SWGoH 101: Soloing Hero Raid Raid (Rancor)

Pavarësisht nëse esnafi juaj ka Heroic Rancor në fermë ose ju jeni anëtari i vetëm i një shoqëri të sapoformuar që thjesht përpiqeni të përfundoni me sukses një Heroic Rancor, soloing the Heroic Pit bastisja mund të jetë jashtëzakonisht e dobishme.

Ky udhëzues synon të zgjerojë armiqtë dhe fazat e Heroic Rancor, si dhe skuadrat më të mira për t'u përdorur dhe pse. Si një kujtesë, me të gjitha aspektet e kësaj loje, Gear dhe Mods do të jenë më të rëndësishmet në suksesin e një lojtari.

Soloing Heroic Rancor duhet të konsiderohet si një "Loja fund”Qëllimi që duhet të provohet vetëm nga lojtarët që kanë qenë në Niveli 85 për disa muaj.

Inshtë në interesin më të mirë të çdo lojtari të kuptojë plotësisht se çfarë po ndodh gjatë bastisjes për të fituar një zotërim të fortë të arsyeve pse funksionojnë taktika dhe skuadra të ndryshme. Nuk rekomandohet të bësh një bastisje duke përdorur vetëm ekipet e mostrës, por për të lexoni nëpër të gjitha pjesët udhëzuese për suksesin më të mirë.

Është gjithashtu e rekomandueshme që lojtarët që përpiqen të bëjnë solo Rancorin Heroik të kenë një mirëkuptim shkurtesat e zakonshme dhe Buffs / debuffs në dispozicion në lojë.

  1. Thyerja e Armiqve të Bastisjes
  2. Procesi Solo
  3. Përplasjet më të mira të bastisjes dhe pse
  4. Shembuj Ekipet Heroike Rancor Solo

 

Le të fillojmë: Thyerja e Armiqve të Bastisjes

Nga Kaitco of Pasardhësit e Perandorisë
Gaming-fans.com Shkrimtar i Lartë i Stafit