Udhëzuesi i Luftërave të Territorit - Ekipet e Kundërshtimit

Përditësimet në faqen e sporteleve kundërshtuese të territorit të luftës janë në punë

Kundërshtimi i ekipeve të njohura në SWGoH

Një pjesë e madhe e Fazës së Kundërvajtjes së Luftërave të Territorit në SWGoH po zgjedh mjetet e duhura për punën. Në artikujt e mëparshëm kemi folur se cilat skuadra janë të shkëlqyeshme për t’u sulmuar dhe kë duhet të sulmoni, por Galaxy Wars of Heroes Star Wars është një lojë që është gjithmonë në zhvillim. Me Karakteret e Legjendës Galaktike në SWGoH, të kesh sportele specifike janë bërë edhe më të rëndësishme. Aftësia për të përdorur një kompjuter të përbërë nga Legjenda jo-Galaktike për të mposhtur Rey, SLKR, JMLS ose SEE është kritike, veçanërisht për lojtarët e lojërave të fundit në një shoqëri të niveleve të sipërme dhe të nivelit të lartë.

Për të filluar, kontrollet para luftës janë të rëndësishme, veçanërisht në përbërjet specifike të ekipit. Për ekipet mbrojtëse të Darth Revan në GAC dhe Luftërat e Territorit, për shembull, kontrollet para luftës janë shumë më të rëndësishme kur përdorni një numërues të karakterit jo-Galactic Legend në krahasim me një GL për të ndaluar DR dhe shokët e tij të Perandorisë Sith. Sidoqoftë, të gjithë preferojmë qasjen e djathit - duke marrë një ekip shumë më të fortë për një fitore të lehtë. Thënë këtë, lojtarët vërtet elitë në Galaxy of Heroes studiojnë personazhet e përfshirë, renditjen e kthesës dhe statistikat e nevojshme, dhe dinë si të kundërshtojnë çdo skuadër që kundërshtari i tyre mund të hedhë mbi ta.

SWGoH Territory Wars CountersNdërsa parametrat se si do të funksionojë secili sportel mund të ndryshojnë, dhe RNG (fat) është gjithmonë një faktor, marrja e ekipit për të lejuar fleksibilitetin e listës tuaj për betejat e mëvonshme është hapi i parë drejt suksesit. Si rezultat, planifikimi para luftës është thelbësor për ata që kërkojnë të jenë vërtet më të mirët, nga hulumtimi i kundërshtarit tuaj deri te përgatitja e modeve tuaja para se të bllokohen listat.

Më poshtë do të hedhim një vështrim në disa nga gjërat më të rëndësishme që mund të bëni për t'u përgatitur për Luftërat e Territorit dhe Kampionatet Grand Arena dhe për të parë më shumë sukses në të dy mënyrat e lojës. Përveç kësaj, ne do të shikojmë për të shtuar video për të plotësuar këtë përmbajtje për ata prej jush që janë më shumë nxënës vizualë.

 

Luftërat e Territorit SWGoH & Këshilla dhe Strategjia e GAC:

Të kesh sukses në GAC dhe Territory Wars fillon me planifikimin, dhe është shumë më tepër sesa thjesht të kesh nivele të larta ingranazhi në fraksionet e karakterit specifik. Këtu keni një vështrim mbi çelësat e suksesit të fazës së sulmit të Luftës së Territorit:

  1. Keni personazhet e duhur të përshtatur dhe modifikuar me Relica të larta - këtu është e jona Lista e përparësive të Territory Wars për lojtarët e lojërave të fundit
  2. Filloni me përbërjen e duhur të ekipit për t'iu kundërvënë kundërshtarit tuaj
  3. Renditja e Rendit
  4. Koha dhe kur të përdoren aftësi të veçanta
  5. Ekzekutim

 

Lufta e Territorit & Numëruesit e GAC & Videot e ngjashme:

 

 

â € <
Azhurnimi i fundit 01.27.21