Vetëm AAT Heroike

Ndërsa ekipet kanë ekzistuar që mund të jenë vetëm fazat e AAT Heroike për disa kohë tani, soloing gjithë bastisje Tank Takedown ishte diçka e një gjë e rrallë deri lirimin e C-3PO në SWGoH. Tani, falë përdorimit të debuffit të ekspozuar me karaktere Rebelët dhe Rezistencën, shanset për HAAT-in solist janë shumë më të mëdha. Por ekipet e ndryshme kanë ardhur dhe shkuar që mund të solo AAT Heroike para se të nerfed nga zhvilluesit në Capital Games.

Më poshtë ne do të hedhim një vështrim në mekanikën e soloing HAAT duke përdorur disa nga ekipet e njohur të jetë në gjendje të bëjnë këtë në këtë kohë.

 

Rezistenca ndaj RJT (Trajnimi Rey Jedi) me CLS & Wampa

SWGoH - HAAT SoloShtesa e fundit në këtë faqe udhëhiqet nga Rey Jedi Training (aka RJT ose JTR), me BB-8, C-3PO, Komandanti Luke Skywalker dhe Wampa. Ky ekip, siç shpjegohet në video të lidhur në grafik nga shokët e SWGoH GameChanger Alumni DBofficial125, merr një grimë të setup për të vrarë Phase 1 para se të jetë pothuajse automatik në Fazat 2, 3 dhe 4. Debuff konfuzion nga C-3PO është sigurisht çelësi për të ndaluar fitimin e buffs nga armiqtë HAAT dhe të ndaluar sulmet kundër dhe Turn Meter fitimit. Drejtori ynë i Përmbajtjes, LJ, e ka testuar këtë vetë dhe ka gjetur përshkrimet nga DBofficial125 të jenë spot-on. Në atë provë LJ ishte në gjendje të kompletonte soloin e plotë të AAT Heroike (HAAT) në rreth 33 minutat e kohës.

 

 

Strategjia dhe Skuadrat e Bastisjes së Tank Takedown (AAT)