Cilat Karaktere të Parë? Nivelet 51-80

Nivelet 51-80: Ngjarje Përgatitja

Fokusi juaj do të zhvendoset midis Niveleve 51 - 80 pasi më shumë ngjarje janë të hapura për ju si dhe Moda. Përfundimi i Luftës Galaktike çdo ditë do të bëhet gjithashtu një objektiv kryesor gjatë këtyre niveleve për burimin e kredive të GW dhe, ndonjëherë, copëzat e karakterit.

Arritja e karaktereve legjendare është një domosdoshmëri ndërsa vazhdoni në lojë, kështu që bujqësia juaj e karakterit do të zhvendoset në krijimin e ekipeve të posaçme të kujdesura për rrahjen e ngjarjeve legjendare, mundësisht në 7 *. Gjithashtu, Battles Territory do të hapen në Level 65, kështu që lojtarët duhet të përgatiten për të ndihmuar guilds e tyre sa më shumë të jetë e mundur me karaktere përkatëse.

Ajo ndihmon që të ketë një bazë të fortë të karaktereve, prandaj sigurohuni që të rishikoni Tre Fazat e para e karaktereve për të sjellë në 7 * si ju vazhdoni.

Shko te:
Credit Heist
Master Yoda Event legjendar
Perandori Palpatine Event legjendar
R2D2 Ngjarje legjendare
Admirali i Madh Thrawn Event Legjendar
BB-8 Ngjarje legjendare
Komandanti Luke Skywalker Event legjendar
Rey (Trajnimi i Jedi) Ngjarje legjendare
 

Heredit i kredisë (Hapet në Nivelin 70) - Kërkon poshtërsira

Në 50 nivelet e para, do të duket sikur ka më shumë kërkime të trajnimit sesa kreditë për të niveluar personazhet tuaja. Megjithatë, në Nivelin 51, kjo rrokulliset. Midis ingranazhit, "Nivelimit logaritmik" dhe modave, ju do të dëshironi asnjehere kanë kredi të mjaftueshme. Për shembull, me mbi karaktere 100 në lojë, do të merrte mbi 100 milion kredi vetëm për t'i promovuar ato nga 6 * në 7 * secila.

Kreditorët e Heists drejtojnë diku midis dy ditëve 6-13 mes njëri-tjetrit dhe do të jenë metoda e vetme më e rëndësishme e arritjes së kredive në lojë, me një shpërblim maksimal prej 10 milion kredive të mundshme (edhe pse miliona 2.5 shpërblehen shumë më shpesh).

Më mirë Shkronjat: Lando, STHan, IG-88, Boba, Chewbacca
Ekzistojnë disa karaktere me etiketën Scoundrel, por këto janë më të lehta për të fermuar dhe do të kryejnë më të mirën në gjah. Lando, STHan, IG-88, dhe Boba duhet të jenë të gjithë në yje të larta deri në kohën që ju jeni në gjendje të filloni të bëni nivelin më të lartë të ngjarjeve të Heizimeve të Kredisë. Një ekip fillestar i 4 * Lando, 4 * Boba, 3 * STHan dhe 4 * Chewbacca do të jetë i mjaftueshëm për të marrë lojtarët që kanë filluar të bëjnë disa rreshtat e para të Heist Credit.

Chewbacca do të jetë i vetmi që do të kthehet dhe të fermojë nga Light / Dark Side ose Cantina Nyjet, nëse dëshironi. Credit Heist tani është "i thjeshtë", kështu që mbarimi i ngjarjes në 3 * do të ofrojë aftësinë për të sim për ngjarjen sa herë që ndodh. Kjo tha, Niveli 4 i Credit Heist mund të kompletohet në 3 * me vetëm G10 Lando, G9 STHan, G8 IG-88 dhe G8 Boba në 7 * dhe Chewbacca të lënë në G6 4 *.

 

Trajnimi i Masterit të Madh: Ngjarja Legjendare Master Yoda - Kërkon Jedi

Master Yoda është një nga personazhet e para Legjenda të futura në lojë dhe vetëm zhbllokon në 5 * kur e humbni atë në Ngjarja e Trajnimit të Masterit të Madh. Nuk ka versione 1 * ose 3 * të Yoda. Ai është në 5 *, 6 *, ose 7 * dhe kërkon një ekip të 5 Jedi në secilën prej niveleve të yjeve për ta zhbllokuar atë.

QGJ, Luminara, Kanan, Ezra, Barriss, Ahsoka ose IGD janë të gjithë personazhet që arrihen lehtë për të ndihmuar në zhbllokimin e Yoda-s dhe gjithashtu vazhdojnë të mbeten të dobishme përmes pjesës tjetër të lojës. Çdo nga këto 5 Jedi në 7 * dhe Gear 7 do të hapë Yoda në 7 *.

 • Arena: Kanan
 • Kantina: QGJ
 • GW: Luminara
 • Nyje e kantines: Ezra
 • LS / DS: Ahsoka, Barriss
 • Sporti: IGD


 

Përgjimi i Perandorit: Ngjarja Legjendare e Perandorit Palpatine - Kërkon Rebelë

Ashtu si Master Yoda, Palpatine vetëm hap në 5 *, por Palpatine kërkon 5 Rebel characters për të zhbllokuar nëpërmjet Ngjarja e Prishjes së Perandorit. Ka TONË të Rebels në dispozicion në lojë, por zgjedhjen e atyre që do t'ju shërbejnë mirë duke shkuar përpara, si dhe për zhbllokimin e Perandorit Palpatine është çelësi.

Më mirë Shkronjat: Pykë (Lead), Biggs, Lando, STHan, Leia / Ackbar
Ky është ekipi i takimit për këtë ngjarje. Këto toons duhet të jenë të gjitha fermat e hershme dhe të gjithë personazhet në 7 * G8 do të zhbllokojnë EP në 7 * pa asnjë problem.

Rebelë të tjerë të marrin në konsideratë: Jyn, CH Solo, Scarif Rebel Pathfinder, Luka (Farmboy), pesë Phoenix Squadron

Scarif Pathfinder është një Tank i mirë që mund të jetë i dobishëm në bastisje, Chopper është një Tank i guximshëm që preferohet për ngjarjen Legjendare të Thrawn dhe nga Luke (Farmboy) kërkohet të zhbllokojë Komandantin Luke Skywalker më vonë. Pathfinder ose Farm Luke janë të gjithë zëvendësues të mirë për STHan, Leia ose Ackbar.

Pesë karaktere Phoenix Squadron mund të përdoren për të blerë Palpatine pasi ato janë gjithashtu brenda fraksionit Rebel. Ekipi më i mirë i Phoenix që do të përdorte për të zhbllokuar Palpatine do të ishte: Hera (Plumb), Ezra, Chopper, Kanan, Zeb. Një ekip i plotë i Phoenix gjithashtu dyshe për ekipin e nevojshëm për të fituar një tjetër karakter legjendar, Thrawn.

Nëse një ekip i plotë Phoenix nuk është i disponueshëm, Ezra vetëm mund të jetë subbed në një skuadër rebelët dhe të kryejë shumë mirë. Ezra është një Jedi dominues i cili është i dobishëm në ngjarjet e ndryshme legjendare 3 dhe është një shenjë e fortë për Arena dhe Bastisje. Nëse keni Ezra, një ekip më i mirë për të zhbllokuar EP do të ishte Wedge-Lead, Biggs, Lando, STHan / Leia dhe Ezra.

Jyn ka një shumëllojshmëri të përdorimeve nëpër pjesë të shumta të lojës. Ajo është e rëndësishme kundër Rancor në sulmet Pit, kit e saj përfshin ringjalljen e anëtarëve të ekipit, reduktimin e metër, thirrje ndihmon, dhe sulmet AoE. Jyn është gjithashtu i vetmi anëtar i grupit Rebel që ka një aftësi të Leader, gjë që e bën atë një karakter të rëndësishëm për Betejat Territoriale. Me këtë në mendje, Jyn është e fermueshme vetëm përmes Dyqanit të Spitalit, gjë që e bën atë një fermë shumë të ngadaltë, pavarësisht përdorimeve të shumta të saj.

CH Solo është një karakter shumë specifik që kërkohet në Betejat e Territorit. Çanta e CH Solo e bën atë jashtëzakonisht të dobishëm në kushtet e duhura. Thënë kjo, në një Nyje të vetme Cantina në 16 Cantina Energy për hit, CH Solo është një fermë e gjatë dhe, ndërsa ai mund të jetë i dobishëm si në blerjen e misioneve të tij EP ashtu edhe në ato të Territorit Battles, ka karaktere më të lehtë që mund të merren së pari.

Me shtesat e Ezra, Jyn dhe CH Solo, një ekip rebel që do të merrte perandorin mund të përfshinte gjithashtu Wedge-L, Biggs, Ezra, Jyn, CH Solo - ose - Jyn-L, Wedge, Biggs, Ezra, CH Solo. Këto skuadra të mëvonshme do të kenë një avantazh me përdorimet e tyre të mëvonshme gjatë gjithë lojës, por mbani në mend se ato gjithashtu kërkojnë më shumë kohë dhe burime për të arritur.

 

Daring Droid: R2D2 Ngjarje Legjendare - Kërkon Perandori

Ashtu si Ngjarjet e tjera Legjendare, R2 zhbllokohet vetëm me 5 * dhe ngjarja e R2 kërkon perandori në tokë Ngjarje Daring Daring.

Kjo ngjarje është një fermë më e komplikuar dhe duhet të konsiderohet më afër ndaj lojës përfundimtare. Ka toons të shumta të Perandorisë, por ngjarja është më e lehtë për t'u pastruar në 7 * me një ekip të caktuar.

Më mirë Shkronjat: Perandori Palpatine (Lead), TFP, Vader, RG dhe Tarkin.
Të gjitha ato janë relativisht të lehta për tu fituar gjatë rrjedhës së lojës falas. Thënë kjo, EP është në dispozicion vetëm përmes ngjarjes së tij Legjendare (do të thotë që do të duhet të keni gati 5 Rebel në 7 *), Vader është një fermë shumë e gjatë nga Shard Shop, Fleet Store dhe Arritjet, dhe ndërsa Tarkin vjen nga Arena Store , Tarkin nuk ka përparësi mbi personazhet më të fortë si Leia, STHan ose IG-88.

Perandoria tjetër bujqësore përfshijnë Veers, Snowtrooper dhe Magmatrooper. Nëse keni ndërmend të fitoni R2, ndërsa nuk humbni tërheqje në ferma të tjera, një ekip tjetër mund të përfshijë: Veers-Lead, TFP, Snowtrooper, Magma dhe RG. Megjithatë, jini të përgatitur që të keni mods të fortë për të gjithë ata, secili në veshje të lartë dhe gjithashtu të përgatiteni për shumë përpjekje për të marrë RNG të mirë.

Në varësi të orarit të lëshimit të ngjarjes, Thrawn mund të përdoret gjithashtu brenda një skuadre të Perandorisë si mbështetje ose një çojë dhe mund të përdoret në vend të Palpatine ose Vader (ose RG dhe Tarkin) nëse nivelet më të larta të Perandorisë së Perandorisë nuk janë në dispozicion.

 

Artisti i Luftës: Grand Admiral Thrawn Ngjarja Legjendare - Kërkon Feniks

Ashtu si ngjarjet e tjera legjendare, Thrawn vetëm hap në 5 * nëpërmjet Ngjarja e Artistit të Luftës. Ndryshe nga ngjarjet e tjera legjendare, megjithatë, vetëm një ekip specifik mund të përdoret kundër Thrawn: Phoenix Squad.

Skuadra e Phoenix aktualisht përfshin vetëm karaktere 6: Ezra, Chopper, Zeb, Hera, Sabine dhe Kanan.

Mënyra më e mirë (vetëm e vërtetë) për të drejtuar një skuadër Phoenix është me Hera si një udhëheqës, kështu që ekziston vetëm një ekip më i mirë në dispozicion për Thrawn.

Më mirë Shkronjat: Hera, Ezra, Chopper, Zeb dhe Kanan.
Hera është e vetmja Phoenix me aftësi të Leader dhe praktikisht është një kërkesë. Ezra është një karakter fantastik, i dobishëm në ngjarje të shumta dhe gjithashtu duhet të konsiderohet i nevojshëm.

Nga të mbeturit, Sabine është padyshim një nga personazhet më të mirë të Phoenix, por është një fermë shumë e vështirë nga vetëm nyja e saj e errët e saj ose në mënyrë sporadike nga dyqani i spitalit. Të tjerët janë në dispozicion në dyqane Arena, Cantina, dhe GW dhe janë lehtësisht të fermueshme.

Shënim i Veçantë rreth 7 * Thrawn: Ngjarja e Thrawn është veçanërisht e vështirë në krahasim me Ngjarjet e tjera Legjendare. Në mënyrë që të kompletohet niveli i fundit i ngjarjes një pikë në 7 * Thrawn, lojtarët duhet të jenë të përgatitur të përdorin G8 Phoenix me shumë mods shpejtë (200 + Speed ​​në çdo toon) dhe gjithashtu të jenë të përgatitur për të drejtuar nëpër shumë, shumë, MANY përpjekjet për të vendosur siç duhet betejën e fazës së fundit. Përndryshe, lojtarët duhet të jenë të përgatitur për të kapur Phoenix Squardron me G10 +, e cila nuk është një detyrë e lehtë për shkak të sasisë së kërkesave të nivelit të lartë për Phoenix.

 

Pjesë dhe plane: Ngjarja Legjendare BB-8 - Kërkon Rendin e Parë

Ashtu si me Ngjarjet e tjera Legjendare, droidi i fraksionit të Rezistencës BB-8 hap më parë në 5 * përmes Pjesë dhe Plane Event. Gjithashtu, si ngjarjet e tjera legjendare, ngjarja e BB-8 kërkon një fraksion specifik: Rendin e Parë. Ndërsa fraksioni i Rendit të Parë ka të ngjarë të rritet ndërsa loja vazhdon, fraksioni mbetet i vogël.

Karakteret e Urdhrit të Parë janë aktualisht në dispozicion nga fushat e mëposhtme:

 • Kapiteni Phasma - Dyqani i Luftës Galaktike
 • Kylo Ren - Cantina Battles 4C (10 energji) dhe 6C (12 energji)
 • Piloti i TIE-it të Rendit të Parë - Nyja e Sigurt e Anës së Dritës 6B (16 energji) dhe Nyja e Fortë e Anës së Errët 6B (16 energji)
 • Oficeri i Urdhrit të Parë - Cantina Battles Store
 • Stormtrooper i Rendit të Parë - Nyja e Sigurt Side Light Node 2B (12 energji) dhe Nyja E Sarte e Sideve të Errëta 2A (12 energji)
 • Kylo Ren (Pa maskuar) - Cantina Battles 3F (10 energji)

Karakteret më të mirë për t'u përdorur për ngjarjen e BB-8 përfshijnë: Kylo Ren (Unmasked), Kapiteni Phasma, Kylo Ren, Piloti i Rendit i Parë TIE, dhe Zyrtari i Urdhrit të Parë.

Ka tetë karaktere të Urdhrit të Parë, por vetëm gjashtë janë aktualisht të gatshëm. Pilotimi i Parë i Rendit SF TIE dhe Përmbaruesi i Rendit të Parë janë pjesë e fraksionit, por nuk janë të fermueshme dhe nuk kanë të ngjarë të përfundojnë në vende lehtësisht të paluajtshme.

Ndërlikimi i mëtejshëm i përpjekjeve bujqësore për BB-8 vjen nga vendndodhja e copave të ndryshme. Phasma vjen nga GW Store dhe FO Officer vjen nga Store Cantina, duke e bërë atë relativisht të lehtë për të fermuar shards e tyre. Me të dy Kylo dhe KRU që vijnë nga nyjet Cantina, megjithatë, është shumë më e vështirë për lojtarët të fermave për të dy karaktere në të njëjtën kohë.

Opsione të tjera përfshijnë FOTP dhe FO Stormtrooper të cilat kërkojnë shumë më tepër kohë dhe përpjekje për të fermuar. Të dy personazhet janë në nyjet e Lehta dhe të Errëta, që do të thotë se ka vetëm 10 shanset një ditë për të marrë shards e tyre. Hard Nodes kanë vetëm pesë shanse për një pjesë në fermë dhe mund të rifreskohen për kristalet 50 për pesë shanse shtesë. Pas kësaj, rifreskimet shkojnë deri në kristalet e 100 dhe lart, duke e bërë shumë të vështirë karakterin e fermës të cilët janë të arritshëm vetëm nëpërmjet nyjeve të vështira. Ndërsa një lojtar mund të fitoje karakteret origjinale FO, duke u përpjekur për të fituar dy FOST dhe FOTP përmes nyjeve të tyre të vështira rrit vështirësinë e krijimit të një ekipi të plotë FO.

BB-8 është argëtuese për t'u përdorur më vete, por punon më së miri brenda radhëve të një ekipi të plotë të Rezistencës ose një ekipi të plotë droidi. Ashtu si R2 ose Thrawn, megjithatë, BB-8 duhet të lihet për më vonë në lojë, pasi bujqësia e personazheve për ngjarjen e tij është shumë e gjatë dhe gjithashtu e kufizuar.

Ekipi i Rendit të Parë mund të jetë i fuqishëm në Arena deri në një pikë, por ato janë lënë në hije nga karaktere të tjerë legjendar dhe sinergji të tjera. Rendi i Parë, në mënyrë specifike, FOTP dhe FO Stormtrooper bujqësia ndoshta duhet të lihet si më shumë një mendim kur përpiqeni të përfundoni aktivitetet e përditshme ose të fitoni bileta të bastisjes për një shoqëri.

