SWGoH 101: Zhbllokimi i 7 * Komandantit Luke Skywalker

Komandanti Luke Skywalker është një nga personazhet më të shquar në të gjithë lojën. Ngjarja e tij, Luke Skywalker - Hero's Udhëtim, mbërrin vetëm disa herë gjatë gjithë vitit dhe ka kërkesa shumë të mëdha. Ky udhëzues rishikon kërkesat e karakterit, si dhe modat dhe pajisjet përkatëse për ngjarjen dhe zhbllokimin e komandantit Luke Skywalker.

CLS vetëm zhbllokon në 7 * dhe kërkon që të gjitha në 7 * të përfundojnë ngjarjen e tij:
R2, Leia, ST Han, Vjetër Ben, Farm Luke

Përveç që ka secilin nga personazhet e nevojshëm në 7 *, është gjithashtu e rëndësishme që ekipi i plotë të jetë i përshtatur dhe modifikuar në mënyrë të përshtatshme, si dhe të kesh nivelet përkatëse të Aftësisë për të përfunduar të gjitha nivelet e ngjarjes dhe për të zhbllokuar CLS.
 

R2-D2 Këshilla

CLS nuk mund të zhbllokohet pa R2 në 7 * dhe R2-D2 kërkon një grup krejtësisht të veçantë të karaktereve për t'u zhbllokuar në 7 *.
Teknikisht, çdo pesë tokë të Perandorisë në 7 * mund të kalojnë në ngjarjen e R2 me RNG-në e duhur, por ka një sërë toonesh që funksionojnë shumë më mirë se të tjerët: Palp-L, Vader, Thrawn, TFP dhe Tarkin.

Zëvendësime të tjera mund të përfshijnë: RG, Veers, Snowtrooper dhe Magmatrooper. Ngjarja mund të kompletohet me veshje aq të ulët sa Gear 8, por është më pak e varur nga RNG e mirë nëse të gjithë personazhet janë të paktën G9.

Palpatine dhe Thrawn janë të disponueshëm vetëm përmes ngjarjeve të tyre legjendare, kështu që blerja e R2-D2 dhe kështu CLS, merr një grimë të ndershme të planifikimit të qëndrueshëm. Ndërsa arritja e R2 mund të bëhet pa ose Thrawn ose Palpatine, lojtarët duhet të jenë të përgatitur për shumë përpjekje në ngjarje në mënyrë që të pastrohen Tiers përfundimtar.

 

Rekomandimet e Gear për ngjarjen e CLS

 • R2-D2 - ingranazhi 10
 • Princesha Leia - ingranazhi 9
 • Stormtrooper Han - ingranazhi 9
 • Obi-Wan Kenobi (Ben i Vjetër) - ingranazhi 8
 • Luke Skywalker (Farmboy) - ingranazhi 8

Shënim: Si Leia dhe STHan do të kërkojnë furra të plota për të shkuar në G9, prandaj sigurohuni që të keni në vijim:

 • 150 VI Syringes
 • 40 Mk3 holos
 • Furra 100 rikuperon

Mënyra më e sigurt për të siguruar sukses si në ngjarjen CLS Hero's Journey ashtu edhe në pjesët e tjera të lojës është marrja e STHan dhe Leia në ingranazhin 10. Në Gear 10, ngjarja do të jetë thjesht kinematike, me pak vështirësi ose zhgënjim dhe STHan dhe Leia janë të dy personazhe të shkëlqyeshëm për t'u përdorur në Bastisjet dhe Luftrat e Territorit.

 

Nivelet e aftësive

Nuk ka nevojë të përqendroheni në aftësitë e Leader jashtë STHan dhe më pas, vetëm deri në Nivelin 5 më së shumti.

 • R2-D2 - Electroshock Prod, Smoke Screen, Improvizoni të gjitha në Nivelin 8 (Omegas) dhe Analizën e Luftimit dhe Përtypjen e Numrave në Nivelin 7 (nuk është e nevojshme Zeta)
 • Princesha Leia - Shkak i flokëve, Taktika rebele, kundër të gjitha mosmarrëveshjeve të gjitha në Nivelin 7 (nuk është e nevojshme Omega)
 • Stormtrooper Han - Shot Wary, Draw Fire, Bluff të gjitha në Nivelin 7 (nuk është e nevojshme Omega); Plani B (plumbi) në Nivelin 5 për Nivelin përfundimtar
 • Vjetër Ben - Forma elegante, Kalorësi i vjetër Jedi, Nëse më goditni të gjithë në Nivelin 6, dhe Truket e Mendjes në Nivelin 7 (nuk është e nevojshme Omega)
 • Farmboy Luke - Marrja e kufijve në Nivelin 5, Bullseye dhe Vizato një Bead në Nivelin 4

 

mods

 • R2-D2: Fuqia, Mbrojtja, Shpejtësia e 180 +
 • Princesha Leia: Sa më shumë shpejtësi sa të jetë e mundur; gjithashtu Krit Dëmtimi, por shpejtësia është më e rëndësishme
 • Stormtrooper Han: Mbrojtja me shpejtësi 180 +
 • Luke Farmboy: Sa më shumë shpejtësi të jetë e mundur; gjithashtu Fuqia, por shpejtësia është më e rëndësishme
 • Vjetër Ben: Mbrojtja dhe hHealth; vetëm duhet që ai të mbijetojë mjaftueshëm për fazën e ardhshme

Me të drejtën RNG dhe 215 + shpejtësi për të gjithë, mund të jetë e mundur të pastrosh gjithë ngjarjen me vetëm R2 në G10 dhe pjesa tjetër gjithçka në G8, por meqë Leia dhe STHan kanë përdorime të zgjeruara, është e vlefshme t'i futni të dy në G9 +.

Nga Kaitco of Pasardhësit e Perandorisë
Gaming-fans.com Shkrimtar i Lartë i Stafit