E), një nga përqindjet më të larta
 • Cons:
 • Shfaqet vetëm si një stat primar mbi Shigjetat
 • Shumë "RNG" i varur dhe nuk do të funksionojë mirë kundër goditjeve të njëpasnjëshme të Dëmtimit të Kritit
Shansi kritik i referohet shansit fizik kritik, që do të thotë aftësia e një karakteri për të sulmuar një sulm si dëmtim kritik. P.sh. Kur përdor një karakter si Wedge, i cili ka dëmtim të lartë kritik, sa më i lartë të jetë përqindja e fatit kritik, aq më e madhe është shansi që secili sulm do të ngarkohet si dëmtim kritik në krahasim me dëmtimet e rregullta.

 • Pro:
 • Ndihmon të siguroheni që personazhet do të goditen me Dëmtimin e Kritit më shpesh
 • E disponueshme si stat kryesore dhe sekondare
 • Cons:
 • Më pak të vlefshme për personazhet me dëm të ulët të Kritit
 • Maxes në + 12% (20% 6E) si një primar, dhe përndryshe jep shumë rritje të vogla

Dëmtimi kritik i referohet statistikave të dëmeve fizike dhe referencave se sa dëmi trajtohet kur një sulm është shënuar si kritik. P.sh. Një personazh me Dëmtimin fizik 2500 i cili ka% Dëmtimi Kritik + 31.5 do të goditet me dëmin 3287.5 (787.5 + 2500) në një goditje kritike.

 • Pro:
 • Një nga statistikat më të mira në lojë
 • Maksimizon dëmin e një shumice dërrmuese të personazheve
 • Cons:
 • Përdorim i reduktuar për personazhet si Perandori Palpatine ose Nënë Talzin të cilët kanë bazë shumë të ulët kritike dhe shpesh nuk do të bëjnë dëmtime kritike
 • I disponueshëm vetëm si një stat primar mbi Triangles

mbrojtje dhe Mbrojtja% ndikojnë në gjendjen e armaturës dhe rezistencës. Mbrojtja, në përgjithësi, zvogëlon sasinë e dëmit të marrë nga një sulm. P.sh. Në qoftë se një armik sulmon me dëmtim 2000, aq më i lartë është vlerësimi i Mbrojtjes, aq më pak dëm do të zbatohet për karakterin e sulmuar. Mbrojtja është statistika e sheshtë, ndërsa Mbrojtja% rrit statin bazë sipas përqindjes së listuar.

 • Pro:
 • Rrit seriozitetin e përgjithshëm të karaktereve, sidomos tankeve
 • Kërkon modë 2 vetëm për të kompletuar komplete
 • Cons:
 • Mund të jetë e komplikuar për të llogaritur ndikimin e drejtpërdrejtë nga mbrojtja e shtuar
 • Rritja e zvogëluar nga modelet e mbrojtjes për personazhet me forca të blinduara dhe rezistencë të lartë

shëndetësor dhe Shëndeti% referojuni gjendjes së Shëndetit dhe referojuni se sa dëme mund të marrë një person para se të vdes. Kur Shëndeti i karakterit arrin zero, karakteri vdes në lojë dhe nuk mund të përdoret në betejë nëse nuk ringjallet. P.sh. Një personazh me 10,000 Health do të mbijetojë në betejë, në shumicën e rasteve, shumë më gjatë se një karakter me 5,000 Health. Shëndeti është stat banesë, ndërsa Shëndeti% rrit statin bazë sipas përqindjes së listuar.

 • Pro:
 • I disponueshëm si primar në 4 të formave 6
 • Ndihma e shkëlqyeshme për përmirësimin e mbijetesës së karakterit, sidomos përpara Gear 7
 • Gjerësisht i zakonshëm dhe i përsosur për personazhet me aftësi të Mbrojtjes së Bonusit
 • Cons:
 • Maxes si stat primare në 5.88%, një nga rritjet më të ulëta për Mod Tiers 1E-5A
 • Rënie e pjerrët e dobisë kur personazhet fitojnë Mbrojtje në G7, jashtë karaktereve shumë të veçanta

Kundërvajtje dhe Vepra penale% ndikojnë në statistikat e dëmeve fizike dhe speciale. Vepra, në përgjithësi, rrit sasinë e dëmit të përgjithshëm të zbatuar nga një sulm. P.sh. Sa më i lartë të jetë vlerësimi i veprës, aq më i madh do të jetë dëmtimi fizik dhe i posaçëm në një sulm bazë ose të veçantë. Fyerja është statistika e sheshtë ndërsa Ndarja% rrit statin bazë sipas përqindjes së listuar.

