Udhëzues për Rancor (Sfida)

Gropa (Sfida): Rancor i lëshuar u lëshua në Star Wars Galaxy of Heroes në fillim të dhjetorit të vitit 2020 dhe paraqiti një version të sapo-azhurnuar të Rancor. Shumë më e vështirë për tu mposhtur dhe me mekanikë të azhurnuar, shfaqja e hershme është se Rancor (Sfida) po arrin atë që bëri Heroic Sith Raid në shkurt 2018 - sfidoni komunitetin SWGoH dhe na siguroni diçka për të krijuar. Ndërsa Betejat e Territorit të Genonosis mund të jetë parë si e ngjashme në sytë e zhvilluesve, ju thjesht nuk mund të krahasoni një mënyrë loje një herë në muaj kundrejt një lojë loje 2 herë në javë për lojtarët e lojës.

Më poshtë Gaming-fans.com do të bëjmë atë që mundemi për të mbledhur burime për t'ju ndihmuar në Rancor (Sfida) për të qenë më të suksesshëm. Sigurisht që shumë prej këtyre ekipeve mbështeten shumë në përbërjet e ekipeve, modat dhe statistikat specifike për të patur suksesin që bëjnë, prandaj kushtojini vëmendje të detajuar.

 

SWGoH Rancor (Sfida) - Faza 1

Faza 1 e Gropës (Sfida) edhe një herë paraqet Kapitenin Gamorrean së bashku me miqtë e tij Gamorrean Brute dhe Gardës dhe ata ofrojnë një sfidë mjaft të fortë përpara se të përballen me të vërtetë me Rancor. Ndërsa miqtë e Gamorrean nuk janë të çmendur të ashpër, Kapiteni Gamorrean godet më shumë se kurrë, kalon matësin e ndihmësve të tij dhe zbaton si Deathmark ashtu edhe Shërimin e Imunitetit me të Vras urdhrin speciale që nuk mund të rezistojë ose shmanget. Për fat të keq asnjë shenjë e Malakilit

Ekipet e Fazës 1 që (Duket) të Punojnë

 • Rey me Jawas & Wat - Shfaqur së pari nga AhnaldT101 orë pas Gropës (Sfida): Rancor i lëshuar u lëshua në Star Wars Galaxy of Heroes, ky ekip është i aftë për rreth 15% të Fazës 1. Çelësi është Jawa Scavenger dhe unikja e tij e cila vendos Detonatorët Termikë mbi çdo armik që sulmon një Jawa, kështu që duke forcuar Shefin Nebit për të marrë hitet lejon që kjo të jetë tepër efektive. Unë personalisht e kam përdorur këtë ekip në mënyrë efektive për të goditur 10-15% të Fazës 1 shumë herë, dhe vendosja e sa më shumë mbijetesës së Shefit Nebit për t'i bërë ballë sulmeve të shumta është arsyeja pse funksionon. Wat Tambor është një shtesë e shkëlqyeshme për shkak të teknologjisë që ai jep, duke detyruar talljen në Nebit, duke shtuar ofendimin ndaj Rey dhe duke pastruar Markat e Vdekjes të aplikuara nga Rojet Gamorrean kur ata godasin Shefin Nebit. Përdorimi i duhur i Legjenda Galaktike Rey shton Mbrojtjen e bonusit në Nebit për ta mbajtur atë gjallë për aq kohë sa të jetë e mundur, pastaj e përdor atë Vorbull i papritur dhe përfundimtar në kohën e duhur për të shkaktuar më shumë dëme.
 • Padme, Rey, C-3PO, Ahsoka, GK - Kam dëgjuar që ekipet e Padme punojnë në Fazën 1, por unë ende nuk kam parë asgjë që i ngjan suksesit vetë.
 • SLK me Old Daka, Nightsister Zombie, HYoda dhe Thrawn / Hux - Indikacionet e hershme janë se Udhëheqësi Suprem Kylo Ren ekipet përdoren më mirë në fazat e mëvonshme.
 • Sith Perandori i Përjetshëm me Traya, Sion, SET, Darth Sidious ose Nihilus - Kjo skuadër është e shënuar, por nuk performon në nivelin e Padme, Rey ose SLK

