Udhëzues për Bujqësinë HSTR - Faza 3: Përzierje Chex

Faza 3: Chex Mix

Ekipi i Chex Mix është CLS-L, zRaid Han, Trooper i Vdekjes, + Pastrues, + Sulmues
Organizimi ideal është CLS, Raid Han, Trooper i Vdekjes, Chirrut dhe Pao
Mundësi të tjera:

 • Rex mund të zëvendësohet për Chirrut; kyç është Cleanse dhe Tenacity Up
 • Sulmuesit: Anakin, Poggle ose Sabine mund të përdoren në vend të Pao

Farming:

 • Raid Han dhe CLS janë personazhet kryesore
  • Raid Han nga Pit Raid dhe CLS është nga ngjarja e Heroit të tij Udhëtim
  • Të gjitha shoqëritë duhet të jenë në gjendje të arrijnë bastisjet e rregullta heroike të puseve. Nëse shoqëria juaj nuk po bën bastisjet heroike të puseve, na kontaktoni! ose shikoni Udhëzues heroik për bastisjen e gropës së pusit
  • CLS kërkon R2, Leia, STHan, Old Ben, dhe Farm Luke përmes ngjarjes së tij
  • Nëse as nuk janë në dispozicion, HSTR ka të ngjarë të jetë larg nga rreziku për 6 + muaj
 • Trooper i vdekjes:
  • Karakter kryesor për Chex Mix dhe Troopers
  • Farmuar nga Cantina në 16x; normë normale ~ 25-30% rënie
  • Do të jetë shumë e vështirë për të fermuar dy Trooper Vdekja dhe Vets në të njëjtën kohë
 • Cleanser:
  • Chirrut është në dispozicion përmes Guild Events dhe Fleet Store; planifikoni në fermën 3 + muaj përmes monedhës dhe bleni nëpërmjet Dërgesave
  • Rex është i disponueshëm përmes Dyqanit të Spitalit dhe Dyqanit të Flotës; planifikoni në fermën 2 + muaj përmes monedhës dhe bleni nëpërmjet Dërgesave
  • Të dyja janë karaktere të shkëlqyera në fusha të tjera, kështu që ose duhet të jetë një fermë e përgjithshme
 • sulmuesi:
  • Pao është në dispozicion përmes Dyqanit të Shitoreve dhe Dyqaneve të Guild Events
   • Fermë e lehtë për <30 ditë, nëse blini copa me çdo freskim
   • Mund të përdoret në ekipet LS TB Rogue One, por ka funksione të tjera të kufizuara
  • Anakin është në dispozicion përmes LS Node në 16x, DS Node në 16x dhe 20x, dhe Cantina Node në 16x
   • Fermë relativisht e lehtë, por do të jetë e vështirë për të fermuar njëkohësisht me toons tjera të tilla si Res Trooper, Scav Rey, dhe / ose Nihilus
   • E dobishme në ekipet e Jedi nën drejtimin e zQGJ ose me asistimet e Ezra-s
   • Gear do të duhet të jetë i lartë për mbijetesë dhe për të marrë Offense Up
  • Poggle është në dispozicion përmes GW Store dhe LS Nodes në 12x dhe 16x
   • Rekomandohet të fitohet vetëm përmes GW Store
   • Fermë e lehtë për <30 ditë, nëse blini copa me çdo freskim
   • Përdorim shumë i kufizuar jashtë këtij ekipi
   • Gear do të duhet të jetë G8-9 për të jetuar kohë të mjaftueshme për të marrë Offense Up
  • Sabine është në dispozicion përmes një Node DS në 12x dhe rrallë në Guild Events Store
   • Fermë e gjatë; nëse Sabine nuk është tashmë 7 *, përdorni një tjetër veprim
   • Gear do të duhet të jetë i lartë për mbijetesë
   • Shënim: Nëse Sabine është përshtatur mjaft mirë për Chex Mix, mendoni ta përdorni atë në një skuadër Phase 2 Phoenix

Key Zeta: Raid Han Unique; kjo kërkohet që ky ekip të funksionojë

Tjetër zetas: Lidhjet e CLS dhe Kontrolli i Mësoni; Prishja e Sabine

Marsh:

 • Raid Han - G12; ai po bën gati të gjithë dëmin tuaj dhe i duhet të mbijetojë dhe gjithashtu të godasë fort
 • Pao - G8, por mundësisht më i lartë për të siguruar që ai të mbijetojë mjaft kohë për Offense Up
 • CLS, Death Trooper, Pastrues: G11, megjithëse G12 është e preferueshme

mods:

 • Bastisja Han: Dëmet e Kritit dhe Krijimi i Rreziqeve të Krimit, me pararendësin e veprës dhe sekondaret; Asnjë shpejtësi e nevojshme
 • Pjesa tjetër: Vendos kundërvajtje; përqendrim më i madh në Kundërvajtje se Krit Dëmtimi për ekipin Chex Mix

Strategjia: Një vështrim më i ngushtë në ekipet Chex Mix

Next: Faza 4 Nihilus: Nightsisters

Të gjitha Faqet: