Udhëzues për Bujqësinë HSTR - Faza 4 Nihilus: Nightsisters

Faza 4 Nihilus: Nightsisters

Faza 4 është thyer në pjesë 3: Nihilus, Sion dhe Traya
Nightsisters mund të përdoren për të dy Nihius dhe Sion, por fokusi është në Nihilus

Skuadra optimale: zzVentress, Daka, Acolyte, Talia, dhe NS Zombie

alternativat: NS Inicimi, Talzin, ose NS Spirit mund të shtohet në vend të Talia ose NS Zombie

Zetas: Ventress kërkon që të dyja zetat për këtë ekip të jenë efektive. Ventress do të jetë plumbi dhe Zeta Ramage siguron që ajo godet më shumë dhe rrit shpejtësinë. Të gjitha zetat e tjera NS janë thjesht fakultative.

Farming: Në përgjithësi, kjo skuadër kërkon shumë bujqësi dhe fokusim shumë të veçantë

  • Ventress: Dyqani i Arenës; Plumbi i Ventress kërkohet absolutisht që kjo skuadër të jetë efektive
  • Daka: DS Node në Shitore 12x dhe Cantina; Heal and Revive janë të nevojshme për këtë dhe të gjitha ekipet NS
  • ndihmës: Nyja e kantines ne dyqanin 8x dhe Sporti; Acolyte do të bëjë një sasi të madhe të dëmtimit dhe midis vjedhjes dhe sulmeve të shumëfishta është një anëtar kyç
  • Talia: 2 Nyje Kantine, 2 Nyje LS dhe Dyqani i Guild; Ferma e thjeshtë dhe pastrimi / shërimi sigurojnë efektivitetin e ekipit
  • NS Zombie: DS Node në 20x dhe NS Events; Fermë shumë e gjatë, planifikon të blejë shards përmes Shipments
  • Nisja e NS: GW Store; Fermë e lehtë, mund të përdoret në vend të Zombie
  • Talzin: LS nyja në 20x dhe NS Events; Fermë shumë e gjatë, planifikon të blejë copëza përmes Dërgesave nëse në 6 * + yll; nëse më pak se 6 *, ndjek NS të tjerë për këtë ekip
  • Shpirti NS: Nyja e kantines në 16x; Fermë të gjatë, edhe pse më e lehtë se Talzin ose Zombie; nëse më pak se 5 *, planifikojnë të ndjekin NS të tjerë për këtë ekip

Marsh: Me RNG të mirë, 3 G11 dhe 2 G10 mund të dëmtojnë objektivat; mundësisht G11 + për konsistencë

mods: Shikoni udhëzuesit individual të modding: https://gaming-fans.com/star-wars-goh/mods/#BestMods

Next: Lista e plotë e Toons

Të gjitha Faqet: