Cilat Karaktere të Parë? Mod Sfidat

Mod Sfidat

Mods janë një pjesë tepër e ndërlikuar e një lojëje tashmë komplekse. Me kaq shumë pjesë lëvizëse të përfshira me Mods, ne i mbulojmë specifikat në disa vende, Duke përfshirë Modat më të mira për karaktere specifike, Mod Paketat, dhe Si të Farm Mods.

Përsa i përket se cilët karaktere duhet të arrihen së pari, Mod Sfidat do të bëhen fokus në kohën kur një lojtar arrin nivelin 50 +.

Ka modele 8 të ndryshme Mod, secila me sfidat e tyre dhe secila prej të cilave kërkon fraksione të ndryshme për të zhbllokuar dhe fermë. Qëllimi përfundimtar me Mod Set Challenges është 3-ylli Tier III i çdo sfide, duke lejuar që sfida të jetë e ndjeshme dhe të ndihmohet në modalitetet bujqësore më shpejt.

Sfidat e ndryshme Mod Set janë më poshtë të listuara, së bashku me Faction e tyre përkatëse dhe lehtësinë e fitimit të karaktereve të nevojshme për çdo fraksion.
 

Mod Set Fraksion Lehtësi shënim
shëndetësor Ndokush i lehtë Fituar me pesë pikat e para të 7 *
mbrojtje Jedi i lehtë Fituar nga Yoda prep
Dëmtimi kritik Jawas mesatare Të gjitha 5 Jawas kërkohet, por vetëm në 5 * -6 * për të kompletuar Tier 3 në 3 *
Shansi kritik poshtër i lehtë Fituar nga Credit Heist prep
Këmbëngulje rebelët i lehtë Fituar nga EP prep
Kundërvajtje Porosia e pare I vështirë Më e vështirë me karaktere 2 vetëm në nyjet LS / DS
Potencë Perandori i lehtë Fituar nga R2 prep
Shpejtësi Rezistencë I vështirë Fraksion shumë i vogël me përdorim të kufizuar

Karakteristikat e bujqësisë për Sfidat e Mod Set duhet të priorizohen si më poshtë:

  1. Jawas për dëmtim kritik
  2. Rezistenca për shpejtësinë
  3. Urdhri i parë për kundërvajtje

Arsyetimi i prioritetit:

Dëmtimi kritik është një nga më të rëndësishmet e grupeve të modit dhe duhet të jetë përparësia e parë e një lojtari kur punoni në sfidat e modit. Meqenëse Jawas zakonisht kanë një funksion të kufizuar diku tjetër në lojë, është shumë e këshillueshme që të filloni bujqësinë e tyre për të përfunduar Sfidën e Caktimit të Dëmtimit Kritik sa më shpejt të jetë e mundur pasi të jetë bërë një listë e fortë e themelit.

Potencë mods përkasin në mënyrë të veçantë në karakteret që aplikojnë debuffs dhe, ndërsa ky Mod Set duhet të jetë 3-starred early, marrja e pesë karaktere 5 * Empire është relativisht e thjeshtë, ndërsa vazhdon të fermë për qëllime të tjera.

Qëndrueshmëria dhe shansi kritik janë të dobishme, por nuk janë prioritet mbi modelet e tjera mod. Gjithashtu, ka shumë Rebels në dispozicion, dhe Scoundrels janë të nevojshme për Credit Heists, kështu që toons për këto Mod Sets të dy do të fitohen natyrshëm.

shëndetësor mods do të përbëjnë shumicën e të gjitha mods që një lojtar do të fitojë në fillim pasi këto kërkojnë çdo pesë toons në 5 * (mundësisht 7 * për të lehtësuar 3-yll sfidat). Nuk ka toons specifike për fermë për Shëndetësi.

mbrojtje është një stat më i komplikuar që është i dobishëm kryesisht në Tanke, dhe madje edhe atëherë vetëm për situata specifike. Sfida e Modës së Mbrojtjes kërkon Jedi, i cili tashmë do të merret në përgatitje për ngjarjen Legjendare të Yoda, kështu që nuk ka nevojë të përqendroheni karaktere bujqësore posaçërisht për modat e Mbrojtjes.

Kundërvajtje mods do të jetë një nga fermat më të vështira, më të ngadalta. Me saktësisht karaktere 5 First Order, opsionet janë tashmë të kufizuara dhe, prej atyre 5, dy karaktere janë të disponueshme vetëm përmes betejave të Light / Dark Side. Vepra është gjithashtu një stat më të nuancuar që nuk ka ndikim të drejtpërdrejtë në një karakter si Krit Dëmtimi ose Speed. Si i tillë, personazhet bujqësore për Mods ofendim duhet të lënë si një qëllim në fund të lojës.

Modelet e shpejtësisë:
Modat e shpejtësisë fillimisht janë çmuar pasi Speed ​​është statusi i vetëm më i rëndësishëm për çdo gjë. Kjo tha, shtimi i përgjithshëm i shpejtësisë së caktuar është i kufizuar në krahasim me atë që mund të gjendet në sekondat e shpejtësisë në modet individuale.

Për shembull, një komplet i plotë kërkon 4 mod. Të Shpejtësisë për të siguruar + 10% Shpejtësi (në Modin Niveli 15). Ky bonus + 10% vjen nga baza e pa modifikuar e një personazhi. Një karakter me Shpejtësi bazë 150 (nga kompleti + ingranazhi) do të marrë maksimumi +15 Shpejtësi nga 4 modë Shpejtësie, pavarësisht nëse ekzistojnë gjashtë sekondarë të tjerë të Shpejtësisë që ofrojnë më shumë Shpejtësi secili. Rritja + 10% shpesh zbehet në krahasim me sekondarët e Shpejtësisë që mund të shkojnë deri në +26 Shpejtësi vetëm në një mod të vetëm.

Gjithashtu, me një grup të kufizuar të karaktereve të Rezistencës, disa që janë ferma më të vogla me përdorime më të kufizuara (Finn, Pilot, Trooper), karakteret për Speed ​​Mod Set Challenge duhet të lihet për bujqësi të mëvonshme.

Tjetër: Galactic War dhe Mid-Tier Arena

Të tjerët:

Përditësimi i fundit: 8 / 25 / 17