SWGoH 101: Artisti i Mposhtur i Luftës - RNG dhe Durimi

RNG dhe durimi

Pavarësisht nga të kuptuarit e të gjithë mekanikës së ngjarjes Artist of War, nga armiqtë tek përdorimi ideal i aftësive të Phoenix, gjithçka do të zbresë në RNG, i cili është termi i përdorur për t'iu referuar Gjeneratorit të Numrave të Rastit të përdorur gjatë gjithë lojës që përcakton rastësinë faktor në gjëra të tilla si veprimet e AI dhe nivelet e rënies së artikullit. Në lidhje me ngjarjen legjendare të Thrawn, "RNG e mirë" i referohet Thrawn duke përdorur Komandën e Admiralit të Madh për çdo armik tjetër përveç Stormtrooper, ndërsa "RNG e keqe" i referohet Thrawn duke përdorur Komandën e Grand Admiral në Stormtrooper ose kur përdoret një sulm AoE, vetëm 1 ose 2 kundër anëtarit të ekipit të Phoenix në vend të të 5-ve.

Ngjarja e Artistit të Luftës është plotësisht e varur nga RNG, prandaj është e mundur të arrihet 7 * Thrawn me vetëm karaktere G8, ose madje G7 në disa raste jashtëzakonisht të rralla. Përmes një shumë të testimit të komunitetit, karakteret 7 * Gear 8 janë kërkesat bazë për mundësimin "RNG e mirë" për ngjarjen. Disa lojtarë do të duhet vetëm të luajnë me ngjarjen 3-4 me Gear 8 Phoenix dhe të arrijnë të mposhtin ngjarjen, ndërsa lojtarët e tjerë me një përzierje të Gear 9 dhe G10 Phoenix do të kërkojnë përpjekjet e 50 për të përfunduar ngjarjen.

Modat me sekondarë të Shpejtësisë së lartë kanë potencialin që në dukje ndikojnë në RNG drejt përfitimit të lojtarit, por rastësia është vërtet e rastësishme. Disa lojtarë mund të përdorin mbi 220+ Speed ​​Phoenix dhe akoma kërkojnë 50+ përpjekje, ndërsa të tjerët mund ta mposhtin ngjarjen me G8 Phoenix dhe modet zero me sekondat e Shpejtësisë. Në një përpjekje, asnjë nga debuffs e nevojshme nuk do të ndodhë dhe, në një përpjekje tjetër, Thrawn mund të ketë të dy Expose dhe Stagger dhe Zeb do të jenë ende në gjendje ta trullosin atë.

Nuk mund të theksohet mjaftueshëm: Ngjarja e Artistit të Luftës është plotësisht e varur nga RNG.

Kuptimi se ngjarja është plotësisht e bazuar në RNG do të thotë që një metodë efektive e vërtetë e pastrimit të ngjarjes thjesht është thjeshtësimi i ngjarjes shumë, shumë herë deri në përfundim. Përsëri, disa lojtarë mund të arrijnë të automatizojnë ngjarjen 10 herë mbi një orë përpara se të mposhtin Thrawn, ndërsa lojtarët e tjerë regjistruan të gjitha 186 përpjekjet përpara se ta mundnin përfundimisht ngjarjen (të gjithë jemi akoma shumë keq, Skybacca).

Me asgjë më pak se Gear 10 Phoenix, faktori më i rëndësishëm në ngjarjen Artist of War është durim.

Gjërat që nuk do të ndihmojnë në përpjekjet tuaja:

  • ulëritës
  • Mallkimi me zë të lartë
  • Duke hedhur telefonin tuaj
  • Thyerja e telefonit tuaj
  • Dëmtimi i vetes
  • Dëmtimi i të tjerëve
  • Duke pritur deri në minutën e fundit
  • Dorëheqja
 

Disa gjëra kryesore që duhet të mbani mend:

Relax - Ngjarja do të zgjasë për 7 ditë dhe për sa kohë që nuk do të zhgënjeheni dhe nuk do të largoheni, ju do të arrini atje përfundimisht për sa kohë që keni të paktën Gear 8 Phoenix me të gjitha aftësitë e tyre Unike Omega'd.

Jini të durueshëm - Duhen përpjekje të shumëfishta për të marrë një ritëm të mirë për fazën e fundit dhe gjithashtu rregullimin e Fazës 3 në mënyrë që Shpërndarësit përkatës të jenë në dispozicion.

Mos shpenzoni të gjitha burimet - Pas atij dështimi të 50-të, mund të duket e vlefshme të harxhoni të gjitha burimet e disponueshme për ta pajisur Phoenix menjëherë me G12 dhe zeta çdo aftësi. Mos e bëni këtë nëse nuk keni planifikuar tashmë të përdorni plotësisht Phoenix. Mund të ketë shumë përpjekje, por ngjarja është e arritshme në vetëm Gear 8 për të pesë Phoenix.

Lean në mbështetje të repartit - Ndani zemërimet dhe sukseset tuaja me anëtarët e tjerë të esnafit tuaj dhe mos e lini ngjarjen, ose tërë lojën, vetëm sepse keni kaluar RNG të keqe. Pavarësisht nëse e bëni automatikisht ngjarjen ose luftoni manualisht përmes çdo përpjekjeje, përfundimisht do të arrini atje.

Mos harroni: Nuk është fundi i botës - Thrawn është një karakter i frikshëm dhe ai është i shkëlqyeshëm me 5 * dhe 6 *. Një Thrawn 6 * G11 do të jetë jashtëzakonisht efektiv në Arena dhe do t'ju shërbejë mirë edhe në Betejat e Territorit dhe Luftërat e Territorit, veçanërisht nëse ai është modifikuar mirë. Ngjarja përfundimisht do të kthehet, kështu që nëse filloni vonë ose nervat nuk mund të marrin përpjekjet e shumta të nevojshme, gjithmonë do të ketë një shans tjetër në të ardhmen.

Jetë i sigurt për të shqyrtuar Udhëzues Gjithëpërfshirës për Mod për detaje mbi modifikimin dhe karakterin individual Udhëzues Mod për udhëzime për modifikimin e karaktereve specifike të Phoenix.

Gëzuar dhe fat të mirë!