Udhëzues për Bujqësinë HSTR - Faza 2: Leia Spam, Sith, Troopers dhe të tjerët

Faza 2: Leia Spam, Sith, Troopers dhe të tjerë

Shënim: Pasi që ekzistojnë mundësi të shumëfishta për Fazën 2, mund të mos jetë e nevojshme për të fermuar dhe për të përshtatur më parë shenja të papërdorura. Këto ekipe duhet të bashkohen duke përdorur atë që tashmë është pjesë e regjistrit.

Në mënyrë ideale, lojtarët duhet të planifikojnë të shfrytëzojnë çdo 2 të ekipeve të fazës 2 për të marrë rreth 2% dëmtim për lojtar. Ndërsa ekipet RJT mund të përdoren gjithashtu në Fazën 2, ekipet shtesë RJT që nuk përdoren në fazën 1 duhet të ruhen përsëri për Phase 4 kundër Nihilus.

Leia Spam

Ekipi: Ackbar-L, Princesha Leia, GK, Thrawn, + Healer

 • Një nga ekipet më të lehta për t'u bashkuar për lojtarët afatgjatë
 • Asnjë zetas nuk kërkohet, edhe pse zHYoda mund të jetë e dobishme
 • Healers optimale: Hermit Yoda (ideal), Jawa Engineer, Visas Marr
 • Shënim: Lojtarët kryesorë në ekip janë Leia dhe GK. Nëse as nuk janë në dispozicion, mund të jetë më mirë të rishqyrtojmë përdorimin e këtij ekipi
 • Marsh: G10 është minimumi absolut; të gjithë duhet të jenë G11 + për të reduktuar përpjekjet e RNG
 • mods:

Sith

Ekipi: zPalp-L, Vader, Nihilus, + 2 Sith

 • Nëse jeni duke ndjekur Arena meta, ekipi duhet të jetë relativisht i lehtë për t'u bashkuar
 • Shënim: Ka shumëllojshmëri Sith / Perandorie që mund të marrin 1% + në Phase 2. Çelësi është të shmangni përdorimin e shkronjave që do të jenë të nevojshme në faza të tjera
 • Optimal Sith: Nihilus, Palp, Vader, Sion, zSidious, zDooku, Sider Trooper, zSavage, Sith Assassin, Sith Marauder
 • Optimal Leads: zNihilus, zPalp, zVader
 • Zetas: Nëse përdorni Dooku, Sidious, ose Savage, kërkohet Unique zeta. Zeta të kërkuara në udhëheqjen e Sith-it
 • Marsh: G11 është minimumi; Sith do të duhet të mbijetojë për të shkuar në 1%, kështu që G11 është çelësi
 • mods: Shikoni udhëzuesit individual të modding: https://gaming-fans.com/star-wars-goh/mods/#BestMods

Troopers

Ekipi: zVeers-L, Shoretrooper, Snowtrooper, Starck, Stromtrooper (ose Death Trooper, nëse nuk përdorin ekipin Chex Mix për Phase 3)

 • Shënim: Ekipi Ideal Troopers do të përfshijë Death Trooper, por Trooper i Vdekjes është çelësi i ekipit Phase 3 Chex Mix. Trooper Vdekja duhet VETEM të përdoret në këtë ekip të Phase 2 nëse Chex Mix nuk është në dispozicion.
 • Ekipi duhet të jetë relativisht i lehtë për tu bërë bashkë për shkak të ngjarjeve të Troopers dhe kërkesave të DS TB
 • Zetas: Kërkohet zeta e veers; ekipi nuk do të funksionojë mirë pa të. Zeta e Starck është opcionale.
 • Marsh: G11 është minimumi për t'u përdorur plotësisht nga skuadra
 • mods: Shikoni udhëzuesit individual të modding: https://gaming-fans.com/star-wars-goh/mods/#BestMods

Feniks

Ekipi: zHera, zKanan, zZeb, zSabine, Ezra
Shënim: Phoenix kërkon G11-12 dhe 4 zetas vetëm për t'u afruar me 1% në një fazë. Ky ekip duhet të përdoret vetëm nëse një lojtar tashmë ka investuar shumë në Phoenix

 • Zetas: Kanan (kërkohet), Sabine, Zeb dhe Hera për nga rëndësia; të gjitha janë të nevojshme për të performuar mirë në Fazën 2, por Kanan është absolutisht e nevojshme
 • Marsh: Gear 11 minimum, mundësisht G12; Phoenix janë hendekun më të thellë në lojë dhe do të marrin investime të konsiderueshme për veshje
 • mods: Shikoni udhëzuesit individual të modding: https://gaming-fans.com/star-wars-goh/mods/#BestMods

Ewoks:

Ekipi: zChirpa-L, Scout, Plaku, Wicket, zLogray

 • Shënim: Ewoks janë një fraksion i ngrohtë, por mund të kenë përdorime të habitshme. Ky ekip duhet të përdoret vetëm nëse një lojtar tashmë ka investuar shumë në Ewoks
 • Zetas: Lead i Chirpa dhe Unique i Logray
 • Marsh: Gear 11 minimum; G12 rekomandohet fuqimisht
 • mods: Shikoni udhëzuesit individual të modding: https://gaming-fans.com/star-wars-goh/mods/#BestMods

Next: Faza 3: Chex Mix

Të gjitha Faqet: