Cilat Karaktere të Parë? Luftrat e Territorit

Betejat e Territorit (Hapet në Nivelin 65) - Hoth Pushtimi Perandorak

Ne hyjmë shumë detaje rreth Luftrave të Territorit dhe unë rekomandoj që të rishikoni sa më shumë materiale që të jetë e mundur për të përgatitur dhe ndihmuar eshtën tuaj për Betejat Territoriale. {Udhëzues për karakteret dhe anijet e kërkuara}

Betejat e Territorit shfrytëzojnë pothuajse të gjithë listën e një lojtari në një pikë apo në një tjetër. Ndërsa regjistri i plotë mësohet, është e rëndësishme të theksohet se ka karaktere specifike që kanë përdorim të ndryshëm në vende të tjera, por u kërkohet të marrin pjesë në faza të ndryshme dhe misione luftarake.

Shënim: Përpjekjet tuaja bujqësore për Betejat Territoriale duhet të jenë në bashkëpunim me bujqësinë tuaj karakter për pjesë të tjera të lojës. Territory Battles është një përpjekje e plotë e guild dhe bujqësia këto karaktere nuk duhet të bëhet në kurriz të ekipeve Arena.

Për të qenë sa më shumë përdorim për një shoqëri të jetë e mundur, një lojtar do të duhet të mbajë këto gjëra:

 • Hoth Rebel Soldier kërkohet në 5 *
 • Hoth Rebel Scout në 6 *
 • Kapiten Han Solo në 5 * +
 • Fulcrum Ahsoka Tano në 3 * +
 • Pesë ekip Phoenix në 6 * +
 • Pesë ekipet Rogue One në 7 *
 • Tre Ekipet 7 * Light Side (Një ekip i plotë Rebel)
 
Detajet e Bujqësisë:

5 * Hoth Rebel Soldier

Gjetur në Dark Node 3B, Hoth Soldier ka vetëm një nyje të vetme dhe është një fermë e ngadaltë. Hoth Soldier kërkohet në 3 * në fazat e hershme dhe në 5 * në fazat e mëvonshme. Ndryshe nga karakteret e nevojshme për bastisje dhe ngjarje të tjera, Hoth Soldier ka përdorim shumë të kufizuar, por pasi që ai është një personazh i kërkuar dhe ka vetëm një nyje të vetme, është e dobishme të fillosh ta mbjellësh atë sapo të jetë arritur një regjistër relativisht i fortë.

6 * Hoth Rebel Scout

I mbarështueshëm përmes Dyqanit të Luftrave të Kantinave, Hoth Scout do të jetë më i lehtë për të zhbllokuar dhe yllin se Hoth Soldier. Hoth Scout gjithashtu ka përdorim të mirë në një skuadër Rebel dhe mund të përdoret për të fituar Palpatine, kështu Hoth Scout duhet të jetë gjithashtu një fermë e hershme.

5 * + kapiteni Han Solo

Kit i CH Solo e lejon atë të jetë një aleat i frikshëm i Rebelit, kështu që ai mund të përdoret për të zhbllokuar Palpatine dhe ka misione specifike brenda Territory Battles që e kërkojnë atë me 5 * dhe më të lartë. Ndërsa është e rëndësishme të sigurohet që CH Solo është lista e fermave të një lojtari, ka Rebelë të tjerë që janë më lehtë të arritshëm dhe Yjet e fituar brenda Betejave të Territorit duke e përdorur atë duhet të konsiderohen më afër lojës në fund.

3 * + Fulcrum Ahsoka Tano

Pavarësisht se mban shirita dritash, Fulcrum ka një etiketë Rebel në vend të etiketës Jedi. Fulkrum fiton tifozë dhe godet më shumë me më shumë tifozë mbi të. Fulcrum, megjithatë, është një fermë shumë e gjatë nga Dyqani i Anijeve të Flotës. Ndërsa Fulkrum nuk kërkohet posaçërisht për asnjë nga misionet luftarake, Fulkrum kërkohet për disa prej Togave të përfunduara në Fazat e mëvonshme të Betejave të Territorit. Edhe një Fulkrum 3 * mund të jetë i dobishëm për një shoqëri që thjesht duhet të heq një Yll tjetër brenda një Faze, por me këtë tha, Fulcrum gjithashtu duhet të konsiderohet drejt lojës në fund.

