Cilat Karaktere të Parë? TL; DR Listat e Karaktereve

TL; DR Lista e Karaktereve:

Si një kujtesë, është gjithmonë më mirë të punosh në marrjen e një karakteri të vetëm deri në 7 * nga çdo vend, në vend që të hidhesh nga toon në toon ose të sjellësh grupe të toons deri në secilën prej niveleve të yjeve në të njëjtën kohë.

Shko te:
Listat e fermave
Pse X Para Y?
Listat më të mira dhe më të këqija

TL; DR Lista e fermave (në renditje):

Zonat e qëndrueshme:
Skuadra Arena Store - STHan, Leia, Kanan, Tarkin, IG-88, Nebit, Ackbar, HK-47
Dyqani i Battles Cantina - Boba *, Chopper, Daka *, QGJ, Fives *, Hoth Scout, Poe *, FO Officer, Jawa Scavenger
Dyqani i Luftës Galaktike - Biggs *, Zeb, Lumi *, Phasma, Dathcha, Teebo, K-2SO, IG-86
Betejat Hard Light Side - Rey, RG, Anakin *, FOTP, Finn, Shore, Baze
Luftërat e errëta të vështira - Boba, Barriss, Hoth Soldier, FOTP, RG, Jawa, Nihilus
Kantina Beteja Node - Lando, Ezra, Hera, TFP, Wedge, Old Ben, Farm Luke, Anakin, KRU, Kylo, ​​CH Solo, Geo Soldier

Dyqane të ndryshme:
Dyqani i Spitalit - Jyn, Rey *, Jawa Engineer, Rex, Maul, Res Trooper, Starck, Sith Assassin, Sun Fac, B2
Dyqani i Flotës - Boba *, Vader, Ezra *, Wedge *, Chirrut, Rex, Maul, Tarkin, Sun Fac
Shitore Ngjarje Store - Hermit Yoda, Wampa, Baze, Chirrut, Jyn

(*) Karakteri gjithashtu në dispozicion përmes LS / DS ose Cantina Node; Fermë përmes Nyja para Store
 

Pse X para Y?

Keni pyetje përse disa personazhe janë të rekomanduara para të tjerëve? Shihni disa nga këto përgjigje në pyetjet e zakonshme:
Pse STHan dhe Leia para Kananit? - Dy nga personazhet më të fuqishëm në lojë janë Komandanti Luke Skywalker dhe Grand Admiral Thrawn. Thrawn zhbllokohet vetëm me karaktere të Phoenix, ndërsa CLS kërkon saktësisht R2, Leia, STHan, Farm Luke dhe Old Ben të gjithë në 7 * për tu zhbllokuar.

Ndërsa Ngjarja Legjendare e Thrawn rishfaqet në një orar gjysmë të rregullt, ngjarja CLS mund të rishfaqet në kohë të çuditshme gjatë gjithë vitit. Ndërsa Leia dhe STHan përdoren rregullisht në HAAT si dhe në Arena të nivelit të mesëm, dhe duke marrë parasysh që CLS zhbllokohet vetëm në 7 * ndërsa Thrawn mund të zhbllokohet në 5 *, këshillohet që të përqendroheni në STHan dhe Leia sa më shpejt të jetë e mundur.

Pse Boba para Chopper dhe Chopper para QGJ? - Njëherë e një kohë në SWGoH, QGJ ishte orignally personazhi i parë për të gjithë lojtarët që arritën përmes Dyqanit Cantina. Ndërsa QGJ është thelbësore në drejtimin e një skuadre të plotë Jedi, ka një plumb fanatik zeta dhe është e shkëlqyeshme për solo Heroic Pit Raid, përdorimi i tij i hershëm është bërë më i kufizuar në favor të personazheve që mund të japin më shumë.

Të gjitha fermat nga dyqani Cantina janë më të gjata se dyqanet e tjera dhe që kur Chopper është jashtëzakonisht e dobishme, nëse nuk kërkohet, në marrjen e Thrawn, këshillohet të zhbllokoni Chopper dhe të merrni atë të paktën 5 * herët në lojë.

Boba Fett është pjesë e një fraksioni të vogël të Gjuetarët dhe Gjuetarët e Bounty. Ndërsa Gjahtarët e Bounty nuk duhet të jenë një fokus i hershëm në lojë derisa Betejat e Territorit të Errët të Vogël, Fajguesit duhet të plotësojnë Heistët e Kredisë. Boba merr 80 shards për të zhbllokuar në 4 * dhe mund të bëjë mirë për të ndihmuar lojtarët me Credit Heists (së bashku me Lando) edhe në fund të lojës.

