Udhëzues për Luftërat e Territorit

E RE në janar 2021! Tonë Prioriteti i karakterit të Luftërave të Territorit lista është shtuar dhe do të azhurnohet rregullisht, ndërsa përmbajtja shtesë e Luftërave të Territorit është në proces. 

 

Strategjia e përgjithshme e luftës së territorit:

Luftërat e Territorit ka ndryshuar shumë gjatë muajve shumë që kur u lirua dhe ne do të punojmë për të bërë një punë më të mirë për ta mbajtur këtë përditësim udhëzues.

Për të filluar, keni tre periudha kohore - regjistrim, konfigurim mbrojtës dhe sulme sulmuese. Qëllimi, natyrisht është që të tejkalosh kundërshtarët, por efikasiteti është çelësi i kësaj.

Udhëzuesi origjinal Territory Wars mori një vështrim se si të krijoni mbrojtje nga TW, të sulmoni në mënyrë efektive dhe të planifikoni ekipet tuaja për sukses.

Me mungesën e përmbajtjes së re në lojë gjatë gjysmës së parë të 2019, Territory Wars dhe të ngjashme, por individualiste Grand Arena, mori pjesën më të madhe të fokusit për shumë lojtarë duke përfshirë strategjitë e fermave, materiale ekstra Zeta etj.

Meta aktuale e Luftës së Territorit ka evoluar nga ditët e para të të gjitha sulmeve dhe lidhjeve, në një strategji të rëndë mbrojtëse që përdor disa ekipe vendimtare që AI mund të luajë mirë (AKA nuk tërhiqet plotësisht). Kjo do të thotë ndërtimi i ekipeve që shkëlqejnë në mbrojtje dhe ndërtimi i ekipeve sulmuese që mund t'i kundërvihen meta aktuale TW. Sidoqoftë, çelësi i suksesit nuk është vetëm ajo që duhet të vendosni, por vendosja në përputhje me atë që lista juaj mund të zhveshë dhe të qenit fleksibël me zgjedhjet tuaja në mënyrë që të mos ndikoni në ekipet e tjera kritike.

Kështu, hapi i parë dhe më i rëndësishëm për të qenë një lojtar i suksesshëm në Territory Wars është krijimi i ekipeve tuaja paraprakisht. Ajo që shumë e shohin të dobishme është përdorimi i planifikuesit të skuadrës dhe bërja e një skedari TW ofence and protection. Qëllimi është të krijojmë skuadra që nuk kapin karaktere nga njëra-tjetra, ndërsa kanë kujdes për strategjinë dhe llojet e karakterit që ato skuadra kanë nevojë për të patur sukses.

Pasi të keni bërë ato skeda në planifikuesin e skuadrës suaj (ose në lojë ose në swgoh.gg), jeni gati për të filluar. Dhe mos harroni, nëse nuk i keni këto ekipe saktësisht, është në rregull. Merrni temat e ekipeve dhe vraponi me ta! Thjesht mos harroni të planifikoni paraprakisht dhe të mendoni se çfarë mund të fusni për të marrë meta aktuale të mbrojtjes TW.

Ky Udhëzues për Luftërat e Territorit është thjeshtuar të përqendrohet në dy fusha:

 

Fillimisht e shkruar nga its0v3r9000 e Aleancës Galaktike

Përditësuar së fundmi: 06.04.19