Counters Grand Arena - 3v3

Ashtu si Territory Wars në Star Wars Galaxy të Heronjve, Grand Arena u lejon lojtarëve të vendosin mbrojtje dhe pastaj, 24 orë më vonë, sulmojnë mbrojtjen e kundërshtarit. Megjithatë, ndërsa Territory Wars përfshin dy lojtarë që përballen në garën e kokës. Rezultati është i bazuar në efikasitet, pasi sulmet më pak të nevojshme për të mundur ekipin e armikut tuaj, dhe sa më efektive fitoni, aq më shumë pikë që shënoni.

Pjesa 3v3 e Grand Arena është zona e lojës që marr komentet më pozitive rreth, ndoshta sepse nuk e shohim 3 kundrejt 3 në ndonjë fushë të lojës përveç anijeve. Ajo i detyron lojtarët të përdorin strategji pak më të ndryshme dhe të ndërtojnë skuadra shtesë të mundshme. Në 3v3 anijet e luajtjes NUK përfshihen, kështu që territoret përfshijnë vetëm karakteret tuaja të luajtshme.

Common 3v3 Ekipet Mbrojtëse Viable 3v3 Counters
JK Revan, GM Yoda, Jolee
KRU, FOE, Kylo Ren / zBarriss - RJT, BB-8, Rey (Scav)
- Traya, Nihilus, Sion