 

SWGoH Rancor (Sfida) - Fazat 2 & 3

Sfida e Rancor Faza 2 & 3Faza 3 e Gropës (Sfida) nxjerr Rancor dhe ai është i gatshëm të sulmojë. E drejta nga porta, baza e tij është shumë e përmirësuar tani duke lexuar "Shkakto Imunitetin e Shërimit për 2 kthesa drejt objektivit dhe një armiku tjetër të rastësishëm, pastaj bëj dëmin fizik të tyre. Pastaj shpërndani tifozët e tyre dhe zvogëloni Mbrojtjen Maksimale me 50% (pirgje). Kjo aftësi nuk mund të kundërvihet. ” Shto këtu ai mund të shkaktojë Daze dhe Health Down dhe Faza 2 nuk është shaka. Më e keqja nga të gjitha, Rancor është "imun ndaj efekteve të zvogëlimit të Matësit."

Skuadrat e Fazës 2 & 3 që Punojnë

 • SLK me Thrawn, General Hux, Sith Trooper & Hermit Yoda - Ky duket të jetë kombinimi më i mirë që shkon tani me raporte mbi 15% të Fazës 2. Ashtu si çdo betejë Raid në SWGoH me SLK, dhënia e tij metër kthyes në çdo kohë që mundeni është kritike, dhe strategjia e këtij ekipi nuk ndryshon.
 • SLK me Old Daka, Nightsister Zombie, Thrawn & Wat - Edhe një herë, Wat Tambor është paraqitur, duke e bërë sfidën e vërtetë se ku mund ta përdorësh më mirë. Unë kam përdorur General Hux si një zëvendësim për Wat Tambor në këtë ekip me sukses të butë.
 • Aurra Sing Bounty Hunters - Një avantazh i rrallë i parë i Aurra Sing me Boba, Bossk, Jango dhe Greef Karga po fiton vrullin herët si një ekip solid i Fazës 2.
 • JMLS me JKLS, GAS, HYoda & GMY / Jolee / Shaak / KAM - Nëse shoqëria juaj mund të kalojë në Fazën 2 me ekipet SLK, Mjeshtri Jedi Luke Skywalker i udhëhequr ekipet Jedi duket se përshtaten mirë në Fazën 3.
 • Genera Veers, Moff Gideon, Admiral Piett, Range Trooper, Kolonel Starck - Ky ekip i shpejtë dhe i lehtë paraqitet në Videoja e Operacionit Metaverse e lidhur më sipër.

 

SWGoH Rancor (Sfida) - Faza 4

Faza e Rancor 4 - Darth VaderFaza 4 e Gropës (Sfida) është faza e fundit e kësaj sfide dhe shton aftësitë më lart me një qetësim të reduktuar për gllabërojë aftësi

Ekipet e Fazës 4 që (Duket) të Punojnë

 • JKLS Jedi - Duke përdorur një epërsi të Jedi Knight Luke Skywalker, një ekip i Jedi mund të fillojë me Heroes Arise dhe të kundërshtojë sulmet AoE të Rancor. Ka variacione të shumta të 5 Jedi të përdorura, por JKLS, JMLS, Gjenerali Skywalker, Jedi Knight Anakin dhe Shaak Ti janë një përshtatje e mirë pasi Shaak mund të pastrojë debuffs dhe katër të tjerët kanë shkelje të fortë.
 • Darth Vader - Duke përdorur një ekip të bazuar në Darth Vader me NO Galactic Legends, ekipi i DB Official 125 është i detajuar në video e lidhur këtu.

 

 

Përditësimi i fundit: Shkurt 26, 2021