SWGoH 101: Rancor Solo - Bastisja më e mirë dhe pse

Ndërsa hedhja e karaktereve 100 Gear 11 në fazat e ndryshme të Rancorit Heroik përfundimisht do të përfundojë me rrëmujë, ka disa karaktere që punojnë shumë mirë kundër Rancor dhe duhet të shfrytëzohen mbi të gjithë të tjerët. Qëllimi me Soloing Raid Heroic është për të përfunduar bastisjen e plotë me vetëm një ekip të vetëm të karaktereve 3-5.

Librat e rekomanduar:

 • Vader - plumb zeta; Ingranazhi 11+
 • Jyn - ingranazhi 11+; aftësitë maksimale, por nuk kërkohet zeta
 • QGJ - ingranazhi 11+; aftësitë maksimale, por nuk kërkohet zeta
 • TFP - ingranazhi 11+; aftësitë maksimale
 • Teebo - ingranazhi 9+; aftësitë maksimale
 • Plaku Ewok - ingranazhi 9+; aftësitë maksimale
 • Phasma - ingranazhi 10+; aftësitë maksimale, por nuk kërkohet zeta
 • CLS - ingranazhi 11+; aftësitë maksimale; zetas për Ajo Lidh Gjithë Gjërat dhe Mëso Kontrollin
 • Pykë - ingranazh 11+; aftësitë maksimale
 • Biggs - ingranazhi 11+; aftësitë maksimale
 

Pse punojnë të ndryshme:


zVader - Aftësia e Vader Inspiring Through Fear Leader, pasi të jetë zeta'd, i jep vetes dhe çdo personazhi të Sith ose Empire të tij një shans prej 50% për të hequr 20% kthesë në çdo kthesë. Vader gjithashtu aplikon zhvendosjet e Damage Over Time (DoT) përmes aftësisë së tij të Forcës së Pushimit të Posaçëm që grumbullohet vazhdimisht dhe zbatohet përsëri edhe pasi të skadojnë. Të fitosh 20+ DoT në kapiten / inat do të thotë dëm i madh sapo të përdoret aftësia speciale e Vader's Culling Blade. Potenciali duhet të jetë mbi 60% për të shfrytëzuar sa më shumë Vader gjatë bastisjes.

Teebo + Ewok Plaku - Teebo, kur është nën vjedhje të fshehtë, mund të heqë të gjithë matësin e kthesës në aftësinë e tij Themelore. Special (Taktikat e tij Ewok Scramble) e lejon atë të qëndrojë nën Stealth për tre kthesa dhe aftësia e tij Leader (Lufta Guerile) pothuajse siguron që ai të jetë vazhdimisht nën Stealth. Special-i tjetër i Teebo-s (Sillni Ulët) gjithashtu mund të Shkatërrojë, si dhe të heqë 60% kthesë, e cila mund të jetë shumë e dobishme në Fazën 1 nëse ndonjë nga rojet anësore është tallëse. Ewok Elder jep dhe merr edhe njehsor shtesë kthesash me Teebo. Pleqtë gjithashtu mund të shërojnë dhe pastrojnë Debuffs dhe të ringjallin kokat nëse gjërat fillojnë të shkojnë keq gjatë bastisjes. Teebo duhet të ketë Potencë mbi 65% ose më të lartë, megjithëse kjo mund të arrihet lehtësisht me 6 modalitete të vendosura për Potencë në cilësinë e pikës.

Qui-Gon xhinët - QGJ ka një shans 65% për të hequr 30% kthesë në aftësinë e tij Bazë çdo kthesë. QGJ gjithashtu si aftësia për të hequr aftësinë e tij të veçantë (Goditje Humbling), duke e bërë atë të shkëlqyeshëm për t'u përdorur, veçanërisht në Fazën 1, ku një roje anësore tallëse mund të lejojë kapitenin të marrë disa kthesa. Ndihma e parë speciale e QGJ (Sulmi Harmonik) duhet të përdoret vetëm për të aplikuar dëme masive kundër mjerimit vetëm kur dera është ulur. QGJ duhet të modifikohet mirë me sekondarë me shpejtësi të lartë dhe gjithashtu me Potencë mbi 65%.

