Cilat Karaktere të Parë? Nivelet 1-50

Nivelet 1-50:

Midis niveleve 1-50, krijimi i sinergjisë midis personazheve në ekipin tuaj me pesë persona nuk do të jetë aq i rëndësishëm sa vetëm të kesh një suitë të karaktereve të fortë.

Lojtarët duhet gjithmonë të përqëndrohen në një karakter të vetëm në një kohë nga çdo grup gameplay fusha.

Fushat kryesore të gameplay janë nyjet e lehta / të errëta, nyjet e kantines, dyqani i kantines, shitorja e arenës dhe dyqani i luftës galaktike. Më vonë, Dyqani i Spitalit dhe Dyqani i Flotës do të bëhen fusha të fokusit.

Kur filloni fillimisht, loja zakonisht do të zhbllokojë karakteret e mëposhtme brenda niveleve të para 20-25:

 • Jedi konsullor
 • Clone Wars Chewbacca
 • Luka Skywalker (Farmboy)
 • Roja Mbretërore
 • Talia
 • Snowtrooper
 • IG-86
 • Ewok Scout
 • Rreshter klon

Nga këto karaktere, skuadra juaj e parë e Arena do të duket si: Chewbacca (Lead), JC, Ewok Scout, Luke Farmboy dhe Clone Rreshter.

Meqenëse kjo është ekipi që ka të ngjarë të të ndihmojë të rrahni shumë njerëz në Arena në fillim, mund të bashkoheni me ta dhe të përpiqeni të përqëndroheni në marrjen e tyre në 7 * dhe nivele të larta menjëherë. Mos e bëni këtë!

Kjo listë e karaktereve mund të jetë e fortë nën udhëheqjen e duhur, veshje të lartë dhe mods më të mirë, por ata nuk do të arrijnë atë pikë deri në fund të lojës dhe kapak nivel.

Një impuls tjetër për të punuar në karaktere mund të jetë të zgjidhni ato që doni më shumë nga filmat, shfaqjet, lojërat, komike, etj. Mos e bëj as këtë!

Asnjë dy personazhe nuk kanë të njëjtat aftësi, të gjithë personazhet janë vendosur në klasa të ndryshme dhe ka përsëritje të shumta të të njëjtit karakter. Për shembull, Stormtrooper Han është i ndryshëm nga Han Solo dhe Kapiten Han Solo, pavarësisht se të tre ende janë Han Solo. Të tre vijnë gjithashtu nga fusha të ndryshme dhe kanë kits krejtësisht të ndryshëm.
Në vend të kësaj, midis Nivelit 1 - 50, fokusi i karakterit tuaj duhet të jetë si më poshtë:
Skuadra Arena Store - Stormtrooper Han ose IG-88
Dyqani i Spitalit - Plaku Rey ose Ewok
Dyqani i Battles Cantina - Qui-Gon Jinn ose CT-5555 Fives
Dyqani i Luftës Galaktike - Kapiten Phasma ose Luminara Unduli
Betejat Hard Light Side - Plaku Rey ose Ewok
Luftërat e errëta të vështira - Boba Fett
Kantina Beteja Node - Ushtar Geonosian (1A) ose Lando Calrissian (1E)

Më poshtë mund të kultivohen edhe përmes Luftës së Lartë / të Vdekur Side (Beteja Tiers 1-4):

 • Rey (LS)
 • Ewok Elder (LS)
 • Luminara (LS dhe DS)
 • Fives (LS dhe DS)

 

Të gjitha këto karaktere janë fillime të shkëlqyera dhe shumë do t'ju shërbejnë mirë deri në fund të lojës. Nëse dëshironi të vazhdoni të punoni në disa nga personazhet e dhëna në fillim të lojës, përdorni vetëm betejat tuaja të Lehta / Dark Side për të punuar në to. Monedhat e tjera janë shumë të vlefshme.

Një skuadër e madhe e fillimit të Arena mund të përfshijë: Luminara (Lead and Healer), QGJ (Asistenca dhe Disponimi), STHan (Tank), Lando (Sulmuesi) dhe Rey (Sulmuesi). Megjithëse ekipi ka mungesë sinergjie, të gjithë personazhet bëjnë mirë punën e tyre dhe do të ndihmojnë në sjelljen e një lojtari më poshtë Rank 500 lehtë.

 


SWGoH - Ezra BridgerNë nivelin tuaj të parë 50 ose kështu, është më mirë të përqendroheni te personazhet e mëposhtme, duke filluar me Fazën 1, pastaj Fazën 2 dhe Fazën 3:
Skuadra Arena Store - (1) STHan ose IG-88; (2) Leia ose Kanan; (3) Tarkin ose shefi i Nebit
Dyqani i Spitalit - (1) Rey ose Ewok Plaku; (2) Jawa Engineer ose Rex; (3) Jyn ose Sun Fac
Dyqani i Battles Cantina - (1) QGJ ose Fives; (2) Daka e Vjetër ose Chopper; (3) Ahsoka ose Poe Dameron
Dyqani i Luftës Galaktike - (1) Phasma ose Luminara; (2) Biggs ose Zeb; (3) Teebo
Betejat Hard Light Side - (1) Rey ose Ewok Plaku; (2) Anakin; (3) Piloti i Parë i Regjistrimit (FOTP) ose Roja Mbretërore (RG)
Luftërat e errëta të vështira - (1) Boba Fett; (2) Barriss; (3) FOTP ose RG
Kantina Beteja Node - (1) Ushtar Geonosian ose Lando; (2) Ezra Bridger ose Pilot TIE Fighter (TFP); (3) pykë

> SWGoH GameChanger Going Nerdy thotë se Ezra Bridger është personazhi më i rëndësishëm në Star Wars Galaxy of Heroes. Klikoni në grafikun e mësipërm për të parë videon e tij tani!

Mos harroni, është gjithmonë më mirë të punosh për marrjen e një karakteri të vetëm deri në 7 * nga secili vend, në vend që të hidhesh nga tooni në toon ose të sjellësh grupe toons në secilin nivel fillestar menjëherë. Pasja vetëm e një karakteri të vetëm 7 * mund të lejojë që një lojtar të fitojë shpërblime gjatë një sulmi të esnafit, prandaj është e rëndësishme të punoni me karaktere individualisht.

 

** Shënim i veçantë për RG, IG-86 dhe Luke Farmboy: RG dhe IG-86 konsiderohen karaktere "të mirë" që kalojnë mesin e nivelit. Thënë kjo, ato janë lehtësisht të arritshme dhe nuk duhet të jenë fokusi i parë. Në vend të kësaj, ata duhet të kultivohen në fund të një dite kur kërkojnë të harxhojnë energji që nuk është shpenzuar për bujqësinë e ingranazheve.

Luka Skywalker (Farmboy) është një karakter specifik që kërkohet për të arritur një karakter tjetër specifik: Komandanti Luke Skywalker (CLS). Kjo tha, CLS nuk duhet të jetë një fokus kryesor në fillim të lojës pasi ai kërkon shumë karaktere të tjera për të arritur plotësisht, kështu Luka Skywalker (Farmboy) duhet të jetë vetëm fermë si një mendim pas gjithë lojës.

Tjetër: Nivelet 51-80

Të tjerët:

Përditësimi i fundit: 10 / 10 / 17