AAT - Skuadrat & Strategjia e Fazës 1

Gameplay e Heroic AAT është konsideruar "përmbajtje e vjetër" nga shumë lojtarë, por ne në Gaming-fans.com e dimë që vazhdon të jetë një sfidë për lojtarët në të gjithë globin. Ndërsa loja ka evoluar shumë që kur AAT Raid u shtua në Star Wars Galaxy of Heroes, shpërblimet mbeten të nevojshme dhe personazhet vazhdojnë të bëhen më të fortë. Ne do të shikojmë të vazhdojmë të azhurnojmë këtë përmbajtje duke ecur përpara, por sfida për të vetëm AAT Heroike (HAAT) është vendi ku fokusi i vërtetë është në lojën e sotme.

AAT / HAAT Faza 1:

Në fazën 1 ne do të përballemi me gjeneralin Grievous, B2 Battle Droid dhe dy IG-100 MagnaGuards. Nuk ka asgjë tepër të komplikuar me mjetet jashtë gjeneralit Grievous që fiton një tifoz të Maneuvering Taktike për 3 kthehet, çdo herë 7th ai merr dëme (po një numër dëme me kalimin e kohës (DoT) gjithashtu numëron, gjë që bëri shumë epror të ekipeve zVader të padobishme mbrapa në ditë). Kjo çon tek ai duke fituar% 25% dhe 30% nga ana e njehsorit sa herë që një aleat është sulmuar. Në krye të kësaj ai dhe një aleat menjëherë fitojnë 100% nga ana e njehsorit dhe rivendosin cooldowns e tyre. Aleati i rastit i zgjedhur gjithashtu fiton Taunt për 1 taunt.

SWGoH - HAAT - DBofficial125Strategjitë kryesisht përbëhen nga parandalimi i Grievous duke fituar shokun e tij dhe mbajtjen e njehsorit të tij të kthesës në gji. Nëse këto janë kryer atëherë ai nuk do të ringjallë droidët e tjerë dhe ne mund të dëmtojmë shumë. Ka disa përjashtime dhe ne do t'i mbulojmë të gjithë.

 

Komandanti Luke Skywalker (CLS) / Han Solo (dhe variacionet):

Skuadra e komandantit Luke Skywalker kryeson me (Raid) Han Solo është thelbi i çdo ekipi që do të thotë për fazën solo të 1. Koka e CLS shkakton kundërvihet, ndërsa të dyja lëvizjet e tij zvogëlojnë numrin e rrotullimit dhe baza themelore e Han zvogëlon njehsor, ndërkohë që specialiteti i tij rrit të drejtën e tij dhe çon e tij të dytë të veçantë për të dy ata dhe Luka duke goditur më shumë. Së bashku ata e bëjnë ekipin e përsosur.

Han do të shkojë në fillim, zakonisht mahnitës dhe duke vrarë B2, atëherë në mënyrë ideale ju doni të ulni 1st të Lukës dhe vendosni Buff Immunity në Grievous herët. Prej atje përdorni 2nd special të tij për të lejuar që ai të shpërfillë çdo taunts dhe vetëm të përqëndrohet në kontrollin e Grievous. Kjo është ajo, tani ju do të përdorni vetëm për të kontrolluar Grievous ndërsa MagnaGuards do të vriten nga sulmet kundër. Shpejtësia i bën gjërat shumë më të lehtë, ndonëse preferencat e Dëmit të Kritik / Kritik të Shanseve të Kufizuara me sekonda me shpejtësi të mirë preferohen.

 

(Ndryshimi i plumbit të hekurt):

Nëse keni probleme me mbajtjen e Hanit të gjallë atëherë të kesh Wedge si udhëheqës me siguri që do të ndihmoni këtë, pasi Rebelët do të rimarrin 15% të Shëndetit Maks të tyre kur të dalin një hit kritik. Ekipi do të përfitojë gjithashtu nga fitimi 10% Turn Meter dhe 30% rritet kundërvajtje.

 

(Variant i aleatit Nebit):

Opsioni im personal i preferuar është të futni Nebit në një ekip udhëheqës të CLS. Nebit është një taunter që shëron veten, i cili gjithashtu mund të thërrasë edhe Llukën dhe Hanin për ta ndihmuar atë çdo kthesë 3.

