Udhëzues për bastisjen e Triumvirates Sith

La Sill Triumvirate Raid shpërtheu në skenën e Star Wars Galaxy i Heronjve së pari si një lë të kuptohet në forume, pastaj si prezantime për veten dhe shokët e mi GameChangers në Sacramento, pastaj më në fund si një ngjarje që mund të luhet në Mars 1st, 2018. Ky përmbajtje zgjati muaj për të zhvilluar nga EA Capital Games dhe përmban shtatë nivele të konkurrencës.

Sith Triumvirate Raid - SWGoHEkziston një gjë që dimë për këtë ngjarje - është e vështirë dhe synohej të ishte tepër sfiduese për lojtarët në të gjitha nivelet e lojës. Si rezultat, fraza "Lodhja e STR" është shfaqur në të gjithë komunitetin SWGoH në shumë raste. Për shkak të kënaqësisë sime të përgjithshme nga kjo lojë, fakti që një Bastisje që është vazhdimisht në dispozicion për të luajtur nuk më shqetëson, por unë mund të lidhem me ata që ndihen nën presion dhe madje të mbingarkuar nga kjo. Nga njëra anë keni lojtarë si unë që hyjnë shumë herë në ditë duke kërkuar diçka për të bërë midis detyrave, dhe nga ana tjetër keni lojtarë të rastësishëm dhe ata që janë më shumë se rastësorë, shpesh për shkak të jetëgjatësisë në lojë ose për shkak të një lidhje me një Esnaf që ata nuk duan ta lënë. Cilado lloj lojtari që të jeni, ju jeni këtu sepse dëshironi të merrni më shumë nga Sith Triumvirate Raid - në tabelën e rezultateve.

Ndërsa qëllimi im origjinal ishte që kjo do të jetë për 99% prej jush që NUK lufton Heroic STR, unë e di nga testet e mia dhe nga shikimi i videove që shumë nga këto skuadra përkthehen mirë në Heroic STR gjithashtu. Prandaj, konsiderojeni këtë një Udhëzues për Bastisjen Triumvirate të Sithit si një e tërë - jo vetëm versionet Heroike ose jo-Heroike.

Udhëzuesi vijues është bashkuar pas disa javësh ose hulumtimeve dhe testimit të ekipeve të shumëfishta në secilën fazë si në llogaritë e mia personale dhe dev / QA, dhe është përditësuar në nëntor 2018 nga SWGoH GameChanger Skelturix. Siç ka origjinën, ky dokument ka për qëllim të jetë një element i gjallë dhe i frymëmarrjes i cili do të evoluojë si rrëshqitja e Triumviratit të Sith-it, kështu që nëse keni artikuj për të shtuar koment ose mesazh na këtu në faqe ose @GamingFansDFN në Twitter.

 

Strategjia dhe Skuadrat e Bastisjes Sith Triumvirate: