Udhëzuesi i Grand Arena

Udhëzuesi i Grand Arena

Pershendetje te gjitheve! Ka qenë katër muaj që nga ky udhëzues fillimisht doli kështu kohë për një përditësim. Ky udhëzues është shkruar në kontekstin e kllapës time të Grand Arena, e cila aktualisht është rreth 4.5m GP. Nëse jeni ulur në një GP shumë më të ulët se kjo, merrni këtë udhëzues si një shikim në të ardhmen dhe e përdorni atë si një udhëzues për të cilin ekipet duhet të përmirësohen dhe për të ndaluar investimin.
Prill 4th update: Shtoi Darth Revan, Carth, Droids dhe Jango tek ekipet. Përditësimi i pritshëm i mbrojtjes dhe sporteleve. Përshkrimet e rishikuara të ekipeve.

 • Përmbledhje e ekipeve
 • Kundërvajtje
 • mbrojtje
 • Anije
 • Optimizimi i Roster-it tuaj

Përveç kësaj, kam shtuar një artikull të dytë në Grand Arena duke u fokusuar në ekipet e 3v3 dhe strategjinë.

Vështrim i Ekipeve:

Në pjesën tjetër të udhëzuesit unë do të përdorë stenografi dhe vetëm kështu që të gjithë e dinë se çfarë dua të them, unë do të jap përshkrimet e plotë të ekipit këtu. Vini re se heroi i parë me emrin do të jetë gjithnjë udhëheqësi dhe lidhja do të shkojë tek faqja më e mirë e Modit të liderit këtu në Gaming-fans.com.

Darth Revan: Darth Revan, Bastila Shan (Fallen), HK-47, Sider Trooper, Sith Assassin. Ka shumë variacione të kësaj ekipi kështu që unë shkova me Raportin Meta nga swgoh.gg për një përgjigje empirike në të cilën version do të kandidojë. Ekipi me performancën më të mirë në të vërtetë aktualisht përfshin Nënën Talzin dhe Nightsister Zombie, por pasi që rrënon ekipin tonë Nightsister dhe Grand Arena është e gjitha në lidhje me efikasitetin kam zgjedhur për të shkuar me versionin e dytë më të mirë për këtë udhëzues.

Carth: Carth Onasi, Misioni Vao, Zaalbar, Juhani, Canderous Ordo. Ky ekip është mbi të gjitha pika të uljes dhe thirrja e ndihmave. Si e tillë, sportelet e saj kryesore do të shfrytëzojnë Tenacity Up dhe / ose Daze. Rex, Ewoks dhe Bastila Shan janë skuadrat kryesore që i nxjerrin këta njerëz. Në ofendim ushqimi i tyre i preferuar është Nightsisters në qoftë se ju keni zeta Carth që neuters Plague. Kjo zeta është gjithashtu vetëm e mirë në përgjithësi për të shënuar disa banderola ekstra për shëndetin dhe mbrojtjen e plotë.

Droids: Grievous i Përgjithshëm, B2 Super Battle Droid, B1 Battle Droid, IG-88, Jawa Engineer. Përdorimi më i mirë për clankers nuk është realizuar ende. Pasi të optimizohen ata mund të marrin nga të dy Revans, si dhe shumë ekipe të tjera të nivelit të lartë. Unë shkova me versionin e buxhetit këtu, por që zakonisht më mirë për mua në mbrojtje. CLS dhe Nënat Talzin janë këta sportelë më të mëdhenj, prandaj sigurohuni që të ruani këto skuadra për këtë arsye nëse vini re se kundërshtari juaj është një tifoz i madh i droidëve.

Jango: Jango Fett, Boba Fett, Bossk, Dengar, Zam Wessell. Kishte një kohë, por Jango më në fund krijoi një emër për veten dhe meriton një vend të fortë në këtë udhëzues dhe në zemrat tona. Gjërat kryesore që ai sjell në tryezë janë buffi i tij i shpejtësisë dhe aftësia e tij për të anashkaluar tanke. Kombinuar me parandalimin e ringjalljes që kjo ekip ka, ata janë një kundërshtar i shkëlqyer për Nightsisters. Ajo që i bën ata më interesante është se ata mund të marrin Darth Revan. Sigurohuni që të jeni të përgatitur edhe pse e provoni këtë në shtëpi. Rrahja e Darth Revan kërkon që të paktën tre nga gjuetarët të kalojnë në një rend të caktuar si Zam> Bossk> Jango> Boba> DR.

