AAT - Skuadrat & Strategjia e Fazës 2

Gameplay e Heroic AAT është konsideruar "përmbajtje e vjetër" nga shumë lojtarë, por ne në Gaming-fans.com e dimë që vazhdon të jetë një sfidë për lojtarët në të gjithë globin. Ndërsa loja ka evoluar shumë që kur AAT Raid u shtua në Star Wars Galaxy of Heroes, shpërblimet mbeten të nevojshme dhe personazhet vazhdojnë të bëhen më të fortë. Ne do të shikojmë të vazhdojmë të azhurnojmë këtë përmbajtje duke ecur përpara, por sfida për të vetëm AAT Heroike (HAAT) është vendi ku fokusi i vërtetë është në lojën e sotme.

Ekipet dhe strategjia e fazës 2 të AAT së shpejti!

 

 

Strategjia dhe Skuadrat e Bastisjes së Tank Takedown (AAT)