STR: Ekipet e Fazës 2 dhe Strategjia

Tani që ju keni mundur Nihilus dhe e detyruar atë përsëri në thellësitë e Malachor V, ju do të keni për të luftuar zotin e vetë Pain, Darth Sion. Me 52 milion shëndetësor, ai është shefi më i shëndetshëm i bastisjes së Triumvirates Sith - por ai është gjithashtu ai kundër të cilit mund të përdorësh shumëllojshmërinë më të madhe të ekipeve.

Ndryshe nga bosët e tjerë të bastisjes, ai nuk grumbullon shpejtësinë sa herë që merr dëm; megjithatë, ai është i imunizuar për të reduktuar uljen e njehsorit, dhe gjithashtu ndodh që të ketë një forcë të blinduar jashtëzakonisht të lartë. Për shkak të kësaj, ekipet që punojnë më mirë në fazën 2 janë ose ekipe që mund të merren me dëmtime të parëndësishme, ose skuadra që kanë një mënyrë për të reduktuar forcat e blinduara të Sionit (në mënyrë që ti të merren më shumë me dëmtimin e tij).

Është gjithashtu e rëndësishme të theksohet se faza 2 vjen me një mekanizëm të veçantë: Cikli i Dhimbjes dhe Cikli i Vuajtjes. Sa herë që një njësi dëmton një njësi tjetër, ata kanë mundësi 50% për të fituar një pirg Cikli të Dhimbjes. Kur ata të arrijnë grumbuj 5 të Ciklit të Dhimbjes, këto grumbuj transformohen në një pirg të vetëm të Ciklit të Vuajtjes. Çdo njësi fiton një bonus fyese për çdo pirg të Ciklit të Dhimbjes (+ 20% ofendim për rafte), ose Cikli i Vuajtjes (+ 150% kundërvajtje), që ata kanë, por Sioni fiton një shpërblim ofensive për çdo rafte të pranishme në njësitë LEK (+ 5% për rafte të Pain / + 50% për rafte të Vuajtjes). Këto grumbuj mund të pastrohen duke përdorur aftësinë unike të bastisjes "Qetëso".

Në mënyrë që të merren më shumë dëmet, në një botë ideale do të ishte që kurrë të mos duhej të përdorësh Qetëso, por problemi është se Sioni do të godas shumë rëndë nëse të gjithë kanë Cikli i Vuajtjes. Si rezultat, ekipet që punojnë më së miri në fazën 2 do të jenë skuadrat që kanë një mënyrë për të mbajtur / absorbuar shumë dëmtime, në mënyrë që të përballoni ciklin e vuajtjeve në njësitë tuaja që kanë të bëjnë me dëmtimin.
 

Skuadrat që punojnë mirë në fazën 2:

Jedi - Le të kalojmë te ekipet që punojnë më mirë në fazën 2. Ekzistojnë SHUME skuadra që mund të përdorni në fazën 2 (si në, kjo është faza ku ato do të jenë më efikase). Më i miri prej tyre (për sa i përket dëmtimit) është një ekip Jedi i udhëhequr nga Jedi Knight Revan. Aftësia e tij udhëheqëse siguron rikuperimin e mbrojtjes, shumë asistime, si dhe një bonus në shpejtësinë, sulmin, shansin kritik dhe dëmtimin kritik për të gjithë ekipin. Me pak fjalë, gjithçka që ju nevojitet për të dëmtuar më shumë. Sidoqoftë, ky personazh nuk është lehtësisht i arritshëm për tani, kështu që derisa të arrini ta zhbllokoni atë, mund të përdorni Bastila Shan si një udhëheqës alternativ. Prodhimi total i dëmit do të jetë më i ulët, por gjithsesi më i lartë se çdo ekip tjetër i fazës 2.

Pavarësisht nga udhëheqësi që vendosni të përdorni, ekipi kërkon që të dy Yodas të punojnë. Grand Master Yoda është tregtari i dëmtimit të kësaj skuadre, dhe gjithashtu do të ndihmojë për të përhapur buffs në të gjithë ekipin. Ku bëhet interesant është se nëse ai sulmon një objektiv që ka më pak se shëndetin 50% (ose shefi, nëse shkoni kur është nën gjysmën e shëndetit ose një nga anët shton që ju keni dëmtuar për të vënë nën gjysmën e shëndetit) Grand Master Yoda do të fitojë depërtimin e mbrojtjes. Pastaj, me Meditimin e Betejës së tij, ai do ta përhapë atë buff në të gjithë ekipin: të gjithë do të jenë në gjendje të injorojnë një pjesë të mirë të forcës së blinduar të Sionit dhe do të goditen ndjeshëm më shumë.