Revan: Jedi Knight Revan, Grand Master Yoda, gjenerali Kenobi, Jolee Bindo, Plo Koon. Ende një forcë që duhet llogaritur, dhe për shumicën e njerëzve ende një pengesë e padurueshme. Meqenëse kjo skuadër ende rreh ndonjë gjë në shkelje, bar disa struktura të veçanta të Darth Revan, kam gjetur se shumica e njerëzve preferojnë ta mbajnë atë përsëri. Nëse ju doni të vendosni atë në mbrojtje unë besoj se është mirë për të drejtuar atë pa Bastila Shan dhe me ose Plo Koon, Aayla Secura ose ndonjë Jedi tjetër ju ndodh që të ketë përshtatur. Skuadra bëhet paksa më e dobët në këtë mënyrë, por nëse keni një kundërshtar të fortë ai do ta rrahë atë në mënyrë të dyfishtë dhe në këtë mënyrë ju lënë vetes një ekip të fortë shtesë.

Traya: Darth Traya, Darth Sion, Darth Nihilus, Sider Trooper, Count Dooku. Anëtarët e katërt dhe të pestë të këtij ekipi janë shumë fleksibël. Sith Trooper dhe Count Dooku janë zgjedhje popullore për mbrojtje, pasi ato janë plumba argjendi kundër disa sporteleve popullore. Trojës Sith mban derën kundër ekipeve Bastila dhe Count Dooku hedh një pikëllim në çdo shenjat e Magmatrooper. Në kundërvajtje, sidomos kur luftojmë me Revan, zëvendësojini këta dy djemtë me Bastila Shan (Rënë) dhe Admiralin e Madh Thrawn.

zKru: Kylo Ren (Unmasked), Kylo Ren, oficer i rendit të parë, ekzekutues i rendit të parë, urdhërdhënësi i parë stormtrooper. Kjo përbërje është shumë e vendosur shumë në gur. Anëtarët e tjerë të rendit të parë do të jenë të lehtë për uljet e mëdha në varësi të cilët ata zëvendësojnë. Herë pas here një Zeta'd Barriss Offee është parë duke infiltruar renditjen e rendit. Me largimin e zFinn dhe ardhjen e Murderbears si kundërvënie e tyre kryesore, unë mendoj se kjo është një përdorim fantastik i Mirialan nëse e keni atë.

zBossk: Bossk, Boba Fett, Dengar, Greedo, Zam Wesell. Dy sllotet e fundit përsëri janë shumë fleksibël. Aftësia për të përhapur debuffet aoe është shumë e vlefshme nën drejtimin e Bossk, pasi çdo debutim i fituar ose i rezistuar nga armiqtë do t'i japë të gjithë gjuetarët tuaj bujar 5% shëndetësor dhe mbrojtje prapa. Përfshirja e Jango Fett në fakt do të ishte një përmirësim në këtë ekip, por ai funksionon edhe më mirë, pasi udhëheqësi i një ekipi të sekretarit të gjuetisë së mesme siguroi që ju të keni këtë luks.

CLS: Komandanti Luke Skywalker, Han Solo, Chewbacca, R2-D2, C3-PO. Meqë e kam humbur anijen në Revan herën e parë, duhet të mbështetem në këtë ekuipazh të nënës që të ngjiten në arenë për muaj të tërë. Nuk ishte e lehtë, por e mora atë për të punuar në një nivel të afërt me 100% suksesin. Me mods të mëdhenj dhe praktikë të mjaftueshme ata mund të nxjerrin Revanin më të fortë atje, por një bast më i sigurt është t'i përdorim ata kundër Trajës, të cilën ky ekip luan me avull. Çfarëdo që të bëni, qëndroni larg Nightsisters.

Qi'ra: Qi'ra, L3-37, Vandor Chewbacca, Young Lando Calrissian, Enfys Nest. Ky ekip ka qenë në rritje për një kohë, por mungesa e shërbimeve përtej Territorit Wars (dhe tani Grand Arena) ende e bën atë një grimë një pamje të rrallë jashtë territorit balenë. Edhe kur ju keni disa prej këtyre djemve në nivele më të ulta të pajisjes, është ende një dhimbje për të rrahur me sukses vetëm për sinergjinë ndërmjet udhëheqjes së Qi'ra dhe Enfys Nest. Young Lando ndihmon përhapjen e buff përgatitur dhe duart nga disa vjedhje bezdisshëm, por ai nuk është i detyrueshëm në asnjë mënyrë. Alternativa të vlefshme janë Young Han, Zaalbar, kapiten Han Solo ose ndonjë skandal tjetër me të vërtetë.

NestSisters: Asajj Ventress, Nënë Talzin, Daka e Vjetër, Nightsister Zombie, Enfys Nest. Meqë kjo skuadër është rritur në popullaritet, unë nuk mendoj se është një ide e shkëlqyer për ta vënë atë në mbrojtje më. Troopers, Carth dhe Traya të gjithë e rrahën atë. Nëse kundërshtari juaj nuk ka ekipe të forta të Carth ose Trooper, megjithatë mund të jetë e vlefshme t'i vësh motrat në mbrojtje, veçanërisht në një territor të pasme. Në këtë mënyrë, nëse kundërshtari juaj vendos Trajan e tyre në mbrojtje ose e ka përdorur atë për diçka tjetër tashmë, ai ose ajo është shumë i dehur.

Troopers: Gjenerali Veers, Kolonel Starck, Trooper i Vdekjes, Trooper i Vendit, Snowtrooper. Edhe një herë një ekip fleksibil. Shoretrooper është një përfshirje e zakonshme ashtu siç është Admirali i Madh Thrawn si udhëheqës, megjithëse unë preferoj fuqinë e papërpunuar të formacionit të sugjeruar. Është e domosdoshme që Starck të jetë i pari që të veprojë si aftësia e tij për t'u dhënë përkrahësve aleatëve të tij do t'i japë të gjithë 20% të kthesës në sajë të aftësisë unike të gjeneralit Veers. Range Trooper me të vërtetë shton një nivel të ri të pushtetit për këtë ekip. Unë do të thoja se ai është i detyrueshëm në qoftë se doni të merrni ndonjë ekip serioz. Ai gjithashtu e bën Fazën 6 Misioni Special në Territorin e Vogël të Territorit Betejat me një fllad.

zBastila: Bastila Shan, Mace Windu, Hermit Yoda, Obi-Wan Kenobi, Ezra Bridger. Përveç Revan, Traya dhe Nightsisters ky ekip bën punën e shpejtë të ndonjë gjëje tjetër atje. Meqë unë vendosa Jedi im më të mirë nën Revan, unë shkova me të lëna këtu. Në thelb ka katër zgjedhje të qarta që tashmë e bëjnë këtë një ekip të madh. Mace Windu është një njeri i çuditshëm pasi ai është një karakter shumë i keq. Ai ka dy gjëra që shkojnë për të edhe pse. Meqenëse ai është shënuar si një tank, ai do të fillojë betejën me talljen nën drejtimin e Bastila Shans. Ai gjithashtu ka një aftësi të shpërndarë, por kjo është ajo ku kontributi i tij vjen në një ndalesë të plotë. Ai është tanky dhe nuk bën asnjë dëm. Unë do të sugjeroja për t'i dhënë atij zero shpejtësi nga mods si vlera e tij bie në mënyrë të konsiderueshme pasi fillesa e tij fillestare del jashtë.

Rex: CT-7567 "Rex", Wampa, Chirrut Imwe, Baze Malbus, Kapiten Han Solo. Një variant i meta të vjetër triple-cleanse që punon shumë për veprën si dhe mbrojtjen, veçanërisht kundër ekipeve me sipërfaqe të dëmtimit të efektit dhe ekipeve që kritikojnë shumë, por jo shumë të vështirë, si Nightsisters, gjuetarët e mirat, zKru, Qi'ra , Ekipet Carth dhe jo-Traya, ekipet jo-Darth Revan Sith dhe Empire.

RJT: Rey (Trajnimi i Jedi), BB-8, R2-D2, Trooper i Rezistencës, Chopper. Vetëm JTR dhe BB-8 janë kërkesa të vështira për të luajtur këtë ekip. R2-D2 mund të jetë më i nevojshëm nga CLS, por droidët e tjerë dhe rezistenca zakonisht do të funksionojnë mirë, varësisht se sa i fortë është kundërshtari juaj.

Ewoks: Shefi Chirpa, Ewok Plaku, Logray, Paploo, Wicket. Më shumë të njohura si Bears Bears, këta djem të vegjël kanë qenë tema e nxehtë kohët e fundit dhe unë sugjeroj fuqishëm të kërkoni një nga udhëzuesit në thellësi për të gjitha ins dhe opozitë që e bëjnë këtë ekip tik-tak. Kur është fjala për The Grand Arena, këto cuddlies mund të marrin fjalë për fjalë nga çdo ekip atje varësisht se sa përpjekje keni vënë në to. Unë do të sugjeroja vrasjen e ekipeve të lehtë dhe ngadalë punën tuaj deri sa ju të merrni ul receptorin e telefonit të tyre. Specialiteti i tyre është nxjerrja e Kylo Ren Unmasked dhe grupi i banditëve të tij.kundërvajtje:

Si kundër intuitive, siç mund të duket sikur fillon duke menduar për Veprën para Mbrojtjes, mendoj se është shumë e rëndësishme ta bëj këtë gjë dhe kjo është në fakt gjëja më e rëndësishme që dua që ju të kujtoni nga ky udhëzues i tërë.

Duke pasur parasysh rosters të barabarta, çdo lojtar do të jetë gjithmonë në gjendje të shkojnë për të plotë të qartë nëse ata duan të. Çelësi i kësaj mode të tërë është të kuptojmë se si ta bëjmë këtë në mënyrën më efikase. Vendosja e ekipeve më të mira në mbrojtje pa mend është një mënyrë e sigurtë për të humbur, pasi kundërshtari juaj ka gjasa të presë ato skuadra dhe të ruajë sportelet efikase për ta, ndërsa ju mund të mos keni mjetet për të mbrojtur mbrojtjen e tij në të njëjtën mënyrë.

Kjo më sjell në pyetjen e madhe: Cilat skuadra mbrojtëse duhet të pres? E pra kjo do të varet tërësisht në listën e kundërshtarit tuaj, por në përgjithësi, unë bëra për veten time listën e mëposhtme:

Mbrojtja e pritshme Counters
Revan Darth Revan
Darth Revan Jango
Kru Hidhe
Bossk RJT
CLS Nightsisters
Qi'ra Rex
Carth Bastila
NestSisters Troopers
Traya Magmë

Mbani në mend, kjo është larg një liste të plotë të ekipeve të luajtshme. Ajo thjesht përbëhet nga ekipet që unë personalisht e shoh si më të vështira dhe më të njohura që përdoren në mbrojtje në Luftërat e Territorit.

Mbrojtjes:

Siç është diskutuar në seksionin e mëparshëm, mënyra se si duhet të vendosni mbrojtjen tuaj është të vini në fillim veprën tuaj dhe të përdorni çfarëdo që keni lënë për të vënë në mbrojtje. Në rastin tim:

Mbrojtja ime:

 • Revan
 • Carth
 • Qi'ra z
 • Kru
 • Traya
 • CLS
 • Droids

Përveç marrjes së ekipeve, pozicionimi gjithashtu luan një rol të madh. Në përgjithësi do të dëshironit të fshihni ekipet tuaja që kanë numërues të vogël, të tilla si Nightsisters dhe vendosni skuadrat më të panjohura si Droids ose Qi'ra që nuk kanë një përgjigje të qartë në front.

anije: Ashtu si në betejat terren, unë besoj se është e domosdoshme që ju të ruani një flotë që mund të marrë opsionin më të mirë mbrojtës të kundërshtarit tuaj. Me fjalë të tjera sigurohuni që ju mund të merreni me Falconin e Mijëvjeçarit të Hanit nën Home One. Në shumicën e rasteve kjo do të bjerë poshtë për të kursyer flotën tuaj Home One. Kjo flotë aktualisht është pothuajse e pamposhtur nga flotat e tjera, prandaj sigurohuni që të merrni MilF kur të kthehet. Pesë yjet janë të mjaftueshme.

Optimizimi i regjistrit tuaj: Nuk ka dyshim në mendjen e askujt se forma në të cilën Arena e Madhe na ka goditur, ka përfituar nga Arma e Skuadrës / Lufta e Territorit me mendje të njerëzve në një mënyrë të madhe. Të gjithë mbledhësit dhe ata që kanë qenë më të fokusuar në bastisje dhe / ose anije kanë filluar të përballen me një betejë të vështirë dhe kam frikë të them se nuk kam zgjidhje të shpejtë për ju për të kapërcyer këtë disavantazh. Ajo që unë mund t'ju ndihmoj është të ju ofrojë disa udhëzime se si të përmirësoni gradualisht listën tuaj.

 1. Mendoni në skuadra, dhe më saktë, kundërvihet
 2. Mods!

Ajo që dua të them në #1 është se ju do të keni për të përfunduar ekipet tuaja dhe për t'i bërë ata të gatshëm për betejë. Unë shoh rojet kaq shumë me një CLS maxed, maxed Han Solo por vetëm një veshje 6 Chewbacca për shembull. Chewie nuk ka qenë me të vërtetë një lojtar që nga lirimi i tij, por duke pikturuar këtë të verdhë wookie do të nxisë rebelët tuaj nga niveli Phoenix për të qenë në gjendje për të marrë Traya apo edhe Revan nëse shtoni C-3PO. Kjo më sjell në pjesën e dytë të plumbit, mendoj në sportelet. Bëni një listë për veten ashtu siç e kam bërë në këtë udhëzues të gjashtë apo shtatë ekipeve që do të urreni të përballeni dhe të punoni në numëruesit e gatshëm për t'i rrahur të gjithë. Për sa kohë që ju mund të merrni të gjitha ekipet e armikut, ju mund të fitoni ndeshjen edhe në qoftë se kundërshtari juaj ka 14 ekipet e forta kundrejt 7 tuaj. Bëni një shkelje prioritare. Pasi të jeni të lumtur me ekipet tuaja kundër, filloni të investoni në mbrojtjen tuaj.

Mods! Ajo është përsëritur ad nauseam dhe unë jam duke e bërë ad nauseam plus një. Unë do të doja të filloja këtë seksion me "Ne të gjithë e dimë se sa moda janë të rëndësishme ..." por ajo që po shoh deri tani në GA është se ne nuk e bëjmë dot. Rëndësia e mods nuk mund të ekzagjerohet dhe edhe nëse mendoni se po investoni shumë në to, investoni më shumë! Jo vetëm që ekziston një lidhje e drejtpërdrejtë midis cilësisë së lojtarit mods dhe gradën e tij të arenës dhe performancën PvE. Tani me Grand Arena, investimi në mods është pothuajse si mashtrim i sistemit që nga ndarja e ndeshjes nuk interesohet nëse një lojtar ka të gjitha modat me shpejtësi 25 ose të gjitha ato me shpejtësi 0. Nëse investoni, le të themi kristalet 20,000 në veshje, po ato do të jenë shumë më të forta por do të tregojnë në fuqinë tuaj galaktike dhe do të filloni të përballeni me kundërshtarë më të fortë. Nëse investoni ato kristale 20,000 në mods, GP juaj do të qëndrojë i njëjtë, por forca aktuale e ekipeve tuaja do të rritet në mënyrë dramatike.

Nga Wittster
Gaming-fans.com Shkrimtar i stafit

Përditësimi i fundit: prill 5, 2019