SWGoH 101: Mposhtja e Artistit të Luftës Event

Mposhtja e ngjarjes legjendar të Luftës së Luftës

Admirali i Madh Thrawn është një nga personazhet më të mira në të gjithë ndeshjen. Nga lidershipi i tij, Ebb dhe Flow i tij unik, specialisti i tij i kthjellët dhe mbrojtja në rritje, dhe sulmi i tij i trishtë, Thrawn i përshtatet pothuajse çdo ekipi dhe ka qenë pjesë e meta Arena që nga futja e tij. Jashtë Arena, Thrawn është thelbësore në Raid Push, HAAT, dhe tani STR Heroike.

Një personazh superior si Thrawn meriton një ngjarje superiore. Thënë kjo, Artisti i Thrawn's of War Legendary Event do të testojë ashpër çdo lojtar që dëshiron Thrawn me 7 *.

Ky udhëzues ka për qëllim të prishë karakteret e kërkuara, veshje të nevojshme, specifikat e betejave dhe detajet se si faktori RNG në ngjarje.

TL; DR:

Ndërsa rekomandohet që lojtarët që dëshirojnë ta kalojnë këtë ngjarje të lexojnë në udhëzuesin e plotë për të kuptuar mënyrat më të mira për ta mposhtur atë, ka disa këshilla të përgjithshme të shpejta:

  • Gear 8 është minimumi absolut. Përfundimi me G7 është shumë atipik.
  • Faza 4 Vrasin Rendit: Vdekja Trooper 1, Vdekja Trooper 2, Stormtrooper, Komandanti Stormtrooper 1, Komandanti Stormtrooper 2, Thrawn
  • Ngjarja është krejtësisht e varur nga RNG. Plani për shumë përpjekje.

Nga Kaitco of Pasardhësit e Perandorisë
Gaming-fans.com Shkrimtar i Lartë i Stafit
 

Personazhet

Ngjarja e Artistit të Luftës kërkon karaktere Phoenix dhe, ndërsa ka gjashtë anëtarë të përgjithshëm të fraksionit, ekipi më i mirë për ngjarjen është: Hera-Lead, Kanan, Zeb, Ezra dhe Chopper.

Sabine është një nga anëtarët më të fortë të fraksionit Phoenix, por për qëllimet e kësaj ngjarjeje, Chopper dhe Ezra janë absolutisht të nevojshëm, ndërsa Kanan dhe Zeb duhet të konsiderohen të kërkuar. Hera është e vetmja kryesuese e Phoenix; pa udhëheqjen e Herës, Skuadrilja Phoenix nuk do të funksionojë.

Gear

Metoda më e mirë (dhe më pak zhgënjyese) për të përfunduar ngjarjen Artist of War është përmes përdorimit të një ekipi prej pesë anëtarësh të Skuadronës 7 * Gear 10+ Phoenix me të gjitha aftësitë unike dhe nivelin Omega dhe epërsinë e Hera në Omega.

Gjithsesi, nevojitet Phoenix shumë e pajisjeve të nivelit të lartë dhe të vështirë për të arritur çdo anëtar mbi Gear 8. Kryesisht, disa pjesë të plota të marshimit që janë marrë nga nyjet LS / DS të nivelit të lartë ose nga bastisjet, të tilla si Carbanti, Gunët e Ndezur, Këmbët Stun, Holo Projektorë, Syringes dhe Droid Callers. Ndërsa të gjithë personazhet kërkojnë të njëjtat copa, disa karaktere jashtë Phoenix-it kërkojnë të njëjtën sasi të çdo copë dhe as nuk kërkojnë shumëfishë në aq të ulët sa Gear 8.

Shpejtësia e nivelit të lartë arrin në të gjithë 5 Phoenix nga G7 në G10:
Total Përshkrim
350 Prototip A / KT Stun Gun
100 Arakyd Droid Caller rikuperoj
50 Prototipi i implantit BioTech
750 Arra e Sensorit të Carbanit
200 Rikuperimi i Furrës së Furrës së KQZ-së
40 Prototipi i Clyak Comlink
500 Rikuperimi i shiringave Chiewab Hypo
350 Czerka Stun Rrahje Cuffs
250 Nubian Design Tech rikuperoj
150 Rilindja Nubian e Sigurisë së Skanerit
240 Sienar Holo Projektor
80 SoroSuub tastiera
60 Prototipi i Zaltin Bacta Gel


Edhe me anëtarët e ekipit 7 * G10 Phoenix, ngjarja do të jetë akoma shumë e vështirë për t'u koha dhe për t'u zotëruar në mënyrë të përshtatshme. E gjithë kjo pavarësisht, nuk është e nevojshme të përdoren Gear 10, 11, ose 12 karaktere dhe ngjarja Artist of War mund të kompletohet me 7 * anëtarë të ekipit të Phoenix 8 GXNUMX… me SHUMË e durimit.

Shkaterimi i mire i ingranazhit te Phoenix ne G8, G9 dhe G10 është në dispozicion këtu. Shkurtimisht, marshimi i Phoenix në G10 + për të zvogëluar disa nga RNG-të e nevojshme për ngjarjen do të kërkojë planifikimin e pacientit sa më shumë që të mundësohet përmes ngjarjes në vetëm Gear 8 për të gjithë Phoenix.

Tjetër: Betejat