Udhëzuesit SWGoH

Si shumë lojtarë të Star Wars Galaxy of Heroes, kemi shumë ide të shkëlqyera që ndonjëherë janë të vështira për tu ndjekur me të. Seksioni ynë i udhëzuesve të Gaming-fans.com përshtatet mirë në këtë kategori. Ndërsa tonë udhëzues mod kanë qenë një element kryesor i komunitetit SWGoH dhe i domosdoshëm për lojtarët seriozë të lojës, udhëzuesi ynë Sith Raid ishte një ndihmë e madhe për lojtarët për më shumë se një vit. Por me Karakteret e Legjendës Galaktike dhe natyra gjithnjë e në zhvillim e një loje fuqie tërheqëse si SWGoH, të qëndrosh aktual me trendet është një sfidë e vërtetë. Ndërsa jo secili prej udhëzuesve tanë SWGoH të lidhur më poshtë është aq aktual sa unë do të doja, ajo që mund t'ju them është se qëllimi i mirë ka qenë prapa secilit prej tyre. Nëse jeni të interesuar të ndihmoni në zhvillimin e përmbajtjes rreth ndonjërës nga këto, për t'i bërë ato aktuale, ju lutemi kontaktoni @GamingFansDFN në Twitter ose gjeni ljcool110 në lojë në çdo kohë.