STR: Ekipet e Fazës 3 dhe Strategjia

Pasi Sioni më në fund mundi, ju merrni për të luftuar anëtari i fundit i Triumviratit Sith: vetë Darth Traya. Edhe nëse ajo ka vetëm shëndetin 38m, që do të thotë se ajo është shumë më e zbehtë se dy bosët e mëparshëm, faza 3 është ende pjesa më e dhimbshme dhe e bezdisshme e sulmit të Sithit.

Me shpejtësinë e vendosjes, këmbënguljes, sulmit, plus një izolim të padiskutueshëm dhe dëmtim të pashmangshëm AoE në çdo kthesë (lidhjet e dobësisë), Trayja tashmë është mjaft e dhimbshme për të luftuar vetë. Shtojini atij skllevër 3 që nuk mund të debuffed dhe do të shkaktojë një debuff në varësi të cilat buff të rastit ata kanë, e cila ndryshon çdo herë Traya merr një kthesë, dhe ju mund të shihni pse p3 do të jetë aq i bezdisshëm për t'u marrë me të.

Për të luftuar këtë fazë, do të keni nevojë për një ekip që merret me dëmtim të shpejtë dhe të lartë, ose një ekip që mund të mbajë dëmin e marrë nga Traja, shpatat e saj dhe lidhjet e dobësisë. Ju keni akses në një aftësi specifike të bastisjes (Stand Alone), e kufizuar në përdorimin e 1 për karakter për tërë garën, që do t'i bëjë ata të përballen me Trajinë vetëm duke fituar një pjesë të statistikave të të gjithë aleatëve bazuar në rolet e tyre përkatëse.
 

Skuadrat për përdorim në fazën 3:

SWGoH - Sith Raid - Chex PërzierjeChex Mix - Le të kalojmë te ekipet që punojnë më mirë në fazën 3. Ekipi më i popullarizuar është ekipi i Chex Mix. Përbëhet nga një ekip që mbështetet shumë te RNG, por që mund të dëmtojë deri në 3 milion dëm në më pak se 5 minuta nëse jeni me fat! Vrapimi në vetvete zgjat disa minuta, por ka shumë të ngjarë që do të duhet të tërhiqeni shumë për të vendosur konfigurimin e duhur

Ekipi është CLS (L), Han Solo, Pao, Trooper i Vdekjes dhe Chirrut Îmwe. Chirrut mund të zëvendësohet nga Chewbacca në qoftë se ju keni hapur dhe përshtatur atë. Strategjia është mjaft e thjeshtë: vrisni një saber, përdorni shkelje nga Pao, përdorni Deathmark në Traya, dhe pastaj përdorni Stand Alone në Han Solo. Ai do të luftojë kundër Trajës (Deathmark gjithashtu do të përcjellë kundërvihet nga sulmet me saber ndaj Trajës) dhe do të merret me shumë dëme pasi ekipi është plot sulmues (ai do të fitojë 100% të veprës së tyre gjatë kohëzgjatjes së qëndrimit).

Për një shikoni me kujdes mekaniken e ekipit me efektiv te Chex Mix për bastisjen e Triumvirates Sith në fazën 3, shikoni artikullin mbi Gaming-fans.com.

SWGoH - Bujar & BishaMirësia dhe Bisha - Ky është një ekip tjetër popullor për fazën 3. Ideja është e njëjtë, përveç që ju të zëvendësoni Hanin me Greedo (dhe CLS me Boba për më shumë dëm - dëmtim i kritikës së bonusit në aftësinë e drejtuesit). Përfaqësuesi i ekipit është Boba (L), Greedo, Chewbacca, Pao dhe Deathtrooper.

Vrasni një Lightsaber, përdorni kundërvajtjen, aplikoni Deathmark, dhe pastaj përdorni Qëndroni vetëm me Greedo. Kjo skuadër mund të shënojë shumë të lartë, pasi Greedo mund të ketë superfamiljarë dhe të përdorë dhjetëra basika në një rresht (shans 50% për bazë përsëri sa herë që ai kritikon).

Gjuetarët me mirënjohje me Aurra Sing - Një ekip tjetër që punon shumë mirë në fazën 3 të bastisjes së Sith është një ekip i BH duke përdorur Aurra Sing si drejtues. Formacioni i plotë është Aurra (L) Embo Dengar Nest +1 (Zam, Jango). Nest është këtu për të marrë të gjitha izolimet. Fitimi i saj i mbrojtjes nuk mund të parandalohet, kështu që ajo mund të rezervojë për tërë kohën.

SWGoH - Aurra Sing HSTRPër një zhytje të thellë në mekanikë e ekipit Aurra Sing Bounty Hunter për fazën 3 të HSTR, shikoni skemën e shkruar nga Skelturix për Gaming-fans.com dhe video shoqëruese.

Deathstorm - Një ekip i fundit që mbështetet shumë te RNG, por mund të shënojë me të vërtetë shumë i lartë, është fraksioni Nightsister. Përdorimi i një udhëheqësi zeta'ed Talzin, duke supozuar se keni edhe zeta'ed unik të Asajj dhe Daka, ju mund të shënoni mbi 10 milion në fazën heroike 3. Formacioni i plotë është Talzin (L) Asajj Daka Zombie dhe Iniciativa. Strategjia është mjaft e thjeshtë: merrni Talzin dhe Filloni të vdesë sa më shpejt që të jetë e mundur. Pastaj bazat e postës së padëshiruar gjatë rrëzimeve, dhe përdorni AoE për të hequr sabers (kujdes për të shmangur përdorimin e bazave, një bazë që vret shënjestrën do të ringjallë këdo që thirret për të ndihmuar).

 

Skuadra të tjera Phase 3

Ka disa ekipe të tjera që mund të punojnë në fazën 3, edhe pse ato nuk janë përmendur në detaje këtu. Troopers Imperial duke përdorur Range Trooper mund të jetë mjaft efektive si mund të një ekipi Jedi të udhëhequr nga Revan, e cila ka potencial për të bërë rreth 15% të fazës 3 në Raid Heroike Sith Triumvirate.

 

 

NEXT: Faza 4

 

Më shumë Strategji dhe Skuadra të Bastisjes Sith Triumvirate:

 

Falenderim të veçantë për SWGoH GameChanger Skelturix për ndihmën e tij fantastike për të siguruar që ky udhëzues i Raid Sith Triumvirate mbetet i përditësuar dhe në përputhje me strategjitë e fundit të HSTR.

 

Përditësimi i fundit: 11.24.18