Ngjarjet e SWGoH

Star Wars Galaxy of Heroes përmban një shumëllojshmëri ngjarjesh të ndryshme që ndodhin brenda lojës. Nga ngjarjet legjendare të cilat ndodhin një herë në çdo muaj për ngjarjet javore dhe mujore, SWGoH janë një burim i madh për shpartallimet e karakterit të vështirë, copa të vlefshme për veshje dhe shumë më tepër. Informacioni dhe detajet për secilin nga galaktikat e Star Wars Galaxy të heronjve janë të renditura më poshtë.

Ngjarje të përsëritura të SWGoH

Credit Heist - Luftoni kontrabandistët për kredi.

Trajnimi i Kontrabandës Droid - Luftoni kontrabandistët për trajnimin e droidëve.

Mbrojtja e Dathomir - Luftoni për të blerë shards Nënë Talzin.

Fantazmat e Dathomir - Luftoni Nightsisters dhe shkatërroni Altarin e Shpirtit për copat e Nightsister Spirit ose Zombies Nightsister.

Vrapimi i kontrabandistëve - Shtuar në shtator 2019, kjo ngjarje e përbashkët Shpërblime kërkon pesë kontrabandistë për të mposhtur Perandorinë dhe për të blerë Mods dhe Mod Slicing materialet.

Betejat e Sulmit - Forest Moon, Lufta e Tokës, Fuqia Ushtarake, Vendet e Pushtetit, Rebelët e Rrumbullakët, Secrets & Shadows

Ngjarjet Omega - Lufto për të blerë materialet e Omega duke përdorur karaktere të zgjedhur që përballen me një shumëllojshmëri të armiqve të SWGoH.

Ngjarjet e anijes SWGoH

Kontrabandë

Durim - Fitoni copëzat e Përhershëm, Anije Kapitale të Mace Windut.

zbatuese testamenti - Fitoni copëzat e Ekzekutorit, kryeqytetit të kryeinsit të Tarkinit.

Faqja Një - Fitoni copat e Home One, Ship Capital të Admiralit Ackbar.

Imperial Chimaera - (Legjendar) - Hapja e copëzave të kryeqytetit Admiral Thrawn, Chimaera, hapet në 5-yjet

Ngjarjet legjendar SWGoH

Artist i Luftës - Hapja e copave të Admiralit të Madh Thrawn, hapet në 5-yjet

Artist i Luftës (Mythic) - Versioni mitik i ngjarjes së Admiralit të Madh Thrawn

Protokolli i Kontaktit - Hape shards e C-3PO, hapet në? -Stars

Droid Daring - Hapja e copëzave të R2-D2, hapet në 5-yje

Droid Daring (Mythic) - Versioni mitik i ngjarjes R2-D2

Trajnimi i Grandmaster - Ngjarja origjinale legjendare në SWGoH, hapja e kornizave të Grand Master Yoda, hapet në 5-yjet

Trajnimi i Grandmasterit (Mythic) - Versioni mitik i ngjarjes Yoda

Vdekja e perandorit - Hape shards e Perandorit Palpatine, hapet në 5-yje ose më të larta

Vdekja e perandorit (mitik) - Versioni mitik i ngjarjes së Perandorit Palpatine

Imperial Chimaera - (Legjendar) - Hapja e copëzave të kryeqytetit Admiral Thrawn, Chimaera, hapet në 5-yjet

Legjenda e Udhëtimit të Lashtë të Vjetër - Hape shards e Jedi Knight Revan, hapet vetëm në yjet 7

Udhëtimi i Luke Skywalker Hero - Hape shards e komandantit Luke Skywalker, hapet vetëm në yjet 7

Një Wookie Famous - Hape shards e Rebel Chewbacca, hapet në 5-yje ose më të larta

Copëza dhe plane - Hape shards e BB-8, hapet në 5-yje ose më të larta

Copëza dhe plane (mitike) - Versioni mitik i ngjarjes BB-8

Udhëtimi i Heroit të Rejes - Hape shards e Rey (Trajnimi Jedi), hapet vetëm në yjet 7