Hermit Yoda është një karakter mbështetës i përgjithshëm i mahnitshëm. Ai e bën Jediun më të fortë me mjeshtërinë e Trajnimit të Mjeshtrit të tij, duke u dhënë atyre shkelje shtesë, mbrojtje, potencë, këmbëngulje dhe saktësi; dhe ai i thërret ata për të ndihmuar. Ai gjithashtu ka një aftësi të fuqishme të shërimit të ekipit që gjithashtu shëron mbrojtjen dhe jep përparësi për aleatët Jedi nëse keni një zeta në të.

Dy anëtarët e fundit të ekipit mund të ndryshojnë. Nëse jeni duke përdorur një plumb Revan, dy anëtarët më të mirë të fundit janë Bastila Shan dhe Jolee Bindo. Ata kanë si Republikën e Vjetër ashtu edhe etiketat Jedi, kështu që ata do të krijojnë aftësinë e udhëheqësit Revan dy herë për më shumë shpërblime; ato janë gjithashtu shumë të dobishme për shkak të kitsit të tyre. Jolee mund të ringjallë aleatët e rënë Jedi (zeta), e cila ju lejon të grumbulloni ciklet e vuajtjes / vuajtjes pa u shqetësuar. Ai gjithashtu i bën thirrje asistimeve, që i lejon Grand Master Yoda të lëvizë më shpesh (dhe të merret më shumë me dëmtimin: kur një Jedi sulmon nën udhëheqjen e Revan, ata marrin 35% më shumë dëme). Bastila Shan është gjithashtu shumë e dobishme për shkak të tonit të buffs që ajo mund t'i japë Grand Master Yoda, i cili pastaj mund t'i përhapë ato në pjesën tjetër të ekipit. Ajo gjithashtu jep në mënyrë pasive bonus meter kthese për të gjithë aleatët Jedi në fund të çdo kthese të saj.

Nëse jeni duke përdorur një avantazh Bastila, 2 anëtarët më të mirë të fundit për ekipin tuaj do të jenë Ezra Bridger dhe Gjeneral Kenobi. Me një avantazh Bastila, të gjithë Jedi tuaj fitojnë 200% mbrojtje në fillim të betejës, dhe për sa kohë që e mbajnë atë, ata kanë rritur ofendimin. Ju dëshironi ta mbani atë bonus për aq kohë sa të jetë e mundur, dhe për këtë do t'ju duhet një tank (Gjeneral Kenobi) për të thithur disa nga dëmet. Ezra Bridger është i mirë si i pesti në këtë ekip për shkak të të gjitha asistimeve që mund të thërrasë. Nëse e keni zeta'ed, ai gjithashtu do të godasë si kamion në specialin e tij të parë. Sigurohuni që të keni depërtimin e mbrojtjes sa më shpesh që të jetë e mundur, përndryshe dëmtimi i tij do të zvogëlohet ndjeshëm. Ndërsa shumë Zetas janë të nevojshme për këtë ekip, ata kanë potencial për të bërë një shumë të dëmtimit në STR heroike dhe nivelet më të ulëta. Më shumë për këtë ekip në këtë video nga GameChanger AhnaldT101.

Me një udhëheqje Revan, është më mirë të drejtojmë ekipin tuaj kur Sioni është nën gjysmën e shëndetit (kështu që Yoda gjithmonë do të fitojë depërtimin e mbrojtjes kur godet Sionin). Me Bastilan, megjithatë, do të ballafaqoheni me më shumë dëm në qoftë se sulmoni Sionin kur ai ka më shumë se gjysmën e shëndetit (Yoda mund të arrijë depërtimin e mbrojtjes duke goditur anët shtesë, nëse ai sulmon një objektiv që ka më shumë se gjysmën e shëndetit, ai fiton 40 % kthehet në metër dhe largpamësi, gjë që do ta lejojë atë të lëvizë më shpesh dhe të goditet më pak).

SWGoH - Skelturix - BeastmodeSi kafshe - Një ekip tjetër që punon shumë mirë në fazën 2 të bastisjes së Sith është ekipi Beastmode. Kjo skuadër mbështetet tek Wampa (prandaj dhe emri) duke goditur Sionin përsëri dhe përsëri. Për këtë ekip, ekzistojnë dy drejtues të mundshëm: Boba Fett, ose gjenerali Kenobi. Plumbi Boba Fett lejon një tavan më të lartë të dëmtimit, por për të punuar, ju duhen nivele shumë të larta ingranazhi për të gjithë (ingranazhi XI-XII) ose do të vdisni shpejt). Gjeneral Kenobi kryeson megjithatë, është shumë më i sigurt dhe mbështetet në goditjen e Sionit shumë (me mijëra asistime) në vend që ta godasë atë fort.

Pasi të keni zgjedhur atë udhëheqës që do të përdorni, do t'ju duhet Wampa (sigurisht) plus disa karaktere mbështetëse. Gjegjësisht, Hermit Yoda, admirali i madh Thrawn dhe Sabine Wren. Hermit Yoda është këtu për të shëruar të gjithë dhe për të thirrur ndihmën (në të parën e tij të parë dhe të dytë si edhe nëse zgjodhët të përdorte Kenobin). Admirali i madh Thrawn është këtu për të ndihmuar ekipin të mbijetojë duke shëruar mbrojtjen ndaj aleatit të shënjestruar (special i dytë), dhe thyerja e thyerjes së Sionit ul mundësinë e kundërshtimit, në mënyrë që të mbijetoni më gjatë. E fundit por jo më pak e rëndësishme, Sabine Wren luan një rol thelbësor në atë skuadër: grushtin e saj të veçantë gris armaturën e objektivit për pjesën tjetër të betejës. Në Sion, kjo është veçanërisht e rëndësishme: pas disa shreds (3-4) ju do të shihni dëmtimin tuaj të përmirësuar në mënyrë të konsiderueshme.

Strategjia me këtë skuadër është shumë e thjeshtë: merrni Wampa për të sulmuar sa më shpesh që të jetë e mundur, përpiquni të mos përdorni kurrë Qetëso me të në mënyrë që ai gjithmonë të ketë shkeljet më të larta të mundshme dhe të vazhdojë të shkatërrojë Sionin derisa ai të godasë. Shpëtoni Hermit Yoda nëse është e mundur.

Misioni ImpossZaalbar - Mashtruesit janë shumë efektivë kundër Sionit dhe funksionojnë shumë si Beastmode. Duke përdorur një avantazh të Qi'Ra, dyshja Mission Vao + Zaalbar (prej këtu edhe emri) do të shkaktojë kërdi në Sion. Me pajisjen e saj zeta, Misioni ndihmon sa herë që Zaalbar sulmon një armik (i kufizuar një herë në kthesë). Zaalbar fiton ndëshkim dhe tallje sa herë që një aleat bie nën shëndetin e plotë. Zaalbar gjithashtu do të copëtojë blindat e Sion për pjesën tjetër të betejës nëse ai kritikon specialin e tij të parë.

Mblidhni së bashku, kjo do të thotë se Misioni do të shkojë shumë shpesh, dhe do të goditet shumë (ajo fiton shkelje kurdoherë që dëmtohet Zaalbar). Aftësia e udhëheqjes Qi'Ra do të rrisë më tej veprën e Misionit (dhe dëmtimin e saj kritik po ashtu nëse unik i Qi'ra është zeta'ed), dhe do të sigurojë Zaalbarin me disa mbijetesë (rimëkëmbjen e mbrojtjes në një krit).

Përveç këtij treshe kryesore, do t'ju duhet Hermit Yoda (shëron + edhe më shumë asistime dhe dëmtime më të larta me Master Training) dhe Young Han Solo. Me zetën e tij, Young Han Solo ka një shans që të thirret për të ndihmuar sa herë që një aleat i të pabesueshëm përdor ndonjë aftësi, dhe me specialitetin e tij të dytë ai mund ta mbajë Zaalbar gjallë duke e ndihmuar atë të rimarrë mbrojtjen.

Strategjia është mjaft e thjeshtë me këtë skuadër: mbani Misionin dhe Zaalbarun të gjallë, dhe shikoni që ata të shkatërrojnë Sionin derisa të fillojë sulmi.