 • Pro:
 • Mund të lejojë mundësinë e shkronjave të ulëta për të goditur më shumë
 • Mund të jetë më i dobishëm për personat me shans më të ulët kritik mbi rritjet e dëmtimeve kritike
 • Cons:
 • Rritjet totale në dispozicion mund të mos jenë aq të forta sa statistikat e tjera
 • Mund të jetë e komplikuar për të përcaktuar dëmtimin mesatar për një karakter individual

Potencë i referohet Stat statusi dhe i referohet aftësisë së një karakteri për të aplikuar një efekt dëmtues (Debuff). Sa më i lartë të jetë potenciali, aq më e lartë është probabiliteti që një personazh do të lëshojë një debutim. P.sh. Një karakter si TIE Fighter Pilot, i cili mund të aplikojë shumë debuff të ndryshme, do të jetë në gjendje të aplikojë të gjitha debuffet e tij në dispozicion më shpesh me potencë më të lartë.

 • Pro:
 • I disponueshëm si si një stat primar ashtu edhe një sekondar
 • Mund të krijojë një shtresë të shkëlqyer statike edhe përmes modave 1-2 * mod dhe në nivele të ulëta
 • Cons:
 • I disponueshëm vetëm si primar në formën e Kryqit
 • E panevojshme për personazhet që nuk zvogëlojnë numrin e rrotullimit ose aplikojnë debuffs

mbrojtje dhe Mbrojtja% i referohemi Statutit të Mbrojtjes dhe referojuni se sa dëme mund të marrë një karakter para se Shëndeti të fillojë të zbrazet. Sapo Mbrojtja të arrijë zero, dëmi do të zbatohet për shëndetin e një karakteri, edhe pse disa shkronja janë të afta të injorojnë Mbrojtjen dhe të dëmtojnë drejtpërsëdrejti Shëndetin. P.sh. Një person me mbrojtje të lartë do të mbijetojë më gjatë në betejë se sa një personazh me mbrojtje të ulët ose jo, por Shëndeti ende është ajo që përcakton nëse karakteri ende mund të luftojë ose nëse karakteri ka vdekur. Mbrojtja është stat banesë, ndërsa Mbrojtja% rrit stat bazë nga përqindja e listuar.

 • Pro:
 • Maxes në 23.5% (24% 6E) Mbrojtja, një nga rritjet më të mëdha
 • I disponueshëm si primar në 4 të formave 6
 • Cons:
 • Zgjidhet nga statistikat e tjera në dispozicion
 • Asnjë mod specifik i caktuar për mbrojtje vetëm

Shpejtësi i referohet statit Speed ​​dhe referencat se sa shpejt një karakter merr për të marrë një kthesë. Sa më i lartë të jetë Shpejtësia, aq më shumë kthehet një karakter dhe më shpejt një karakter mund të sulmojë ose të aplikojë dëmtime ndaj armiqve. Shpejtësia është gjithmonë një stat bazë si mod, që do të thotë se "pikat" aplikohen në shpejtësinë bazë. Shpejtësia është vetëm një përqindje brenda shpejtësisë së vendosur të shpejtësisë dhe akoma, rritja e përqindjes aplikohet vetëm në shpejtësinë bazë.

 • Pro:
 • Rrit statin e vetëm më të rëndësishëm në lojë
 • Në dispozicion si si një fillore dhe një sekondare
 • Cons:
 • Mund të shkaktojë vështirësi në vendimet e tregtisë së mesme të statutit
 • Katër mods të vendosur me shpejtësi në nivelin 15 sigurojnë vetëm një maksimum prej + 17 Speed

Këmbëngulje i referohet statit të qëndrueshmërisë dhe referencave se sa mirë një personazh mund të shmangë efektet e dëmshme (debuffs). Sa më i lartë është qëndrueshmëria, aq më pak gjasa që një person do të vuajë nga një debuff. P.sh. Një karakter si Biggs Darklighter duhet të përdorë aftësinë e tij të veçantë shpesh dhe më të lartë. Qëndrueshmëria i ndihmon atij të shmangë vuajtjet nga debuffs, si Ability Block, që do ta pengonte atë të përdorte aftësinë e tij të Veçantë.

 • Pro:
 • Kërkon modë 2 vetëm për të kompletuar komplete
 • Bën karaktere të fortë mbrojtës si Tanks edhe më të ashpër për të mposhtur
 • Cons:
 • Shpesh edhe qëndrueshmëria aq e lartë sa + 40% nuk ​​është e mjaftueshme për të shmangur debuffs me karakter të fuqishëm
 • Shpesh dalin si të dyja fillore dhe të mesme

tjetër: Speed, aka Grail i Shenjtë

Faqet e tjera:

Përditësuar së fundmi: 9 / 26 / 18