STR: Ekipet e Fazës 4 dhe Strategjia

Urime, ju keni arritur hapin e fundit të Sith Raid: Faza 4. Në këtë fazë, ju do të përballeni me tërë Triumvirate menjëherë, për një total prej rreth shëndetit 30m (të treja të kombinuara).

Për shkak të mekanikës së bosëve të ndryshëm, një ekip me të vërtetë qëndron në Fazën 4.
 

Skuadrat për përdorim në fazën 4:

Nightsisters - Ky është ekipi absolut më i mirë që mund të përdorni në fazën 4 tani. Nightsisters nën një udhëheqje Zeta Asajj Ventress (formacioni i plotë: Asajj (L), Daka, Talia, Zombie, Talzin) do të fitojnë 50% kthesë kur të bien nën shëndetin e plotë. Për shkak të të gjitha shërimeve të disponueshme për këtë fraksion të veçantë, shoqëruar me faktin se lidhjet e dobësisë dëmtojnë çdo hap, ju mund të merrni një lloj "loop pafund" ku të ktheheni pa lëvizur kurrë Nihilus.

SWGoH - STR - Nightsisters - SkelturixKjo është në teori, në praktikë është më e vështirë për të arritur (për shkak të RNG), por ju patjetër mund të shpresoni për 7 milion dëme ose më të larta në nivelin e heronjve sapo ta keni zotëruar atë ekip. Nuk ka asnjë ekip tjetër që vjen kudo afër kësaj në këtë fazë.

Ky shembull u dha duke menduar se të gjithë bosët e 3 janë gjallë. Nëse njëri prej tyre është i vdekur (ose Sion ose Nihilus), apo edhe të dyja, ekipi do të mbizotërojë ende mbi ekipet e tjera, megjithëse jo në të njëjtën masë.

 

Dhjetor 2019 - Ekip i ri për Fazën 4 - Ish GameChanger DBofficial125 kohët e fundit lëshoi ​​një video duke përdorur një ekip Rebel me Stormtrooper Han që mund të vendoset në Auto në Fazën 4 të Heroic Sith Raid dhe të bëjë deri në 8 milion dëme. Ekipi përbëhet nga një udhëheqës i komandantit Luke Skywalker (CLS) me Raid Han, Chewbacca, C-3PO dhe Stormtrooper Han dhe përqendrohet në 20% Turn Meter të gjithë aleatët marrin çdo herë që StHan dëmtohet ndërsa Taunt i tij është aktiv nga ai Vizatoni zjarrin të veçantë. Kliko këtu që video të mësoni më shumë.

 

Skuadra të tjera për Fazën 4 - Ndërsa të tre bosët janë gjallë, në të vërtetë nuk ka ndonjë ekip tjetër që vlen të përmendet. Sapo Nihilus të rrëzohet, ju mund të përdorni Jedi të udhëhequr nga Revan për të vrarë Sionin, nëse nuk keni pasur kohë për t'i drejtuar në fazën 3.

Pasi të mbetet vetëm Traya, mund të përdorni Clones (formacioni i plotë është Rex (L), Cody, Fives, Echo dhe Kylo Ren). Qëllimi është për të marrë Kylo Ren për të bërë disa kundërvihet të mëdha. Përdorni vullnetin e pathyeshëm ndaj tij, dhe pastaj shikoni pjesën tjetër të ekipit që dërgon Trajinë në mënyrë që ajo të sulmojë Kylo shpesh. Ai është i dëmtuar sa herë që godet, kështu që pas disa Trajeve kthehet, ai do të kundërshtohet me të vërtetë. dikur Vullnet i pathyeshëm është e gjatë, përdorni specialen e tij të dytë për një goditje të fundit masive, dhe pastaj përfundoni programin. Nëse kylo merr izoluar, hiqni atë me një nga klonet tuaja (ndryshe nga faza 3, izoloni në fazën 4 mund të pastrohet).

Rendi i Parë - KRU çojë - Rendi i Parë duket të ketë njëfarë përdorimi në sulmin e Triumviratit të Sithit dhe një plumb i Çlirimit Kylo Ren në fazën 4 të STR Heroike është efektive pasi Darth Nihilus është poshtë. Ekipi që Drejtori ynë i Përmbajtjes, LJ, ka përdorur historikisht përfshin një udhëheqës KRU me Zyrtarin FO, FO Force Special Tie Pilot, FO Executioner dhe zKylo Ren. Duke përdorur disa nga strategjitë e marrjes së Kylo për të kundërshtuar, kjo ndihmon në sulme shtesë, por duke testuar këtë ekip me një tjetër FO mund të provohet po aq efektiv dhe të lejojë që të përdoren të dyja skuadrat.

 

Pasi të dy janë mposhtur Nihilus dhe Sion, strategjia e hershme dhe ajo që shumë më të thellë ende përdorin është strategjia e "lavamanit të kuzhinës" - hedhja e lavamanit të kuzhinës në Traya. Disa kombinime Rebel mund të funksionojnë, veçanërisht nëse nuk keni pasur kohë të përdorni Han dhe Chewie në fazat e mëparshme, dhe dyshja e Wings mund të jetë disi efektive gjithashtu. Ewoks dhe Imperial Troopers mund t'ju ndihmojnë gjithashtu të shtoni 150k ose më shumë në rezultatin tuaj nëse luftoni për një gradë dhe shpërblime më të mira.

 

 

Më shumë Strategji dhe Skuadra të Bastisjes Sith Triumvirate:

 

Falenderim të veçantë për SWGoH GameChanger Skelturix për përpjekjet e tij historike në këtë Raith Sith Triumvirate.

 

Përditësimi i fundit: 12.11.19