 

(Ndryshimi i plumbit Dathcha):

Ekipi i njohur si Brotini paraqet Dathcha si drejtuesin e CLS dhe Han për të fituar një mundësi shtesë prej 25% për të zvogëluar 25% matësin e kthesës. Dathcha gjithashtu mund të trullos droids. Të dy të Lukës Ajo lidh të gjitha gjërat dhe Zeta Han është e nevojshme.

 

CLS Solo:

Nuk e keni Han ende për ndonjë arsye? E pra CLS në të vërtetë mund të bëjë fazën solo 1 me një strategji hit & run. Duke ndjekur të njëjtin model nga ekipi i CLS / Han, ju do të zbarkoni Imunitetin Buff, përdorni specialin tuaj të 2-të për të anashkaluar talljet dhe për të kontrolluar kthesën e Gjeneralit Grievous. Injoroni droids anësore plotësisht nëse nuk jeni aq i pafat sa të gaboni duke hequr tifozin e Lukës për t'u shëruar dhe duhet të godisni një tallës. Pasi rreth shtatë kthesa deri sa të tërboheni, do të dëshironi të arratiseni duke shtypur butonin mbi portretin e Lukës në këndin e poshtëm të majtë. Nëse arratisni, thjeshtë kthehuni përsëri dhe përsërisni, nëse dështoni, atëherë përdorni specifikën tuaj të 2-të për të përshpejtuar ftohjen e ikjes dhe provoni përsëri. Të Lukës Ajo lidh të gjitha gjërat Zeta është e nevojshme.

 

Zeta Kylo Solo:

Strategjia origjinale e bastisjes Hit & Run ishte Kylo. Para një rregullimi të defekteve, Zeta Kylo ishte në gjendje jo vetëm të zvogëlojë ftohjet e tij, por edhe butonat e arratisjes sa herë që goditej. Kjo do të thotë që ju mund të dëmtoni spam, duke përdorur AoE për të anashkaluar çdo tallje, të shëroheni me ikjen tuaj të 2-të speciale dhe spam afër fundit.

Për fat të keq tani gjërat janë pak më shumë dhimbje koke, do të dëshironit të përpiqeni të ikni herët dhe të bëni shumë më të vogla të dëmtimeve. Përndryshe ju mund të përfundoni duke mos shpëtuar dhe duke u detyruar të tërhiqeni dhe të provoni përsëri. Zeta e Kylo Ren nevojitet.

 

Zeta Savage Solo:

Savage Opress ishte Kylo i të varfërit pasi ai bën rreth 50% të dëmit dhe ishte shumë më e vështirë për të shpëtuar, edhe pse tani ata kanë të njëjtën vështirësi. E keqja tjetër është se Savage nuk ka asnjë AoE për të vazhduar t'i dëmtojë Gjeneralit të Grievous gjatë çdo periudhe shakash. Edhe një herë do të dëshironi të merrni disa goditje dhe të arratiseni sa më shpejt të jetë e mundur. Zeta e Savage Opress e nevojshme.

 

Kenobi Lavaman:

Skuadra Kenobi Sink është ndoshta më e bukur e të gjitha ekipeve, sepse është kaq e shpejtë dhe nuk mund të gabojë për sa kohë që veprimi juaj i parë funksionon. Në çojë ju do të doni Boba Fett ose ndonjë personazh që rrit ekipin dëmtimin e prodhimit (dmth. Jedi Knight Anakin, etj). Pastaj ju do të hedhni në disa sulmues me Gjeneralin Kenobi dhe Darth Maul.

Strategjia këtu është që Mauli duhet të vendosë Daze në B2 dhe të dy Magnaguards me AoE special të tij. Nëse nuk ka, thjesht tërhiquni dhe provoni përsëri. Nëse ai bën, ju do të përdorni 1st special të Kenobi për të dhënë të gjithë ekipin e ekipit. Tani përdorni çdo kthesë të mbetur në Grievous ... kjo është ajo. Pasi Grievous merr një kthesë ai do të AoE ekipin tuaj dhe të gjithë ekipin tuaj do të kundër tij, ai menjëherë do të shkaktojë bastisje e tij mekanik, të fitojë 100% të kthehet metër dhe të përsëris këtë loop deri në inat kur ekipi juaj do të vdesin.

Ju duhet të bankoni rreth 30% të fazës, madje pa bërë asgjë, por duke parë ekipin tuaj të kundër. Modifikimi këtu ka të bëjë me shpejtësinë për Maul dhe Kenobi, pastaj dëm i pastër për 3 anëtarët e tjerë. Ata madje nuk kanë nevojë për një shigjetë primare të Shpejtësisë, prandaj përdorni një element kryesor të Shkeljes për dëmtime shtesë.

 

Ekipet e Jedi:

Para ardhjes së Zetas dhe "Zylo" duke marrë bastisje nga stuhia, mënyra për të lënduar Grievous para ishte me një ekip Jedi. Shumica e njerëzve kanë udhëhequr Ima-Gun Di për të përfituar nga mbrojtja 30 e tij dhe 35% Counter Chance dhe dëmtimi shtesë kundër 25%. Shpesh njerëzit do të drejtonin një ilaç si Barriss Offee ose Luminara Unduli në skuadër, së bashku me Jedi të fuqishëm si Aayla Secura, Jedi Knight Anakin, etj. Rrugët e 4-8% nuk ​​ishin aq të vështira me një ekip të mirë. E vetmja pengesë është se Jedi nuk u përdorën vërtet kudo tjetër në lojë kështu që ishte një fermë vëmendëse në lidhje me zhvillimin e llogarisë.

Formacione të tjera përdorën lidershipin agresiv të Anakin Skywalker në të cilin Jedi fitoi 30% ofendim dhe 20% dëm kritik. Për më tepër nëse një nga aleatët tuaj shmang ata fitojnë Advantage për një hit kritik të garantuar. Anakin gjithashtu fiton njehsorin e kthesës sa herë që një aleat plagoset seriozisht ose vritet dhe ka një imunitet të Buff. Faktorët kryesojnë me bonusin e të gjithë Jedi-ve që fitojnë 20% Shanse Kritike dhe rikuperojnë 15% të Shëndetit të tyre Maks në fillim të kthesës së tyre në sulmin AAT, dhe ishte e lehtë të kuptohej pse këto ishin skuadrat që ndërtuam.

Tani në Dhjetor 2018 ne kemi Jedi të ri si Bastila Shan dhe Revan për të marrë mantelin, edhe pse si me të gjithë personazhet më të reja, Zetas hyjnë në lojë. Bastila ka një nga Zetat më të mira në lojë gjithsesi dhe është një investim i madh i hershëm.

Nuk ka ndonjë strategji të veçantë për të përdorur Jedi kundër General Grievous, ju thjesht kujdeseni për B2 dhe bëni sa më shumë dëm që të mundeni. Asnjë Zetas nuk kërkohet për këto ekipe Jedi, edhe pse nëse përdorni Bastila idealisht do ta dëshironit udhëheqjen e saj Zeta.

 

Rezistenca RJT me CLS:

Që nga rework e Finn që nerfed lidershipin e tij, por ndryshe bëri atë një karakter shumë të mirë, një nga ekipet më të mirë në AAT është tani Rey (Trajnimi Jedi) të çojë me BB-8, C-3PO, Finn dhe Komandanti Luke Skywalker. Këtu janë disa shënime nga Black Eagle e pasardhësve të Perandorisë se si ky ekip është efektiv në Fazën 1 të HAAT:

Në fazën 1 unë filloj duke marrë C-3PO në vendin e Konfiguro debuffin në B2 dhe MagnaGuards. Unë shoh që të shmangë goditjen e Gjeneralit të Grievous derisa të kem të paktën dy rafte të Konfuzionit në B2 Super Battle Droid në mënyrë që ai të mos e marrë Kthimin e plotë dhe të shpërndajë të gjithë ekipin tim. Pas kësaj, unë ende përpiqem të godas General Grievous sa më pak që të jetë e mundur derisa të kem 2 pirg konfuz në të gjitha droidat.

Unë përdor specialët e Rey (Trajnimit Jedi) dhe Komandantit Luke Skywalker për të mbajtur nën kontroll TM-në e tij. Sapo të gjitha palët të kenë konfuzion të dyfishtë dhe të ekspozojnë debuffs, atëherë unë filloj sulmet masive ndaj GG dhe palët nuk do të marrin më kthesa sepse ata humbin TM sa herë që përdorni një aftësi të veçantë.

Është e mundur për të goditur auto pasi të keni marrë këtë setup, por ndonjëherë GG merr shumë kthesa dhe merr rrezikshëm afër Enrage. Si rezultat i kësaj unë luaj manual sa herë që kam kohë.

 

Falenderim të veçantë për SWGoH GameChanger DBofficial125 për ndihmën e tij historike me këtë udhëzues AAT Tank Takedown Raid.

 

Strategjia dhe Skuadrat e Bastisjes së Tank Takedown (AAT)