Wedge + Biggs - Një nga dyshet më të mira në lojë, "Wiggs" mund të aplikojë sasi jashtëzakonisht të mëdha dëmi në vetëm një kthesë të veçantë nga Big shoku-in-Arms Special i cili lejon veten së bashku me Wedge dhe një top të tretë për të sulmuar të gjitha menjëherë. Kur bashkohet me një Stealthed Teebo ose një tregtar tjetër me dëmtime të mëdha, njehsori mund të hiqet ose thjesht mund të zbatohet një dëm i konsiderueshëm. Wedge dhe Biggs të dy duhet të kenë modalitete të dëmtimit kritik, si dhe sekondarë me shpejtësi të lartë, preferohet mbi 170 shpejtësi.

Jyn Erso - Specialja e dytë e Jyn (Truncheon Strike) mund të heqë të gjithë njehsorin e kthesës nga një armik dhe Special është në një ftohje të shkurtër me 2 kthesa, kështu që mund të përdoret shpesh. Kryesorja është që të përcaktohet koha e përdorimit të Strike të Shkopit të saj në rastet kur heqjet e tjera të njehsorëve të kthesës po dështojnë kundër kapitenit / poshtëruesit. Jyn gjithashtu mund të shfrytëzojë Specialin e saj të parë (Kundërsulmin Rebel) për të dhënë 100% kthesë në një leje, dhe kur vrapon me Rebelët e tjerë, Jyn gjithashtu mund të ringjallë fajet e rënë në rast se gjërat shkojnë keq gjatë bastisjes. Jyn ka nevojë për potencë të lartë dhe sekondarë me shpejtësi të lartë për t'u përdorur më së shumti.

Pilot luftëtar i TIE - TFP, përveç që ka shpejtësi bazë shumë të lartë dhe dëmtime të mëdha, vlen gjithashtu
Qëndrueshmëria poshtë (Basic), Blloku i aftësisë (Strike TIE), dhe Buff Immunity (Strike TIE). Ndërkohë që Aftësia Blloku dhe Imuniteti Buff nuk bëjnë shumë pak kundër Rancorit, ata janë të paçmuar për Fazën 1 në mbajtjen e rojeve anësore nga ngacmimi ose fitimi i buffs nga kapiteni. Tenacity Down është Debuff kyç i përdorur gjatë bastisjes së plotë. TFP ka nevojë për modele 4 Dam Dem me sekondarë me shpejtësi të lartë, një shigjetë primare Shpejtësi, Mods 2 Potency dhe një kryq primar Potency për përdorim më të madh.

Kapiteni Phasma - Phasma mund të aplikojë Defense Down në bazën e saj, gjë që do të rrisë gjasat që Debuffs të tjerë të qëndrojnë te kapiteni / mashtruesi dhe ajo gjithashtu mund të aplikojë Speed ​​Down në Special (Fusillade). Ajo që i jep Phasma një avantazh në bastisje, megjithatë është Special Victory March e saj që i jep 50% Turn Meter për ekipin e plotë. Fitimi i njehsorit të kthesës mund të tregohet jetik në situata kur RNG po parandalon heqjen e TM në kthesat e njëpasnjëshme. Marshi i Fitores duhet të jetë në kohën e duhur për t'u përdorur vetëm në skenarë kur një kthesë shtesë mund të nënkuptojë ndryshimin midis kapitenit / rangut që merr një kthesë ose jo. Shembujt përfshijnë, Teebo del nga Stealth, TFP duhet të shkojë përsëri për të aplikuar një Debuff, Jyn duhet të përdorë specifikat e saj për të ringjallur aleatët Rebel, etj Phasma ka nevojë për sekondarë me shpejtësi të lartë dhe Potencë.


Komandanti Luke Skywalker - CLS është jashtëzakonisht e dobishme pothuajse kudo në lojë. Përveç shpejtësisë së lartë të bazës dhe tonelatave të dëmtuara, CLS mund të aplikojë Speed ​​Down, Defence Down, Buff Immunity dhe Tenacity Down. CLS gjithashtu mund të shërohet vetë, të pastrohet, të shtojë përsëri Mbrojtjen e tij dhe t'i japë TM vetes dhe aleatëve të tjerë, si dhe të heqë të gjitha TM në Speciale të tij. Në G12, shpejtësia e lartë, fuqia e lartë, diga e madhe e kritit dhe zetat në të lidhin të gjitha gjërat dhe kontrollin e mësimit, CLS mund të jetë vetëm bastisja e plotë në vetvete. Kur përdoret në një ekip me të tjerë si zVader, Jyn, Wiggs, etj. CLS mund të përdoret jo vetëm për bastisjen solo, por vetëm duke përdorur opsionin Auto. CLS ka nevojë për modele 4 Dam Krit me sekonda të shpejtësisë së lartë, shigjetën primare të Shpejtësisë, Mods 2 Potency, një trekëndësh primar të Dëmit të Kritikut dhe një kryq primar Potencë për përdorim më të madh.

