STR: Ekipet e Fazës 1 dhe Strategjia

Raid Sith Triumvirate hapet me shefin e saj të parë: Darth Nihilus. Me 47 milion shëndetësor në nivelin heroik, ju do të duhet të punoni krah për krah me shokët e guximtarëve tuaj për ta ulur poshtë, ndërsa ai vazhdimisht ju asgjëson.

Si të gjithë bosët e bastisjes në sulmin e Triumvirates Sith, Nihilus ka stacking këmbëngulje sa herë që ai merr dëmtuar (+ 50% këmbëngulje çdo herë), gjë që e bën shumë të vështirë për të vënë ndonjë debuff mbi të. Ai gjithashtu fiton shpejtësinë + 30 (stacking) sa herë që ai është dëmtuar, kështu që ai kthehet shumë shpejt.

Çfarë e bën veçantinë e fazës 1 është se Nihilus injoron mbrojtjen tuaj kur ai sulmon. Për shkak të kësaj, një nga gjërat kyçe që ju do të duhet për të drejtuar një ekip të suksesshëm është që të keni një mënyrë për të shëruar përsëri. Mbrojtja duke u injoruar nënkupton që ju mund të vdisni shumë shpejt, sidomos në shtresën heroike ku dëmtimi është mjaft i lartë.

Një tjetër gjë e rëndësishme për t'u vënë re është se Nihilus do të aplikojë mbrojtje poshtë për 1 të kthejë këdo që e dëmton atë me një bazë dhe pastaj do të vjedhë disa nga mbrojtja e tyre (25%) nëse ata e sulmojnë atë me një aftësi themelore ndërsa kanë mbrojtje poshtë. Ju dëshironi të shmangni që kjo të ndodhë shumë shpesh, përndryshe dëmtimi juaj do të reduktohet ndjeshëm nga të gjitha mbrojtjet bonus që do t'ju duhet për të hequr qafe të parën. Për këtë arsye, skuadra më efikase në fazën 1 do të jenë ato që mund të rrotullohen ose mes aftësi të veçanta, pa pasur nevojë të përdorin bazat shumë shpesh, ose ato që mund të rezistojë mbrojtjen poshtë (për shembull, duke pasur një këmbëngulje të lartë / nga vazhdimisht duke pasur këmbëngulje up).
 

Skuadrat që punojnë mirë në fazën 1:

Rezistencë - Le të kalojmë te skuadrat më të mira për t'u përdorur në fazën 1. Për arsyet e përmendura më sipër, ekipi më i mirë në fazën 1 është një ekip i Rezistencës i udhëhequr nga Rey Jedi Training (RJT). Aftësia e saj drejtuese lejon përdorimin e aftësive speciale në të shumtën e kohës (nëse një aleat i Rezistencës përdor një aftësi të veçantë dhe nëse nuk kanë debuffs mbi to, koha e mbylljes së tyre zvogëlohet me 1, duke i lejuar ata të marrin specialitete e tyre më shpesh) Aftësia e saj udhëheqëse gjithashtu u jep 70% aleatëve të Rezistencës për të ekspozuar objektivin e tyre kur ata shënojnë një goditje kritike dhe këto ekspozime nuk mund t'i rezistohen.

SWGoH - Skelturix RJT HSTRFormacioni i plotë është RJT (L), R2-D2, BB8, Trooper i Rezistencës dhe Scavenger Rey. R2-D2 është këtu për kitin e tij të jashtëzakonshëm të mbështetjes: e tij e parë unike, kur zetaâ € ™ ed, lejon aleatët Light Side për të shpërndarë të gjitha debuffs nga vetvetja sa herë që ata të shënuar një hit kritike. E tij e dytë unike, kur zeta ed, jep një pjesë të statistikave të tij si shpërblime për pjesën tjetër të ekipit (mes statistikave të tjera, kundërvajtjes dhe shëndetit, të cilat janë të dyja shumë të mira: më shumë dëme dhe më shumë shëndetësi, kështu që Nihilusi më pak gjasa për të vrarë ty). BB-8 është këtu për shkak të tonit të buffs që ofron për ekipin. Ai gjithashtu mund të thërrasë ndihmon nëse keni një zeta në unikun e tij të parë. Trooper Resistance dhe Scavenger Rey janë këtu për të trajtuar dëmet. Trooper Resistance në veçanti, pasi ai do të marrë një shumë të kthehet (ai fiton 55% kthehet metër sa herë që dikush bëhet i ekspozuar).

