Cilat Karaktere të Parë? Nivelet 81 +

Nivelet 81 +: bastisjet dhe anijet

Deri në kohën kur një lojtar arrin nivelin 81 dhe më të lartë, fokusi për lojën do të zhvendoset përsëri. Zakonisht në këtë nivel, një lojtar ka vënë një përpjekje të rëndësishme në blerjen e shenjave të përdorura në fronte të ndryshme, duke punuar me Modet, dhe duke përgatitur ekipe që mund të përdoren për të arritur renditjen më të lartë të Arena, për të plotësuar të përditshmen e Luftës Galaktike dhe për të fituar rezultatet më të mira të Raid.
 

bastisjet
Anije

 

bastisjet:

Pit (Rancor):

La Rancor Raid ishte bastisja e parë për të nisur në lojë dhe u krijua në një kohë para se Mods të liroheshin, kur niveli maksimal i lojës ishte Niveli 80 dhe kur pjesa më e madhe e lojtarëve u përpoqën të shihnin karaktere me Gear shumë më të larta se G8 ose G9.

Ndërsa loja ka evoluar tërësisht që nga sulmi i Rancorit u shfaq fillimisht, shumë guildë mund të pastrojnë sulmet Heroike të Pushës pa asnjë problem, dhe shumë guildë kanë lojtarë që mund të kompletojnë Rancorin Heroik me vetëm një ekip.

Fokusi i karakterit për bastisjet Rancor është krejtësisht vetëm për bastisjen e plotë me vetëm një ekip të vetëm.

Karaktere për të fermuar në mënyrë specifike për soloing Raid Raid *:
Skuadra Arena Store - N / A
Dyqani i Spitalit - Jyn ose Rex
Dyqani i Battles Cantina - QGJ, Teebo
Dyqani i Luftës Galaktike - Faza
Betejat Hard Light Side - Plaku Ewok
Luftërat e errëta të vështira - Nihilus
Kantina Beteja Node - TFP, Ushtar Geonosian
Dyqani i Fleet Arena - Darth Vader **

(*) Mods dhe Gear janë faktorët vendimtarë në suksesin e bastisjes
(**) Gjithashtu në dispozicion përmes Achievements dhe Shard Shop

Ekipet e mostrës:
Skuadra A: zVader (Lead), Jyn, QGJ, TFP, dhe Nihilus / Rex
Ekipi B: Teebo (Udhëheqësi), Ewok Plaku, Phasma, Geo Soldier, QGJ

Shkarkimi i rezervuarëve (H / AAT):

La Bastisja e rezervuarit të tankeve ishte bastisja e dytë e futur në lojë dhe solli një nivel të ri të vështirësisë si dhe një karakter të ri, të fortë: Gjenerali Kenobi.

Ndryshe nga Rancor, sulmet e AAT vijnë vetëm në versionet Normal dhe Heroike, dhe të dy bastisjet u krijuan për të kërkuar karaktere G10 + dhe një shoqëri të plotë të anëtarëve të 40 + për të përfunduar.

Ne vazhdojmë me detaje të mëtejshme rreth planifikimit të HAAT-it, por në lidhje me karakteret bujqësore specifike për Heroin AAT, qëllimi është të krijojmë të paktën skuadrat 4 të cilat janë të dizajnuara për të përmbushur sfidat e paraqitura në secilën fazë.

Meqenëse përgatitja për sulmet e HAAT është një proces i gjatë dhe i komplikuar, ekipet e mëposhtme ofrohen vetëm si një udhëzues. Si gjithmonë, të gjitha ekipet janë mod dhe gear-varur për sukses.

Bujqësia karakter HAAT:
Faza 1:
zKylo ose zSavage
Jedi: Anakin, QGJ, Ezra, Barriss, IGD, Aayla, Ahsoka, Yoda

Faza 2:
Droids dhe Jawas: HK-47, IG-88, IG-86, Nebit, Jawa Engineer, R2
Rebelët: Wedge, Biggs, Lando, Ackbar, Leia

Faza 3:
"Chirpatine" ose "Palpfighter": Chirpa, EP, STHan, Sun Fac, RG, TFP, Old Ben

Faza 4:
Rebelët: Wedge, Biggs, Lando, Ackbar, Leia
"Princess Zody": zLeia, zCody, zFives, Echo, Klone Rreshter 

Anije

Anijet hapen në nivelin 60, por fokusi i plotë në marrjen e një numri anijesh duhet të jetë e kufizuar deri sa një lojtar po afrohet në fund të lojës. Monedha e dyqaneve të Fleet Arena është e disponueshme çdo ditë përmes Fleet Arena dhe gjithashtu do të bëhet një aktivitet i përditshëm për të përfunduar.

Ndërsa dyqan i Fleet Arena ofron copëza të anijeve, copëzat e karakterit, matet e aftësive dhe pajisjet, përdorimi primar dhe më i rëndësishëm i Anijeve është blerja Zeta aftësi mats. Përmirësimi i një karakteri në aftësinë e tyre Zeta ofron një nivel shtesë të përdorshmërisë dhe çdo aftësi e plotë Zeta kërkon matet 20 zeta, përveç shumë stilet omega, purple, blu dhe jeshile.

Mats Zeta, megjithatë, janë shumë "të shtrenjta" për sa i përket artikujve me lehtësi për t'u blerë:

 • Mats Zeta nuk mund të blihen me kristale
 • Mats Zeta janë të disponueshme vetëm përmes pjesës së Anijeve të lojës dhe si shpërblime për herë të parë në ngjarje shumë të zgjedhura
 • Zeta mund të blihen nëpërmjet Fleet Arena Store në 2000 Flota Tokens për blerje
  • Token e Flotës sigurohen nëpërmjet Aktiviteteve Ditore (Totali 115)
  • Token e Flotës fitohet përmes Fleet Arena (total 800-1800)
  • Shuma maksimale e mundshme e Tokenave Flotës të fituara në një ditë është 1915 Tokens
  • Token e Flotës gjithashtu mund të fitohen 3 herë në javë përmes sfidës së Aftësive të Anijeve të Anijeve

Bërja e matematikës në Zeta çon një lojtar për të kuptuar se edhe kur merr përditshmërinë Rank # 1 në Fleet Arena, një lojtar mund të blejë 1 zeta çdo ditë të tjera. Kjo e bën Materialet e Aftësive të Anijeve sfidën pjesën më të rëndësishme të Anijeve, meqë kjo sfidë lejon një shans në çdo vend nga 1-4 Zeta mats (dy përpjekje, duke ofruar 0-2 Zeta secila) në tri ditët e javës që shfaqet sfida.

Vetëm Tier 3 e sfidës së Aftësive të Anijeve të Anijeve ofron një shans në Mats Zeta! Ndërsa anijet, anijet kapitale, pilotët dhe komandantët e flotës marrin të gjithë kohën për të blerë dhe pajisur, fokusi kryesor për Anije duhet të jetë:

Figurë (të gjithë duhet të jenë sa më afër 7 * dhe G9 +)
Karaktere të errëta: Tarkin, Geo Soldier, Sun Fac, TFP, Boba ose Vader, FOTP ose Maul
Karaktere të lehta anë: Biggs, Wedge, Fives, Jedi Consular ose Ahsoka

Anijet (të gjithë duhet të jenë në 5 * ose më të lartë)
Anët e errëta anësore: Starfighter i Ushtarit Geonosian, Starfighter i Geonosian i Sun Fac, Imperial TIE Fighter, Slave I or TIE Advanced x1, TIE Fighter i Rendit të Parë ose Scimitar
Anije të lehta anësore: Krahu X i Biggs Darklighter's, X-krahut të Wedge Antilles, Umbaran Starfighter, Jedi Consular's Starfighter ose Ahsoka Tano's Jedi Starfighter
Kapitali Kapitali: zbatuese testamenti

Pse këto anije?

Lista e mësipërme duket shumë e veçantë duke pasur parasysh se ekzistojnë disa opsione të tjera, duke përfshirë anijet e Falcon dhe të Phoenix të Mijëvjeçarit. Pra, pse këto anije në veçanti?

 • Qëllimi primar i të gjitha përmbajtjeve të Anijeve është blerja e Zetas
 • Një zetë e vetme mund të blihet çdo ditë nga dhurimet e flotës
 • Aksioni kërkon aftësi materiale tetë anije në 5 *
  • Kategoria III e Sfidës së Aftësive të Anijeve kërkon një 5 * Executrix
  • Një 5 * Executrix kërkon pesë anije 4 * Dark Side

Për ta prishur atë më tej:
Sfida materiale e aftësive të anijeve kërkon tetë anije 5 * dhe ekzekutuesin në 5 *. Nuk është e vështirë të fitosh tetë anije 5 * POR marrja e ekzekutuesit në 5 * kërkon pesë 4 * Darkside anije specifike.

Vendosja e fokusit në marrjen e çdo 8 anijeve direkt në 5 * duket si mënyra më e shpejtë për të punuar në Nivelin III të Sfidës së Materialit të Aftësisë së Anijeve, por shumë lojtarë shpesh harrojnë që sfida kërkon anijen kapitale të Tarkin Executrix me 5 * përveç tetë * anijet. Mos planifikimi paraprak për të arritur anijet e nevojshme Dark Side do ta lërë një lojtar që ende përpiqet të përzihet dhe kushton me javë të tëra në bujqësi.

Anijet e sipërpërmendura dhe pilotët e tyre janë më të lehtë për të blerë përmes Flotës dhe GW Stores dhe të gjitha janë në dispozicion falas. Planifikimi për anijet e fermave në mënyrë specifike me qëllimin për bujqësinë Zetas do të çojë në suksesin e përgjithshëm të regjistrit.

Figurë që janë shumë më të forta me aftësitë e tyre Zeta sesa pa:

 • zMaul
 • zVader
 • zLeia
 • zCody
 • zBarriss
 • zBoba
 • zPhasma
 • zSidious
 • zFinn
 • zYoda
 • zKylo
 • zSavage

Karakteret e forta u bënë edhe më të forta me Zetën e tyre:

 • zQGJ
 • zNihilus
 • zR2D2
 • zJyn
 • zHan Solo
 • zThrawn
 • zFOTP
 • zCLS

Tjetër: Ardhmëria juaj në SWGoH

Të tjerët:

Përditësimi i fundit: 10 / 10 / 17