SWGoH 101: Mposhtja e Artistit të Luftës - Betejat

Betejat

Niveli 7th i ngjarjes së Artistit të Luftës ka fazat 4:

  • Faza 1 përfshin Stormtroopers dhe Stormtrooper Commanders
  • Faza 2 përfshin një Zyrtar Imperial, një Stormtrooper, Magmatrooper, Komandant Stormtrooper dhe Pilotët TIE Fighter
  • Faza 3 përfshin një Zyrtar Imperial, një Stormtrooper, Magmatrooper, Komandant Stormtrooper dhe Troopers Vdekje
  • Faza 4, në fazën përfundimtare, paraqet lojtarët me: Thrawn, 2 Death Troopers, 1 Stormtrooper dhe 2 Stormtrooper Commanders

Fazat e para 3 paraqesin pothuajse asnjë çështje për të mposhtur dhe shumica e lojtarëve do të përfundojnë tre fazat e para pa humbur ndonjë mbrojtje nga Phoenix. Vështirësia me ngjarjen vjen tërësisht në fazën 4.
Faktorët kryesorë

Faza finale do të fillojë me Stormtrooper taunting. Heqja e kësaj Taunt sa më shpejt të jetë e mundur me Ezra ose Chopper është çelësi më i rëndësishëm për të fituar betejën. Thrawn ka shumë të ngjarë të përdorë Komandën e Admiralit të tij të Veçantë për të dhënë 100% Turn Meter dhe shtuar mbrojtje për ndonjë nga armiqtë e tjerë. Nëse kjo aftësi është përdorur për të lejuar Stormtrooper të Taunt përsëri, është e domosdoshme që të ketë një Dispel dytë në dispozicion për të hequr këtë Taunt gjithashtu.

Troopers Vdekja do të përdorin secilën aftësi Death Trooper Grenade AoE si sulmet e tyre të para. Për aq kohë sa Kanan është ende aktive, Phoenix duhet të gjithë të luftojë me këto sulme AoE. Qëllimi është të lejojë këto sulme të ndodhin ndërsa Stormtrooper është nuk duke përdorur Taunt kështu që kur Phoenix të gjithë Counter, ata do të kundër kundër dy Troopers Vdekja në vend të taunting Stormtrooper.

Renditja e vrasjes është si më poshtë: Largoj Stormtrooper, Trooper i Vdekjes 1, Trooper i Vdekjes 2, Stormtrooper, Komandanti i Stormtrooper 1, Komandanti i Stormtrooper 2, Thrawn

Metodat e sulmit

dispels

Një nga pjesët më të vështira të procesit është krijimi i aftësive të Shpërndarjes për Ezra dhe Chopper në Fazën 3 në mënyrë që ata të jenë sulmet e para që do të përdoren në Fazën 4.

Shkuarja në Fazën 4 pa aftësinë për të larguar Stormtrooper nga Taunts e tij të parë dhe të dytë do të thotë se beteja do të zvarritet për shumë kohë. Sa më gjatë beteja të vazhdojë, lojtarët më shumë të ngjarë të bëjnë një gabim dhe më shumë gjasa është që Thrawn do të thyejë një aleat kyç ose do të lejojë armiq të tjerë që të rimarrin shumë shëndet dhe mbrojtje për të mposhtur.

Lëvizja juaj e parë në Fazën 4 është që të largoni Stormtrooper dhe ta largoni atë përpara se Troopers Vdekja të kryejnë sulmet e tyre AoE. Nëse Troopers Vdekja arrijnë të bëjnë sulmet e tyre AoE me Stormtrooper ende taunting, ende Largoj atë shpejt. Ka një shans shumë të lartë që Thrawn do të përdorë Komandën e Admiralit të tij të Veçantë dhe do të lejojë Stormtrooper të përkëdhelë pothuajse menjëherë pasi Taunt fillestar të hiqet. Kjo është arsyeja pse është e domosdoshme që të përdoren si Ezra dhe Chopper ashtu edhe për të siguruar që të dy Diselin e tyre janë në dispozicion në fillim të fazës 4.

Troopers Vdekja

Troopers Vdekja janë të shpejtë dhe, ndërsa ata nuk do të zbatojnë Death Mark në shumicën e rasteve, ata do të aplikojnë debuffs të tjera që do të pengojnë metër turn dhe shëndetin rifituar. Sa më shpejt që të jetë hequr nga Taunt Stormtrooper, të gjithë fokusi duhet të jetë në Troopers Vdekja. Vrasni një dhe pastaj tjetrën. Mos përqendrohuni tek dikush tjetër, ndërsa Troopers Vdekja janë ende gjallë. Nëse Stormtrooper merr Taunt përsëri, Disel atë përsëri, dhe të vazhdojë të punojë në Troopers Vdekja. Pasi që Troopers Vdekja janë poshtë, beteja do të bëhet pak më e lehtë.

