Counters Grand Arena - 5v5

Ashtu si Territory Wars in Star Wars Galaxy of Heroes, Championship Arena Championship lejon lojtarët të vendosin një mbrojtje dhe më pas, 24 orë më vonë, të sulmojnë mbrojtjen e kundërshtarit të tyre. Sidoqoftë, ndërsa Territory Wars përfshin dy lojtarë që përballen me konkurrencën kokë më kokë. Notimi bazohet në efikasitetin pasi më pak sulme të nevojshme për të mposhtur ekipin e armikut tuaj, dhe sa më e efektshme të jetë fita juaj, aq më shumë pikë shënoni.

Pjesa 5v5 e Kampionatet e Grand Arena nuk janë me të vërtetë ndryshe nga Luftërat e Territorit ose Skuadra Arena tjetër përveç nevojës për mbijetesë. Në GAC, humbja e karaktereve, qoftë edhe një, mund të jetë ndryshimi në një fitore ose humbje. Ndërkohë në Territory Wars, një humbje e një personazhi ose dy është më pak e ndikueshme se GAC, dhe Arena është situatë fitore ose humbëse. Lojtarët përdorin strategji të ngjashme në GAC pasi fushat e tjera të lojës dhe anijet ishin të luajtshme në një territor të Grand Arena të vjetër me karaktere të përdorura në tre territoret e tjera në holotable.

Në vend që të krijojmë një tabelë teksti më poshtë siç filluam, ne do të ndajmë infografikën e mrekullueshme të bërë nga komuniteti SWGoH për të ndihmuar lojtarët në Kampionatin Grand Arena që kërkojnë ekipe efektive kundër. Përveç kësaj, këtu është lidhja për një të fundit Video CubsFanHan për t'ju ndihmuar (shpresojmë) të luftoni me sukses Darth Revan, General Skywalker, Nightsisters dhe madje Karakteret e Legjendës Galaktike në Grand Championship Arena.

Për tabelën infografike në sportelet e Grand Arena Championships më poshtë, kredi për ju / CaptainFalcon_ & DKM për punën e tyre të shkëlqyer. Një infografik tjetër nga Skelturix është më poshtë për t'ju ndihmuar të kundërshtoni skuadrat në betejat e Grand Arena Championship 5v5 gjithashtu.

SWGoH - kundërvihet GAC

Counters SWGoH 5v5 TW & GAC