Pse Old Ben dhe Farm Luke para Anakin? - Old Ben dhe Farm Luke duhen të dy në 7 * për të zhbllokuar CLS. Ndërsa CLS mbetet një fokus në lojën e fundit për lojtarët, Old Ben është një rezervuar i frikshëm që mund të përdoret në Arena të nivelit të mesëm.

Nyja Cantina e Anakin është e vështirë të kompletohet për lojtarët më të rinj, kërkon pak kohë për tu zhbllokuar dhe ka nivele më të ulëta të perceptimit të rënies. Ndërkohë, një lojtar mund të përqendrohet në punën në Anakin përmes nyjeve LS / DS derisa të plotësohen karakteret e tjerë.

Pse nuk ka Sabine? - Sabine është në dispozicion përmes një nyjeje DS Hard Battle dhe përmes Guild Events Store. Ndërsa pesë karaktere Phoenix kërkohen për të zhbllokuar Thrawn, dhe ndërsa Sabine është një lojtar kryesor në një ekip të plotë G11 + Phoenix për HAAT, ferma e Sabine merr gati aq kohë sa personazhet e tjerë që kanë vetëm një nyje të vetme LS / DS. Të gjitha monedhat e Dyqanit të Ngjarjeve të Guild-it duhet të përdoren në Hermit Yoda dhe Wampa para se të ketë ndonjë gjë tjetër dhe më pas, pasi personazhet dhe anijet e tjera të përsëritura në dyqan të përfundojnë me 7 *, Monedha e Ngjarjeve të Guild-it duhet të shpenzohet për veshje të nivelit të lartë. Sabine duhet të jetë një nga personazhet e fundit që lojtarët duhet të fillojnë të fermojnë.

Pse është Wedge 5th në Cantina? - Pykës i duhet pak kohë për ta zhbllokuar. Lojtarët duhet të përqendrohen në një gjerësi më të gjerë të karakterit të dobishëm përgjatë ngjarjeve para Wedge, të cilët duhet të jenë një fokus pasi të marrin Biggs.

Pse nuk është i pari ushtari rebel Hoth? - Ashtu si të gjithë personazhet që janë në dispozicion vetëm përmes një Nyje të vetme LS / DS, Hoth Soldier është një fermë shumë e gjatë. Ndërsa ai është një kërkesë për Faza të shumta të Betejat e Territorit - Hoth, përdorimi i tij diku tjetër në lojë është jashtëzakonisht i kufizuar. Si e tillë, nuk është e këshillueshme që lojtarët më të rinj të fillojnë lojërat duke e bartur atë përpara karaktereve më të dobishme. 

Më i mirë dhe listat më të këqija

Shënim: Karaktere legjendare që nuk janë të listuara

Figurat më të mira të përgjithshme të hershme në Farm: Wedge, Biggs, Ezra, Lando, TFP, STHan, Leia, Anakin, Boba, QGJ, Fives, IG-88, KRU

Emër të nderuar: RG, Daka, Lumi, Fac Fac, Rey, Phasma, IG-86

Hard Farms, por toons më të mira: Shoretrooper, Baze, Chirrut, Darth Nihilus, Jyn, Sith Assassin, Sith Trooper, B2, FOTP

Fermë vetëm për përdorim specifik: Hera, Kanan, Chopper, Zeb, Tarkin, Cody, Rreshteri Klon, Echo, Old Ben, Farm Luke

Betejat e Territorit - Kërkohet Hoth: Hoth Rebel Soldier, Hoth Rebel Scout, kapiten Han Solo, Starck, Snowtrooper, Veers

Fermë e thjeshtë, por ka nevojë për një Zeta të jetë e mrekullueshme: Kylo, ​​Savage, Dooku, Finn, Barriss

Ferma të vështira, dhe ka nevojë për një Zeta: Maul, Vader

Vetëm fermë nëse dëshpëruar: Eeth Koth (Yoda), Cad Bane (Heist), Geo Spy (Ship), Plo Koon (Yoda, Ship)

Ju lutem mos na fermeroni, kurre *: Garda e Rojës, CUP, JKG, Enforcer i Mob
(*) Lista e subjektit të ndryshojë si loja zhvillohet

 
Të tjerët:

Përditësimi i fundit: 2 / 16 / 18