Trooper dhe Komandantët

Komandantët janë Healers dhe disa lojtarë zgjedhin t'i vrasin së pari. Kjo tha, ka dy prej tyre dhe është e mundur që të përqëndrohet në një komandant, por pastaj të tjerët shërojnë, atëherë Stormtrooper rifiton Taunt tij, dhe ju mund të përfundojë në të njëjtin vend që keni filluar pas shumë herë kthehet. Është e këshillueshme që të përqëndroheni te Stormtrooper me shpresën për të detyruar komandantët të përdorin shërimin e tyre në kohën që duhet për të vrarë Stormtrooper. Pasi Stormtrooper është poshtë, të përqëndrohet në një komandant dhe pastaj të tjera.

Thrawn

Megjithë vrasjen e pesë armiqve të tjerë, beteja ende mund të humbet lehtë me vetëm Thrawn të ​​mbetur. Në këtë pikë, të gjitha sulmet do të fokusohen në Thrawn, por është e rëndësishme që të përpiqeni të vendosni debuffët përkatës në Thrawn dhe në rendin e duhur.

Zeb bëhet jashtëzakonisht i rëndësishëm në mbajtjen e Thrawn në kontroll. Përdorni zërin e lëkundur të Zeb për të hedhur terren mbi Thrawn. Stagger duhet të shtohet vetëm pas Thrawn ka përdorur Komandën e Admiralit të Madh të veçantë. Nëse Stagger është shtuar paraprakisht, Thrawn do të përdorë Komandën e Admiralit të Madh dhe do të pastrojë debuffin Stagger. Pasi Stagger është në Thrawn, në sulmin e ardhshëm të Bazës së Zeb, Thrawn do të habitet. Kjo është më e lehtë për të bërë, kur ka armiq të tjerë ende në dysheme, por ende mund të arrihet me Thrawn vetëm nëse Basic Hera ka ulur ekspozuar në Thrawn. Për aq kohë sa Thrawn ka ekspozuar, Daze, ose Stagger, sulmi Bazë i Zeb mund të trullos Thrawn.

Një tjetër mënyrë për të tronditur Thrawn do të ishte përdorimi i Bazës së Zeb për të aplikuar Daze dhe, në aftësinë e Hera për të luajtur në Forca, Zeb, i cili do të përdorë përsëri bazën e tij, e cila duhet të shpresojë të trondisin Thrawn.

Opsioni i tretë do të ishte nëse Ezra merr një kthesë para Hera ose nëse Ezra është e ardhshme dhe Stagger është aplikuar për Thrawn. Përdorni Ezra-n për të parë dhe për të mësuar aftësinë dhe për të zgjedhur Zeb. Ky sulm do të lejojë Zeb të përdorë bazën e tij e cila duhet të trondisin Thrawn dhe pastaj Ezra do të ndihmojë me një goditje të fuqishme si.

Ndërkohë që përpiqet të tronditë Thrawn, është gjithashtu e rëndësishme të mbash Kanan të gjallë për aq kohë sa të jetë e mundur. Të gjitha Phoenix marrin një shans të lartë kundrejt Unique Kanan, por sa më shpejt Kanan është vrarë, Phoenix nuk do të kundërta. Sa më shpejt që të jetë në dispozicion, përdorni planin Hera's Backup në Kanan. Kjo do të sigurojë që nëse Kanan do të vritet nëpërmjet sulmit të tij ose përmes thyerjes së Thrawn-it, Kanani mund të ringjallet dhe të mbajë të gjithë ekipin që të kundërshtojë.

Hera është e nevojshme për të mbajtur përdorimin e Zeb për të ndihmuar dhe me shpresë të trullos Thrawn dhe ajo është e nevojshme për të mbajtur Kanan gjallë, kështu që për të mbajtur fokusin off Hera, le Kanan Taunt (me Backup Plan Buff), ose përdorin Chopper's Taunt për të detyruar Thrawn të ​​thyer askënd përveç Hera, Zeb, ose Kanan.

Ezra do të jetë tregtari juaj i madh i dëmtimeve përmes betejës së plotë. Përdorimi Lulëzoni çdo herë që shfaqet, pavarësisht nëse Thrawn ka një buff ose jo, dhe gjithmonë thirrni Zeb për Watch and Learn.

Pasi beteja të jetë vetëm për Thrawn, qëllimi do të jetë që të ulë Thrawn derisa ai të jetë me këdo që keni lënë.

tjetër: RNG dhe durimi