Sith - Dihet mirë se Sithët janë të prirur të luftojnë mes tyre për të provuar vlerën e tyre dhe për të fituar pushtet. Triumvirati Sith nuk është një përjashtim: një nga ekipet që punojnë më mirë në fazën 2 është një ekip Sith i udhëhequr nga askush tjetër përveç Darth Traya. Nëse nuk e keni ende, mund të përdorni udhëheqjen e Perandorit Palpatine. Ekipi do të duhet të përfshijë Darth Sion dhe Darth Nihilus në të; 2 anëtarët e fundit më të mirë janë Sith Marauder (fiton dëm për çdo debuff të pranishëm në fushë, dhe Cikli i Dhimbjes / Vuajtjeve llogariten drejt asaj numri total) dhe Hermit Yoda (deri më tani, ju e dini pse është kaq i mirë).

Darth Nihilus duhet të jetë në gjendje të marrë disa asgjësime gjatë rrjedhës së garës; secili prej tyre do të bëjë dëm 100,000 në Sion! Darth Sion juaj, nëse ai arrin të aplikojë dhimbje për të sulmuar Sionin, do të trajtojë një përqindje të shëndetit të tij sa herë që e godet atë dhe do të detyrojë gjithashtu të përqëndrohet tek ai në mënyrë që pjesa tjetër e ekipit tuaj të jetë e sigurt (siç mund ta keni vënë re, nuk ka asnjë rezervuar në këtë ekip).

Darth Traya është udhëheqësi më i mirë për këtë ekip për disa arsye. Aftësia e saj udhëheqëse do të dëmtojë goditjen Sion kur ai kundërvihet; ajo gjithashtu siguron mbështetje për pjesën tjetër të ekipit. I kombinuar me shpërblimet e dhëna për këdo që sulmon një bosi të izoluar të bastisjes (dëme kritike dhe shëndetin e vjedhur), ajo ka një kit të madh për të luftuar Sionin në fazën 2. Përveç kësaj, ajo godet shumë të vështirë, sidomos me stuhinë e saj saber aftësi të veçantë.

 

 

Ekipet e tjera për fazën 2:

Ekipet e përmendura më lart janë skuadrat më të suksesshme në fazën 2, por ka mjaft ekipe të tjera që mund të vënë një dëm të rëndë në Sion. Këtu janë disa shembuj.

Porosia e pare - i udhëhequr nga Kylo Ren (i Pa Demaskuar), me Kylo Ren, First Order Stormtrooper, Oficeri i Rendit të Parë dhe Zbatuesi i Rendit të Parë, kjo skuadër mund të trajtojë dëmtime heroike ndërmjet 1 dhe 2 milion.

Hidhe - arinjtë e vrasjes mund të shkaktojnë deri në 2 milion dëm në nivelin heroik. Skuadra e plotë është Chirpa (L), Logray, Wicket, Ewok Scout dhe Ewok Elder.

Snippet në SWGoH STRFragment - Shefi Chirpa kryeson me Logray, Wicket, Ewok Elder dhe Ahsoka Tano (Fulcrum) - Duke folur për Ewoks, EA SWGoH GameChanger Kërkimi i hershëm i DBofficial125 për të gjetur skuadra shtesë që janë efektive në Sith Triumvirate Raid paguan duke përdorur karaktere që nuk nevojiten ndryshe në zona të tjera të STR. Ky kombinim i Ewoks dhe Fulcrum Ahsoka mund të sjellë 1.5-2 milion dëme në versionin Tier 6 dhe është mjaft premtues - shikoni videon e lidhur në grafikun në të djathtë.

Feniks - Skuadroni i Phoenix me të paktën 1-2 Zetas është një ekip që vazhdon të bëjë përshtypje gjithnjë e më shumë. Duke përdorur Hera si plumb (ju lutem mos e pranoni kurrë nëse përdorni ndonjë Phoenix toon tjetër si plumb…) me Ezra, Sabine, Zeb dhe Kanan, kjo skuadër mund t'i bëjë disa dëmtime serioze Darth Sion me parametrat e duhur. Zeta në Kanan Mbrojtja Totale është kyç dhe i Sabine shemb është mirë, pasi që unë kam goditur personalisht mbi 1 milion në tre HST-të e fundit për shoqërinë time (mbi 2%). Vënia në lëvizje e fenomenit të Phoenix, sidomos Kanan, është kyç si ju duhet ta mbani gjallë sa më gjatë që të jetë e mundur me Ezra dhe Sabine duke trajtuar dëmin e madh. Nëse ju doni të drejtuar ata, ju do të keni për të humbur Si kafshe më lart si Sabine është e nevojshme. Me Hera Syndulla (L), Sabine Wren, Ezra Bridger, Kanan Jarrus dhe Zeb, ju mund të merrni deri në 3.5 milion dëm në fazën 2!

