SWGoH 101: Rancor Solo - Procesi Solo

Taktika të përshtatshme mund të përdoren pasi lojtarët të kuptojnë se çfarë mund të bëjnë armiqtë e bastisjes. ** Në fund të fundit, çelësi i Rancorit Heroik është Largimi i Metrit dhe dëmtimi i lartë. **

Sa herë që Kapiteni në Fazën 1, ose Rancor në Fazat 2-4, merr një kthesë, numërimi mbrapsht drejt Enrage zvogëlohet. Në Enrage, mbijetesa është zakonisht e pamundur, prandaj është e rëndësishme që kapiteni / tërbuesi të mos marrë kthesën. Karakteret që mund të heqin njehsorin e kthesës janë të domosdoshme, si dhe ata që mund të aplikojnë Debuffs specifike.

Qëndrueshmëria poshtë dhe Shpejtësia poshtë janë Debuqet kryesore të nevojshme në të gjitha fazat. Pa qëndrueshmëri poshtë, bëhet jashtëzakonisht e vështirë për karaktere të ndryshme për të reduktuar Turn Meter në ndonjë nga armiqtë dhe pa Speed ​​Down, armiqtë do të lëvizin shumë shpejt për reduktimin Turn Meter për të pasur efektin optimal. Debuffs të tjera të tilla si Mbrojtjes Poshte, Blloku i Aftësive (në Fazën 1) dhe Buff Immunity (në Fazën 1) gjithashtu mund të jenë jashtëzakonisht të dobishme.

Ashtu si me të gjitha aspektet e kësaj loje, mods janë komponenti më i rëndësishëm për të soloing bastisjen. Potencë, shpejtësi dhe dëmtim kritik janë statistikat kryesore që duhet të rriten me mods. Të gjithë personazhet duhet gjithashtu të jenë në minimum të Gear 10 dhe të kenë të gjitha aftësitë e vendosura në nivelin Omega për suksesin më të mirë.
 

Faza 1:

 • Në varësi të Shpejtësisë së karaktereve tuaja, Brutali mund të qajë para se ndonjë nga personat tuaj të marrë një shans për të marrë një kthesë. Në disa raste edhe Brutali dhe Rojet do të tallen.
  • Nëse të dy Brutët dhe Rojët janë të tmerrshëm, Largojeni Rojën (në të majtë) së pari për të hequr dyfytyrën dhe ndëshkimin e tij.
  • Nëse ka vetëm një shpërndarës në ekip, ruani sulmin Dispeçer për Gardën. Brute do të fyejnë për dy kthesa, por Rojta e bën me ndëshkim që mund të shkaktojë shumë dëme në ekip.
 • Ose pritni nga ndjekësit e Gardës / Brut ose i largoni ato
 • Pasi rojet nuk janë më të përqeshur, përqendro të gjithë vëmendjen tek kapiteni
 • Përdorni njësi të larta të tregtimit të dëmit dhe shkronja me largimin e njehsorit në kapiten sa më shumë që të jetë e mundur për të parandaluar atë nga shërimi ose ringjallja e rojeve ose nga marrja e kthesave të mjaftueshme për të arritur të Eneged
 • Kushtojini pak vëmendje rojeve, nëse nuk janë të lodhur.
  • Nëse ata fillojnë të përulen sërish, largojini taunjtë e tyre sa më shpejt që të jetë e mundur për t'u kthyer tek kapiteni.
  • Aplikoni Ability Block ose Buff Immunity te rojet anësore për të parandaluar sa më shumë që është e mundur
 • Kujtesë: Dëme e vetme që ka rëndësi është dëmi që aplikohet tek kapiteni.


Siç mund ta shihni, edhe në afërsi të fundit të Fazës 1, Kapiteni mbetet në 13 lëvizje derisa të tërbohet dhe ftohjet e tjera kanë mbetur të njëjtat sepse ai ka marrë vetëm një kthesë të vetme në fillim të bastisjes. Çdo personazh në ekip vazhdon të bëjë dëm masiv ndërsa heq vazhdimisht njehsorin nga Kapiteni në secilën kthesë të tyre. Kjo do të vazhdojë gjatë gjithë fazave të mbetura të bastisjes.

 

Fazat 2-3:

 • Mbylli derën sa më shpejt që Faza të fillojë dhe të përdorë të gjitha sulmet më të larta të dëmtimit derisa dera është poshtë
 • Shfryte sulmet qe do te aplikojne Shpejtesi Poshte dhe Qetesine Poshte sapo dera te ngrihet
 • Pasi të përshpejtohet shpejtësia dhe qëndrueshmëria poshtë, vazhdoni të përdorni sulme që përfshijnë largimin e njehsorit të kthimit
 • Është shumë e rëndësishme që Rancori të mos marrë më shumë se një kthesë të vetme ose dy.
 • Kthesat e shumëfishta mund të rezultojnë në karaktere të shtangur ose në një rënie të koefektimit të Devour.
 • Ruaj AoE sulme kur dera mund të goditet gjithashtu
 • Kur afroheni 2-3% e fundit të fazës, përpiquni të ruani të gjitha sulmet që aplikojnë Shpejtësi Down dhe Tenacity Down për përdorim të shpejtë në turnet e para të fazës së ardhshme

Faza 4:

 • Kujtesë: Nuk ka Paneli i Kontrollit të Dyerve ose Aftësia për të Dhuruar, por Rancori është shumë më i shpejtë dhe godet shumë më shumë
 • Apliko shpejtësinë poshtë dhe qëndrueshmërinë poshtë sa më shpejt që Faza të fillojë
 • Përdorni sa më shumë sulme të dëmtuara sa më shumë të jetë e mundur së bashku me sulmet e largimit të njehsorëve
 • Qëllimi kryesor është mbijetesa në fazën 4 dhe sigurimi që Rancor nuk merr një kthesë të vetme

 

Shënim:


Bastisja e plotë do të jetë saktësisht pikë 10,304,366. Në mënyrë ideale, një solo do të përfundojë me 100% të pikave të përfunduara me një ekip të vetëm dhe pa humbur asnjë karakter në proces.

Si me të gjitha pjesët e lojës, Heroic Pit Raid është shumë i varur nga RNG. Do të ketë raste kur, pavarësisht nga fuqia, personazhet thjesht nuk mund të heqin njehsorin e kthesës nëpër kthesa të shumta. Ndonjëherë, Rancor do të përfundojë duke marrë një kthesë ose dy.


Wshtë më e mençur të drejtosh një ekip të plotë me pesë karaktere që mund të ndihmojnë që kapiteni / tërbuesi të mos marrë kthesën në rast se disa personazhe marrin një Dodge ose heqja e njehsorit të kthesës është rezistuar. Edhe nëse kapiteni / tërbuesi arrin të marrë një kthesë, bastisja mund të zgjidhet vetëm për sa kohë që kapiteni / tërbuesi nuk merr më shumë se 2-3 kthesa gjatë secilës fazë.

Tani, le të shohim personazhet më të mirë për t'u përdorur në bastisje dhe pse ato funksionojnë më mirë.

Përplasjet më të mira të bastisjes dhe pse