Udhëzuesi i Bujqësisë HSTR

Ka toons dhe ekipe shumë të veçanta që lojtarët duhet të fermë dhe veshje për t'u bërë gati për Raid Heroike Sith Triumvirate.

Si të përdorni këtë udhëzues

  • Qëllimi i kësaj është udhëzuesi është të ndihmojë lojtarët të kuptojnë toons specifike, veshje e tyre, dhe mods për fazat e ndryshme të HSTR
  • Kjo është një përcaktim i gatishmërisë individuale
  • Një person i vetëm që ka të gjitha ekipet e përshkruara në këtë udhëzues nuk do të thotë që një shoqëri është plotësisht e gatshme për HSTR; bastisja nuk është e pranueshme në këtë pikë
  • Mënyra më e mirë për t'u përgatitur sa është e mundur do të ishte përgatitja e një ekipi RJT dhe pastaj një ekip tjetër që do të përdoret në fazat e tjera
  • Mos u dëshpëro nëse nuk ke të gjithë personazhet e listuar këtu në 7 * G12. Ky sulm është shumë i vështirë, por një shoqëri e plotë e lojtarëve të përqendruar mund ta përfundojë atë rregullisht.
  • Jetë i sigurt për të shqyrtuar Udhëzuesi i plotë STR Heroik për më shumë specifika mbi strategjitë

Mjete të tjera

Vegël e gatishmërisë së përgjithshme: http://petebutler.co.uk/mrpi/
Vegla e Gatishmërisë së Roster-it do t'i referohet më shumë skuadrave sesa që janë përshkruar në këtë udhëzues, por ekipet kryesore të testuara janë të gjitha të paraqitura

Skuadra SWGoH.gg

Krijo një skuadër të ndryshme për çdo fazë të HSTR

Listat e skuadrave do t'ju japin një pasqyrë të shpejtë ku ekipet tuaja të plota janë duke përfshirë pajisjet, modelet, zetat, shpejtësinë dhe fuqinë e ekipit

Le të fillojmë! Faza 1: RJT

Nga Kaitco of Pasardhësit e Perandorisë
Gaming-fans.com Shkrimtar i Lartë i Stafit