Udhëzues për Bujqësinë HSTR - Faza 1: RJT

Faza 1: RJT

Ekziston vetëm një ekip për fazën 1 të bastisjes: Rey (Trajnimi i Jedi), RJT. Asnjë ekip tjetër nuk do të kryejë në mënyrë efektive asnjë dëm dhe asnjë ekip tjetër nuk duhet të përdoret për fazën 1.

Ekipi i RJT është: RJT (zeta Lead), BB8 (zeta Roll), Res Trooper, Scav Rey, R2 ose Holdo
Marsh: Min është G12 RJT dhe G11 në pjesën tjetër, mundësisht G12 në të gjithë, me zeta e dytë në RJT's Insight
Farming:

 • RJT - Kërkon BB8 *, Finn, Scav Rey, Vet Han, Vet Chewie
  • Finn ose ka nevojë për zeta e tij të çojë ose të jetë G10 për të marrë përmes ngjarjes RJT
   • Farmuar nga LS Node dhe Cantina
   • Nëse keni nevojë për të përfunduar Vets, blini copa Finn nga Shipments dhe fermë përmes LS Node
  • Vet Han duhet të jetë së paku G8
   • Farmuar nga 16x Cantina
   • Jeni të përgatitur për rënie shumë të dobëta të rënies
   • Nëse Vet Han është aktualisht më pak se 5 *, do të duhet gjithashtu të blen copat e tij nga Dërgesat
  • Vet Chewie duhet të jetë të paktën G8, preferohet G9 të ndikojë në RNG në favorin tuaj
   • Farmuar nga 16x Cantina
   • Ashtu si Vet Han, përgatitet për rënie shumë të dobëta të rënies
   • Nëse Vet Chewie është aktualisht më pak se 5 *, do të duhet të blen copat e tij nga Dërgesat
  • BB8 mund të jetë G7, por mundësisht G8 për ngjarjen; BB8 do të duhet të jetë G12 për HSTR, kështu që mund ta vëreni atë aq lartë sa të jetë e mundur
  • Scav Rey duhet të jetë G9 +; Scav Rey do të ketë nevojë për G12 për HSTR, kështu që mund ta vëreni sa më shumë që të jetë e mundur
  • Hendeku i pajisjes: Përafërt
   • 5 plotë Carbanti
   • 5 shiringa të plota MK6
   • 3 plotë armë zjarri
   • 2 mbushje të plota
   • 2 plotë MK8 rikuperim implant (topa ari)
   • Komponenti i plotë 2 i implantit MK8 (topa të zeza)
 • BB8 - Kërkon Urdhrin e Parë nga ngjarja e tij
 • Trooper i Rezistencës
  • LS dhe DS Node, gjithashtu edhe Shitore Sporti
  • Ruaj monedhën e Guild Store për ta përfunduar atë më shpejt
  • Në përgjithësi, mos të jetë e vështirë për të marshuar
  • Llamaritë e mëdha të marsheve do të jenë koka të plota 3, 4 MK6 Syringes dhe 2 plotë Implante MK8 (Topa të Zeza)
  • https://swgoh.gg/characters/resistance-trooper/gear-list/
 • R2-D2
  • Kërkon Perandorinë nga ngjarja e tij; nëse nuk keni 7 * R2, HSTR ka të ngjarë të jetë larg nga arritja për muajin 6 +
  • Hendeku i pajisjes: Përafërt
  • shënim: R2 nuk ka nevojë të ketë ndonjë zetas për ekipin RJT për të funksionuar mirë
 • Pastrues Rey
  • Nyjet LS dhe DS në energjinë 12, 16 dhe 20x; gjithashtu gjendet në Dyqanin e Spitalit
  • Ruaj monedhën e Guild për të fermuar atë më shpejt
  • Harku i mekanizmave: Ankth
   • 6 plotë MK6 Syringes
   • 4 plotë Carbanti
   • 3 plotë MK8 rikuperim implant (topa ari)
   • Komponenti i plotë 3 i implantit MK8 (topa të zeza)
   • 3 plotë MK9 Implanti rikuperoj
   • 3 plotë armë zjarri
   • 2 plotë MK10 Holo Lens rikuperoj
   • Pjesa më e madhe e hendekut të pajisjes do të jetë ndërmjet G10 dhe G12
   • https://swgoh.gg/characters/rey-scavenger/gear-list/
  • Zeta e Scav Rey nuk është e nevojshme për sukses në HSTR

Next: Faza 2: Leia Spam, Sith, Troopers dhe të tjerë

Të gjitha Faqet: