SWGoH 101: Cilat Karaktere të Parë?

Cilat personazhe duhet të punoj më parë? Një pyetje e madhe për ata që fillojnë në SWGoH. Kur loja paraqitet për herë të parë, ka shumë opsione, me dhjetëra karaktere për të zgjedhur, për të mos përmendur ato që jepen falas.

Ndërsa përparoni në lojë, katër tiparet më të mëdhenj do të jenë Arena e Skuadrës, Lufta Galaktike, Bastisjet dhe Ngjarjet. Zgjedhja e personazheve duhet të pasqyrojë gjithmonë ekipe të plota për secilën nga këto fusha.

Fokusi juaj i parë duhet të jetë gjithmonë një ekip i fortë për Skuadrën Arena sepse Arena është vendi që do të ofrojë kristalet më të lira në lojë. Përveç Arena Squad, fokusi juaj i përgjithshëm i lojës do të zhvendoset në varësi të nivelit tuaj në lojë.
 
Disa shënime për t'u marrë parasysh: Ky udhëzues ka për qëllim t'i ndihmojë lojtarët të përfitojnë më shumë nga lojrat e tyre, pa harxhuar burimet, të gjitha duke pasur më shumë kënaqësi duke e bërë atë.

SWGoH është një lojë shumë komplekse që po ndryshon vazhdimisht. Mënyra më e mirë për të luajtur lojë është të përparosh natyrshëm. Nxitimi nga një grup i toons në një tjetër në varësi të një ngjarje të ardhshme rezulton në përparimin e përgjithshëm më pak dhe zhgënjimin e përgjithshëm.

Fokusi i karakterit do të ndryshojë në varësi të nivelit të lojtarëve, dmth. Fillimi (1-50), Mid-Tier (51-80), High Tier (81-84), End-Game (Level Cap). Një lojtar i nivelit 30 nuk duhet të përqëndrohet në krijimin e një ekipi që do të thotë për Fazën 4 solo të bastisjes së tankeve heroike. Jo vetëm që kjo do të marrë mosha për të përmbushur, por deri në kohën kur një lojtar merr në këtë pikë, loja mund të (dhe ka shumë të ngjarë që do të ndryshojë) midis bastisjeve të ndryshme dhe personazheve më të rinj.

{TL; DR Lista e plotë të karaktereve}

Detaje të dobishme para se të fillojmë, sigurohuni që të vini re SWGoH Termat dhe Shkurtesat e Përbashkëta

Faqet:

Nga Kaitco of Pasardhësit e Perandorisë
Gaming-fans.com Shkrimtar i stafit

Dokumenti i ndryshimeve:
3/3/18 - Shtoni JTRey Legendary; ngjarjet e azhurnuara të Credit Heist, Palpatine, Thrawn dhe BB8
2/16/18 - Përditësimet për listat e TL; DR
10/9/17 - Përditësimet për Betejat e Territorit, BB-8 Legendary, Core Farming dhe TL; DR listat
9/6/17 - Shtohet bujqësia e Territory Battles; Listat e azhurnuara të TL; DR
8/25/17 - Azhurnuar TL; listat DR për karakteret e Luftrave të Territorit
8/16/17 - Iniciuar