Leia Spam / Machine Gun Leia - Admirali Ackbar (plumbi), Grand Admiral Thrawn, Princesha Leia, Gjenerali Kenobi dhe një shërues mund të vendosin mbi 1% në Heroic Sith Raid, dhe shumë më tepër se 2% me shëruesin e duhur. Jawa Engineer dhe Visas Marr punojnë në rolin e shëruesit, por shëruesi ideal është Hermit Yoda. Çelësat po e rritin Princeshën Leia (12 pjesët e saj Gear janë mjaft të vlefshme) dhe po marrin më shumë mbijetesë nga personazhet e tjerë në formacion. Drejtori ynë i përmbajtjes, LJ, ka përdorur Admiral Ackbar (plumb), Grand Admiral Thrawn, Princesha Leia, Gjeneral Kenobi dhe Jawa Engineer dhe kishte sukses duke rrëzuar rreth 1.5% në p2 të HSTR, por kalimi te Hermit Yoda ishte edhe më efektiv . Zëvendësimi i një Gear 11 JE me një Gear 10 (pa Zeta) HYoda rriti rezultatin nga 1.5% në 2%, por duke shtuar një Zeta të Hermit Yoda's Forca rrjedh nga forca special e mori atë në nivelin e ardhshëm. Reduktuar cooldown dhe shtuar Jedi Foresight dhe Mbrojtja fituar nga Zeta ishte çelësi për të mbajtur GK gjallë më të gjatë që do të thotë Leia mori të "spam" Sion me më shumë hite dhe kështu të rritur rezultatin në mënyrë të konsiderueshme - Faza 2 HSTR shkon rezultatin 1.8-2.2 milion në përputhje me këtë ekip. Tani me Gear 12 + copa dhe modele 6-dot ju mund të xhironi për rezultate edhe më të larta. Këtu është videoja jonë më e fundit SWGoH Leia Spam me Hermit Yoda në Fazën 2 të STR Heroike dhe videoja e xhevatarit të inxhinierit Jawa ngulitur më poshtë.

 

 

Gjuetarët e mirë - Me Bossk drejtues, ju mund të ndërtoni një ekip të Bounty Hunters me Boba Fett, Greedo, Dengar dhe Zam Wesell ose IG-88 që mund të arrijë deri në 1.5 milion dëmtime ndaj Sion. Disa versione të ekipeve të Bounty Hunter janë të vlefshme në STR siç na tregon GameChanger AhnaldT101 në kjo video. Njëri ka një bos të Bossk për të shtuar mbijetueshmëri ndërsa opsione të tjera të ofensivës më të lartë është një plumb i Boba Fett.

 

Ju gjithashtu mund të përzierni ekipet e lartpërmendura së bashku për të krijuar llogaritës të tjerë të mirë! Për shembull, në ekipin Beastmode, ju mund të zëvendësoni Sabine dhe Wampa nga Grand Master Yoda dhe Ezra Bridger për një prodhim të ngjashëm të dëmit total. Ju gjithashtu mund të zëvendësoni Sith Marauder në ekipin Traya për Grand Master Yoda, ose Leia për Wampa në comp Beastmode are Ka shumë kombinime të mundshme, më e mira është që të provoni vetë dhe të shihni se çfarë funksionon!

 

 

NEXT: Faza 3

 

Më shumë Strategji dhe Skuadra të Bastisjes Sith Triumvirate:

 

Falenderim të veçantë për SWGoH GameChanger Skelturix për ndihmën e tij fantastike për të siguruar që ky udhëzues Sith Triumvirate Raid të mbetet i azhurnuar dhe në përputhje me strategjitë më të fundit të HSTR dhe DBofficial125 për përmbajtjen dhe videon e fragmenteve.

 

Përditësimi i fundit: 11.07.18