6 * + Ekipi i Phoenix

Si ekipi Phoenix është e nevojshme për të fituar Thrawn, një lojtar përfundimisht do t'i përfshijë ato nëpër bujqësinë e përgjithshme të regjistrit. Vini re, megjithatë, se ekipi i plotë në 6 * është i nevojshëm për Fazat e fundit në Betejat e Territorit. Kur prodhon Phoenix për Thrawn, mund të jetë e vlefshme t'i shtyjmë ato drejt 6 * në vend që të ngadalësohet në 5 *. Ylli shtesë do të zhbllokojë Thrawn në yjet më të larta dhe ylli shtesë do ta bëjë ekipin e plotë të dobishëm për një shoqëri brenda TB.

7 * Mashtrues Një Ekip

Grupi Rogue One nuk ka një etiketë specifike në lojë, por të gjithë janë Rebels dhe ekipi përbëhet nga personazhet e mëposhtme:

 • Jyn - Dyqani i Sportit
 • Cassian - Dyqani Arena
 • K2S0 - Dyqani GW
 • Baze - Lloji LS dhe Dyqani i Ngjarjeve Guild
 • Chirrut - Dyqani i Flotës
 • Scarif Pathfinder - Nyja e Kantinës
 • Bistan - Dyqan Cantina
 • Pao - Dyqani Cantina dhe Dyqani i Ngjarjeve Guild
 • Bodhi - Dyqani GW

Shënimet:

 • Jyn është i vetmi që ka një aftësi drejtuese dhe, me zvogëlimin e TM, ngjall dhe sulmon AoE, ajo duhet të jetë një fermë parësore nga Sporti i Dyqanit
 • Baze dhe Chirrut janë një nga duot më të frikshëm në lojë. Edhe nëse jo në 7 *, ato janë Arena-praktike në yje të vegjël dhe mund të përdoren për të mbushur Plotet e Luftrave të Territorit.
 • La më mirë Mashtruesi Një ekip do të ishte Jyn-L, Cassian, K2, Baze dhe Chirrut dhe të gjithë mund të kultivoheshin njëkohësisht
  • Nyja LS e Baze është një nga më të vështirat në lojë dhe madje ziehet me 5x në ditë rrjeta rreth 1-2 copa në ditë, që do të thotë një fermë prej shumë muajsh për të arritur në 7 *
  • Chirrut shfaqet vetëm në Dyqanin e Flotës që e bën fermën e tij të gjatë dhe të parregullt
 • An alternativ Mashtrues Një ekip mund të jetë: Jyn-L, Cassian, K2, Bistan dhe Bodhi

Ekipet Rebel dhe të Lartë

Ndërsa ekipi i Rogue One është Rebels and Light Side, një lojtar mund të përdorë një ekip të Rogue One të hartuar plotësisht për të punuar përmes misionit luftarak Faza 6, si dhe për misionet luftarake specifike të Light Side ose Rebel në fazat e mëparshme.

Nëse një lojtar nuk ka një ekip të plotë të Mashtruesve, ekipet Rebel që përdorën për të fituar Palapatine ose Thrawn janë gjithashtu të gjitha Side Lehta dhe mund të përdoren për këto misione të veçanta luftarake. Është shumë pak e vështirë që një lojtar do të duhet të mbajë fermë në mënyrë specifike për misionet luftarake të Luftës së Re të Luftës dhe Territorit të Lartë.

Tjetër: Mod Sfidat

Të tjerët:

Përditësimi i fundit: 10 / 9 / 17