Kjo skuadër nuk ka shërues, por në mes të vjedhjes së shëndetit dhe parashikimeve, ato mund të mbajnë dëmin që Nihilusi ua bën atyre. Nëse ekipi juaj është gear ulët (g8-10), atëherë ju mund të ketë një kohë të vështirë mbajtjen e të gjithëve një gjallë € "ju mund të konsideroni duke zëvendësuar pastrues Rey me viza Marr (por ju do të duhet që ajo të jetë zetaâ € ™ ed). Rezistenca me vizat gjithashtu punon shumë mirë kur të gjithë janë ingranazh maksimal, por Rezistenca e plotë ka një tavan më të lartë të dëmtimit.

Për më shumë detaje mbi strategjinë e ekipit të Rezistencës RJT për Phase 1 shikoni Një vështrim më i ngushtë në ekipin e Rezistencës së RJT-së për fazën 1 të sulmit të Triumviratit të Sithit këtu në Gaming-fans.com.

Faza 1 HSTR - Gjuajtësit e Embo BountyGjuetarët e mirë - Videoja e GameChanger DBofficial125 maj 2019 (grafik dhe lidhja në të djathtë) na tregon se si të shënojmë deri në 8 milion dëme në Fazën 1 duke përdorur një ekip Embo Bounty Hunter. Duke përdorur Embo si drejtues së bashku me Bossk, Greedo, Boba Fett dhe Cad Bane, kjo skuadër përfiton nga kontratat e Bounty Hunter dhe mund të dyfishojë ekipin e RJT më lart.

Jedi - Vizat në të vërtetë përdoren më mirë diku tjetër: brenda një ekipi Jedi të udhëhequr nga Grand Master Yoda (GMY). Mjeshtri i vogël jeshil i Jedi ka një aftësi udhëheqëse që duket se është bërë posaçërisht për të luftuar Nihilus në fazën 1 të sulmit të Sith: sa herë që një aleat i Jedi pëson një debuff, ata fitojnë qëndrueshmëri dhe kur i rezistojnë një debuff, ata fitojnë 30 % kthesë metri përveç shansit kritik të ngritjes dhe dëmtimit kritik. Formacioni i plotë është GMY (L), Hermit Yoda, Visas Marr, Ezra Bridger dhe Qui-Gon Jinn.

SWGoH - Faza 1 HSTR w / YodaIdeja është që të godasë Nihilusin me Yoda sa më shumë që të jetë e mundur (ai merret me dëmin më të madh) duke e thirrur atë për të ndihmuar me Ezra, Hermit Yoda dhe Qui-Gon Jinn. Vizat do të ndihmojnë dhe do të shërojnë dëmin që Jedi po marrin. Që nga Rework e bastisje Nihilus (ai përdoret për të reduktuar cooldowns tij kur vjedhur buffs me aftësinë e tij themelore, por tani ai ka humbur këtë aftësi), ju do të jetë në gjendje për të shkuar shumë larg në nxeh me ekipin tuaj Jedi, që e bën atë një shumë të lartë tavan dëmtimi (në të njëjtin nivel me ekipin e Rezistencës).

Urdhri i Parë me Darth Trayën - Një opsion i përmirësuar për lojtarët që kanë Darth Traya me 7 yje dhe Gear 13 është një ekip i Rendit të Parë me Traya i cili ka potencialin të bëjë më shumë se 40% dëm. Formacioni ideal është një Kylo Ren (I Pa Demaskuar) në Relic 5, një Oficer i Shpejtë i Rendit të Parë në Relic 3+, një Zbatues i Rendit të Parë i drejtuar në mënyrë sulmuese në Relic 7 si tregtari kryesor i dëmtimit, një Grand Admiral Thrawn shumë i shpejtë në Relic 3 + dhe Darth Traya në Relic 1+. Shkatërrimi i Izoluar mbetet çelësi i ekipit sepse shton një debuff të vazhdueshëm te Nihilus që i bën goditjet e FOE më efektive dhe shton mbijetesën në ekip. Për më shumë në lidhje me këtë ekip duke përfshirë një video të tij në veprim, shikojeni atë në kanalin YouTube të DBofficial125.

 

Skuadrat mesatare në fazën 1:

SWGoH Sith Raid - Droids

Troopers Perandorake & Thrawn - Kjo skuadër - kryeson Veers, Death Trooper, Colonel Starck, Grand Admiral Thrawn dhe Shoretrooper - punon kur kërkon rezultate mbi 1 milion në Nivelin 5 dhe rreth kësaj diapazoni në Tier 6, por është thjesht një kombinim shumë më i mirë i personazheve për të tjerët fazat e Bastisjes Sith. Një provë e fundit nga ChrisB, udhëheqësi i EotE, e pa atë që goditi 2 milion dëmtime në Tier 5 STR me plumbin e Veers, Trooper Death, Colonel Starck, Grand Admiral Thrawn dhe Luminary Unduli.

Droids & Inxhinier Jawa - Për ata që nuk kanë Rey (Trainim Jedi) por kanë BB-8 dhe po kërkojnë një skuadër për të vendosur topin e futbollit, merrni parasysh testin më të fundit të Mothman Tier 5 STR. HK-47 kryeson me IG-86, R2-D2, BB-8 dhe Jawa Engineer i cili duket sikur ka potencialin të diplomohet në kategorinë "efektive" bazuar në ingranazhin më të ulët në pamjen në të djathtë.

Nightsisters - Zeta Asajj kryeson Ventress - Unë kam goditur 1 milion dëm në Tier 6 STR me një avantazh të Zeta Talzin në të kaluarën (z Nënë Talzin, Asajj Ventress, Nightsister Acolyte, Old Daka & Zeta Kylo Ren), por kjo është një ekip tjetër që nuk përkthehet mirë në versioni Heroik i bastisjes. Ajo që ishte "efektive" në nivelin Heroik ishte një epërsi e Zeta Asajj Ventress me Nënë Talzin, Nightsister Acolyte, Old Daka dhe Nightsister Zombie. Me këtë ekip unë isha në gjendje të merrja gati 1% të Fazës 1 Heroike (0.95%, 428k), dhe një skuadër e ngjashme me Zeta Asajj Ventress kryesuese, Nënë Talzin, Nightsister Acolyte, Old Daka dhe Talia kohët e fundit shënuan 1.6 milion në Tier 5.

Jedi - Qui-Gon Jinn kryeson - Kam përdorur një epërsi të QGJ për rritjen e shpejtësisë me Jedi Knight Anakin, Ahsoka Tano, Ezra Bridger dhe Hermit Yoda dhe kjo skuadër ka punuar mesatarisht mirë në një Tier 5 STR duke shënuar 773k (0.72%), por nuk kam pasur një shans për të provuar deri më tani në Nivelin 6 ose 7. Unë mund të shoh se ku Barriss Offee mund të zëvendësojë Hermit Yoda dhe Aayla Secura gjithashtu mund të zëvendësojë një nga të tjerët.

Rebelët e Wiggs - Një ekip Rebel i Antigjeve të Wedge kryeson me Biggs Darklighter, Han Solo, Komandant Luke Skywalker dhe Chirrut Imwe është ai që kam provuar në kombinime të ndryshme. Në Tier 5, me statistika të mira, por jo të shkëlqyera të modit për Wiggs, mund të bëjë 1-1.5 milion dëme në Tier 5 STR.

Rendi i Parë - KRU çojë - Urdhri i Parë është një fraksion që ka marrë pak vëmendje me Sith Triumvirate Raid, dhe një epërsi Kymas Ren Pa Demaskuar me FO Tie Pilot, FO Officer, FO Executioner dhe Hermit Yoda shënoi 306k (0.66%) në Heroic STR . Ndërsa nuk mund ta kopjoja këtë skuadër në llogarinë time personale, duke tregtuar zKylo Ren për FOE unë isha në gjendje të bëja 780k (0.74%) në Nivelin 5, por FOE është një pjesë kryesore për ekipin e mësipërm.

 

NEXT: Faza 2

 

Më shumë Strategji dhe Skuadra të Bastisjes Sith Triumvirate:

 

Falenderim të veçantë për SWGoH GameChanger Skelturix për ndihmën e tij fantastike për të siguruar që ky udhëzues i Raid Sith Triumvirate mbetet i përditësuar dhe në përputhje me strategjitë e fundit të HSTR.

 

Përditësimi i fundit: 02.25.19