Cilat Karaktere të Parë? Galactic War dhe Mid-Tier Arena

Lufta Galaktike:

Ne kemi një artikull tjetër që shkon në më shumë nga mekanizmat e GW.

Ndërsa nuk ka karaktere për të fermuar në mënyrë specifike për të pastruar GW, e vetmja mënyrë për të rrahur atë me sukses çdo ditë është që të ketë një shtrirje të gjerë të karaktereve për të përmbushur llojet e ndryshme të ekipeve dhe për t'i bërë këta personazhe të përshtatur dhe modifikuar në mënyrën e duhur.

Përparimi i qëndrueshëm i karaktereve për qëllime përkatëse do të prodhojë një listë të thellë. Nëse ndiqni këtë udhëzues Fazat e fermave të karakterit 1-3, Fazat e karakterit 4-5 zgjerojnë listën në një regjistër më të thellë:
Skuadra Arena Store - (1) STHan ose IG-88; (2) Leia ose Kanan; (3) Tarkin ose Shefi i Nebit; (4) Ackbar; (5) HK-47
Dyqani i Spitalit - (1) Rey ose Ewok Plaku; (2) Jawa Engineer ose Rex; (3) Jyn apo Sun Fac; (4) Farm Luke ose Rex; (5) Sabine ose Snowtrooper
Dyqani i Battles Cantina - (1) QGJ ose Fives; (2) Daka ose Chopper; (3) Ahsoka ose Poe; (4) Jawa Scavenger; (5) Zyrtar i rendit të parë
Dyqani i Luftës Galaktike - (1) Phasma ose Luminara; (2) Biggs ose Zeb; (3) Teebo; (4) Dathcha; (5) Magmatrooper
Betejat Hard Light Side - (1) Rey ose Ewok Plaku; (2) Anakin; (3) FOTP ose RG; (4) priret; (5) FO Trooper
Luftërat e errëta të vështira - (1) Boba Fett; (2) Barriss; (3) FOTP ose RG; (4) Jawa; (5) FO Trooper
Kantina Beteja Node - (1) Ushtar Geonosian ose Lando; (2) Ezra ose TFP; (3) Wedge; (4) Hera; (5) Vjetër Ben
 

Mid-Tier Arena:

Ekipet e Arenës duhet të kenë sinergji për të arritur në nivelet nën-500 të Arenës. Sinergjia krijohet duke përdorur aftësinë Leader të një personazhi në nivelin e saj më të lartë dhe duke u kombinuar me 4 toons të tjerë që marrin një bonus nga ajo aftësi Leader.

Luminara, për shembull, ka aftësinë Drejtuese Hapat elegante i cili siguron 15% Evazion për të gjithë Jedi në ekip dhe gjithashtu lejon Jedi të rikuperojë 8% të Shëndetit Maksimal të Luminara në fillim të secilës kthesë. Kjo aftësi funksionon për të gjithë Jedi në një ekip të udhëhequr nga Luminara, por ata pa etiketën Jedi gjithashtu mund të fitojnë nën Drejtimin e saj duke marrë gjysmën e këtyre efekteve bonus.

Në një shembull tjetër, Wedge ka aftësinë Drejtues Heroizmi Rebel që lejon çdo Rebel në të njëjtën skuadër të fitojë% 30%, të rikuperojë 15% të Max Health në një Hit Kritik, të fitojë 10% Turn Meter në një Hit Kritik dhe gjithashtu të mbulojë 25% të Max Health sa herë që humbet karakteri një armik. Kjo aftësi lideri vlen për Wedge dhe të gjithë të tjerët brenda fraksionit Rebel, por nuk do të zbatohen për personazhet pa tag Rebel, të tilla si Perandoria, Sith dhe Jedi më.

Aftësia Drejtuese e një personazhi nuk do të thotë kjo është vetëm ata nga një fraksion i ngjashëm duhet të përfshihen në një skuadër, por një ekip, në përgjithësi, do të shohë performancë më të mirë kur të luhet nën udhëheqjen që i siguron të gjithëve një bonus.

Një konsideratë tjetër në karakteret bujqësore për Arena janë role të karakterit. Figurë mund të jenë sulmues, shërues, mbështetjeose Tank dhe është përgjithësisht një ide e mirë të fusësh një ekip të Arenës që përfshin të paktën një nga secili rol. Gjithmonë mbani shënim se çfarë është personazhi listuara roli është brenda lojës. Chirrut ka aftësinë për të shëruar karaktere dhe për të siguruar shërimin e kohës së shërimit, por Chirrut është në të vërtetë një sulmues. Fives është një Tank, por ndryshe nga shumica e Tanks, Fives nuk ka aftësinë për të Taunt.

Nuk ka asnjë ekip apo set karakteresh për të fermuar për Arena, sidomos në mes të niveleve 51-80. Një shumëllojshmëri e karaktereve mund të përbëjnë një sërë ekipesh, dhe mods mund të bëjë edhe një ekip të thjeshtë të sjellë në shtëpi një fitore.

Ekipet e mostrës * që mund të punojnë mirë në nën-500 Arena:

 • Pykë-Lead, Biggs, Leia, Lando, STHan
 • Pykë-Plumb, Biggs, Ezra, Old Ben, Leia
 • HK-47-Plumb, IG-88, IG-86, Nebit, Jawa Engineer
 • Anakin-Lead, Ezra, QGJ, Barriss, Ahsoka
 • Hera-Lead, Ezra, Kanan, Zeb, Chopper

Me karaktere legjendare:

 • EP-Lead, Vader, TFP, RG, Sun Fac
 • Pykë-Plumb, Biggs, Leia, Ezra, R2
 • Thrawn-Lead, EP, Vader, TFP, RG

(*) Forca dhe performanca e ekipit është shumë e varur nga Mods. Ju lutemi të jetë i sigurt për të shqyrtuar mods për të siguruar që të gjithë personazhet janë modded në mënyrë të përshtatshme.

 

Karakteret bujqësore nëpërmjet kristaleve:

Nga nivelet 50-80, një lojtar do të vërë re se disa shkronja nuk janë të disponueshme në ndonjë nga dyqanet. Karaktere të tjera mund të jenë të disponueshme, por vetëm përmes një nyje të kantinave të nivelit të lartë në 16 Cantina Energy për betejë ose një titull të vetëm të nivelit të lartë Light / Dark Side në 20 Energy per betejë. Shumica e personazheve që gjenden në betejat e nivelit të lartë janë përgjithësisht më të forta, me kuti më komplekse të aftësisë dhe shpesh herë u prezantuan në lojë nëpërmjet Marka ngjarje ose turneut të vjetër.

Një shembull kryesor është Darth Nihilus, i cili ka shpërndarë sulmin e tij themelor, mund të zvogëlojë Cooldowns, dhe mund të godasë çdo karakter, duke i lënë ata të paaftë për t'u ringjallur. Darth Nihilus u prezantua për herë të parë nëpërmjet Marquee Urdhëri i Zotit të Urisë dhe më pas u zhvendos në Dyqanin Shard, përpara se të vendoset në Dark Side Hard Node 9A. Nëse një lojtar nuk e zhbllokoi DN gjatë Marquee Event, duhen 50 copa të tij për ta zhbllokuar në 3 *. Me 5 përpjekje në ditë nga një nyje e vetme, dhe një normë rënie prej rreth 20-30% çdo ditë, do të duheshin disa javë "fermë" DN nga vetëm nyja e tij, dhe disa muaj për të fituar copa të mjaftueshme për ta çuar atë në 7 * .

Përveç paketave specifike të ngjarjeve të ofruara gjatë gjithë vitit, të vetmet mënyra të tjera për të fituar shenja të karakterit janë përmes Dërgesave dhe kartelave të Chromium.

Kartat e kromit mund të jenë të rrezikshme Ndonjë copat e personazheve mund të tërhiqen nga një Chromium, duke e bërë jashtëzakonisht të vështirë për të prodhuar një karakter specifik nga Chromiums.

Dërgesat, megjithatë, rrotullohen gjatë gjithë ditës si Dyqanet, dhe lojtarët mund të blejnë copa direkte nga një karakter specifik duke përdorur kristale. Ndërsa të gjithë personazhet shfaqen përfundimisht në Dërgesa, disa janë më mirë të përdorin kristale sesa të tjerët thjesht për shkak të aftësisë së karakterit përkundrejt vështirësisë në bujqësinë e tyre me dorë.

Personazhet e mëposhtëm janë të gjitha toons të forta me kuti të përdorshëm, të cilët janë të gjithë shumë të dobishëm edhe në yje të ulët, dhe të gjithë meritojnë të marrin direkt përmes kristaleve përveç minierave nga Nyjet / Dyqane specifike.

Dërgesat Karakter Fokusimi:

 • Darth Nihilus
 • Ahsoka Tano Fulcrum
 • Baze Malbus
 • Chirrut Imwe
 • Shoretrooper
 • Trooper i Vdekjes
 • Sith Assassin
 • Sider Trooper
 • Drejtori Krennic

Tjetër: Nivelet 81 +

Të tjerët:

Përditësimi i fundit: 8 / 25 / 17