 

Toons tjera fun për t'u përdorur:


Thrawn - Fraktura nuk vlen për armiqtë, por do të bëjë shumë dëm dhe do të zvogëlojë njehsorin e kthesës
Nihilus - Annihilate nuk do të zbatohet për armiqtë, por dëmton 3-6% çdo herë, dhe Force Draid (nuk rrit ftohjet e armikut) mund të zvogëlojë njehsorin e kthesës, si dhe të zvogëlojë akoma ftohjen e Annihilate
zSidious - Kur çiftëzohen me zVader, Ekspozon dhe DoT të gjitha shtohen për një dëm të pabesueshëm; kërkohet zeta
zRaid Han - Shumë dëmtime të vazhdueshme kundër të gjithë armiqve; kërkohet zeta
Bistan - Me aftësinë e tij të Frenzy, Bistan do të kthejë shumë Meter dhe kështu do të bëjnë aleatë të tjerë

 

Karaktere të tjera:

 • Fermat më të vështira:
 • Krennic
 • Shoretrooper
 • Baze
 • R2
 • Ferma më e lehtë:
 • RG
 • Tarkin
 • Rex
 • Cassian
 • Scarif Pathfinder

Këta karakterë nuk janë vendosur në gur dhe shumë të tjerë mund të përdoren për të solo Rancor. Përfshirja e ndonjë prej këtyre personazheve, megjithatë, do të përmirësojë shumë efektivitetin e ekipit tuaj dhe shpesh do të ndihmojë në Auto Soloing bastisjen.

Shembuj Ekipet Heroike Rancor Solo

CLS Pit Raid Solo

Komandanti Luke Skywalker është unik në atë që ai mund të kryejë pothuajse çdo detyrë brenda lojës, duke përfshirë edhe soloin e Heroic Pit Raid vetëm nga ai vetë. Bestshtë më mirë të siguroheni që CLS modifikohet shumë mirë me Shpejtësi në 230+, Dëmtim Kritik 216%, Potencë sa më e lartë dhe të ketë të tre aftësitë e ZET të CLS: Manovrat Rebel (plumbi), Lidh Gjithçka dhe Mësoni Kontrolli.

Kredia për të PsychoPoet për taktikat më të mira për t'u përdorur për kompletimin e Rancorit Heroik duke përdorur vetëm CLS.

Faza 1:

 • Ignore Brute dhe Gardës dhe të mbajtur të gjithë të përqëndrohet në Kapiten
 • përdorim Thirrje për Veprim (CtA) vetëm nëse CLS bie nën 100% Health
 • Vrasni (mos shpërndani) rojet anësore nëse ata janë të neveritshëm dhe nëse CLS nuk ka CTA

Faza 2 / 3:

 • Përdorni aftësinë themelore të CLS për pjesën më të madhe të fazës
 • Ruaje Përdoreni Forcën (UtF) për kohërat kur tërbimi fiton mbi 3/4 e Kthesës së tij në mënyrë që të heqë të gjithë kthesën e kacafytësit
 • përdorim CTA nëse CLS bie nën 100% Shëndetësisë dhe / ose të rivendos cooldown më UTF nëse aftësia është e nevojshme më shpejt për të shmangur grindjen duke marrë një kthesë
 • Përdorni vetëm Topple nëse Rancor është gati për të përdorur Devor dhe UTF or CTA aftësitë janë në cooldown

Faza 4:

 • Vazhdoni të përdorni aftësinë bazë gjatë CTA UTF periudhat e cooldown
 • përdorim CTA për të shëruar / përshpejtuar UTF cooldown
 • Një shumë e mirë e RNG është e nevojshme për të siguruar që heqja e matësit të kthesës do të mbetet në përputhje gjatë gjithë fazës

Good luck!

Shembuj Ekipet Heroike Rancor Solo