 

Luke Skywalker - Udhëtimi i Heroit: Ngjarja Legjendare e Komandantit Luke Skywalker

Unique për Ngjarjet Legjendar, Komandanti Luke Skywalker (CLS) vetëm zhbllokon në 7 * kërkon 5 specifike 7 * toons: STHan, Leia, Old Ben, Farmboy Luke dhe gjithashtu R2-D2 i cili është në dispozicion vetëm përmes Eventit të tij legjendar.

CLS duhet të konsiderohet një karakter në fund të lojës për arsyet e mëposhtme:

 • Farmboy Luke dhe Old Ben janë fermat e Nyjeve të Kantinave dhe ka karaktere më të mira për të fermuar së pari
 • Leia dhe STHan të dy vijnë nga Arena Store dhe janë të vështirë të punojnë në të njëjtën kohë
 • R2 kërkon pesë tooni të Perandorisë 7 * dhe arrihet më së miri duke përdorur Palpatine, i cili gjithashtu kërkon pesë 7 * Toons Rebel për të arritur

CLS në thelb kërkon 13 karakteret e mëposhtme në 7 * për të zhbllokuar:

 • Luke Farmboy
 • Vjetër Ben
 • Lexoj
 • STHan
 • R2
 • Palpatine
 • Vader
 • TFP
 • RG
 • Tarkin
 • pykë
 • Biggs
 • Lando

 
CLS duhet të jetë një karakter që duhet mbajtur në mendje ndërsa përparoni, por pasi ai do të jetë një personazh i cili hap natyrshëm, gameplay nuk duhet të fokusohet tërësisht në marrjen e vetëm karaktereve të mësipërme 13 pasi ka shumë karaktere të tjera të kërkuara vetëm për të arritur tek ata 13 toons.

 

Rey - Hero's Udhëtimi: Rey (Trajnimi Jedi) Ngjarje Legjendare

Ashtu si CLS, Rey (Trajnimi i Jedi) {RJT / JTRey} vetëm zhbllokon në 7 * kërkon pesë toons specifike 7 *: Finn, Konflikti Veteran Han Solo, Kontrabandist Veteran Chewbacca, Rey (Scavenger), dhe BB-8

Ashtu si CLS, JTRey duhet të konsiderohet një karakter në fund të lojës për një mori arsyesh:

 • BB-8 kërkon pesë 7 * Toons Rendit të Parë, i cili është një fraksion shumë i vogël brenda lojës dhe kërkon një kohë të gjatë për të fermuar
  • FO kanë përdorim të kufizuar në përgjithësi
  • KRU është një gjë e mrekullueshme, por fraksioni nuk është arenë - i zbatueshëm në çdo moment të lojës dhe është i tejkaluar nga shumë fraksione të tjera
 • Një ekip i duhur i JTRey kërkon shkronja të tjera të nivelit të lartë, të vështirë për të punuar në fermë, ekipi i mostrës Arena: JTRey, BB8, R2, CLS dhe Holdo / GK
 • Vet Han dhe Chewie janë të disponueshme vetëm në Nyje 8 Cantina
  • Faza 8 është dukshëm më e vështirë se sa fazat e mëparshme
  • Në 16-energji për betejë, duhet një kohë për të fermuar të dyja në 7 *
 • Pesë nga totalet e kërkuara vijnë kryesisht nga nyjet e kantinave, një është e disponueshme vetëm nëpërmjet nyjeve LS / DS në përpjekjet e përditshme 10 çdo ditë

Ndërsa pesë FO e përdorur mund të ndryshojnë, JTRey në thelb kërkon karakteret e mëposhtme 10:

 • KRU
 • Phasma
 • FOTP
 • Kylo (ndoshta zKylo)
 • FOO
 • BB8
 • Finlandez
 • Vet Han
 • Vet Chewie
 • Scav Rey

Trajnimi i Jedi Rey është një karakter i shkëlqyeshëm që ka përdorime të shumta në të gjithë lojën, si CLS, por ajo duhet të lihet si një gol në fund të lojës, i arritur pas arritjes së shumë aspekteve të tjera të lojës. Gameplay nuk duhet të fokusohet në marrjen e shkronjave të mësipërme 10 nga fillimi në kurriz të karaktereve më të gjera.

Tjetër: Luftrat e Territorit

Të tjerët:

Përditësimi i fundit: 3 / 3 / 18