SWGoH 101: Rancor Solo - Prishja e Armiqve të Bastisjes

Hapi i parë në soloing Rancor është që të ketë një kuptim në lidhje me armiqtë e bastisjes.

Faza 1 përfshin Gamorrean Kapiten dhe dy të tjerë, Brute dhe Gardës. Dëmtimi aplikohet vetëm në bastisjen e plotë kur sulmohet kapiteni. Sulmimi i Brutës ose i Gardës nuk do të pësojë dëm në bastisje. Kur fillon faza 1, kapiteni menjëherë përdor rolin e tij Rally the Guards, i cili i prodhon të tjerët dhe më pas vendos këtë sulmi në të njëjtën kohë. Nëse kapiteni vazhdon të kthehet, në fund ai do të përdorë Rendit vrasës i cili zbaton Deathmark Debuff dhe mund të dëmtojë rëndë një karakter. Kapiteni është gjithashtu imune për aftësinë cooldown rritet, trondisin, Deathmark, Thyerje, asgjësoj, Blloku i Aftësive, Goditjeose tundem.


Brute do të përdorë aftësinë e tij për të penguar sa më shpejt të jetë e mundur për të filluar thumb, ashtu siç do të jetë Gardës me aftësinë e muskujve të tij, e cila gjithashtu përfshin ndëshkimin. Ndërkohë që ose Taunt është në fuqi, kapiteni mund të goditet vetëm me sulme të Zonës së Efektit (AoE) dhe përndryshe nuk mund të dëmtohet, duke e bërë më të vështirë aplikimin e dëmit të përgjithshëm të bastisjes.

Pasi 15 të kthehet, kapiteni dhe të tjerët do të arrijnë i tërbuar gjë që dëmton aq shumë sa që disa karaktere do të mbijetojnë më shumë se një hit i vetëm.

Fazat 2 dhe 3 janë të ngjashme në pitting karaktere kundër Rancor dhe përfshijnë Paneli i Kontrollit të Dyerve. Paneli i Kontrollit të Dyerve, kur të eliminohet, e çon derën në Rancor (rrëzuar). Ndërsa dera është poshtë, njësitë kanë rritur Shansin Kritik, Luftën dhe Shpejtësinë varësisht nga karakteri dhe / ose shëndeti i Rancorit.
Aftësitë e Rancor aplikojnë Debuffs të ndryshme (Imuniteti shërimit, trondisindhe Shëndeti poshtë) dhe me çdo kthesë, zvogëlohet koha e braktisjes për aftësinë e Devour. Devour shkakton vdekjen e menjëhershme, nuk mund të shmanget, dhe përveç Nightsister Zombie (nëpërmjet Endless Horde Unique saj), asnjë karakter nuk mund të ringjallet nga Devour. Devour fillon në një cooldown 5-turn që mund të reduktohet përmes aftësisë Rancor Slam. Ashtu si kapiteni Gamorrean, edhe Rancor është gjithashtu imune për aftësinë cooldown rritet, trondisin, Deathmark, Thyerje, asgjësoj, Blloku i Aftësive, Goditjeose tundem.

Ngjashëm me fazën 1, pasi 15 të kthehet, Rancor do të arrijë i tërbuar e cila zakonisht përfundon betejën me një humbje.


Faza 4 ndryshon nga 2 dhe 3 në atë që Paneli i Kontrollit të Dyerve nuk është më në dispozicion dhe aftësia e Devour është hequr, por Rancor ka shpejtësi më të lartë dhe cooldowns shërohen edhe më shpejt, duke e bërë atë më të vështirë për të përfunduar.

Tani, le të hedhim një vështrim në procesin dhe taktikat e përdorura për soloing bastisjen.

Procesi Solo