Sportelet e Grand Arena - 3v3

I RI! CubsFanHan interviston Xaereth, autor i spreadsheets të plotë SWGoH Counters!

 

Ashtu si Territory Wars në Star Wars Galaxy of Heroes, Grand Arena lejon lojtarët të vendosin një mbrojtje dhe më pas, 24 orë më vonë, të sulmojnë mbrojtjen e kundërshtarit të tyre. Sidoqoftë, ndërsa Luftërat e Territorit përfshijnë dy lojtarë që përballen me konkurrencën ballë për ballë. Rezultati bazohet në efikasitet pasi sa më pak sulme duhen për të mposhtur ekipin e armikut tuaj dhe sa më efektive të jetë fitorja juaj, aq më shumë pikë do të shënoni.

Pjesa 3v3 e Grand Arena është zona e lojës për të cilën unë marr reagimet më pozitive, ka të ngjarë sepse nuk shohim 3 kundrejt 3 në ndonjë fushë të lojës përveç anijeve. Ajo i detyron lojtarët të përdorin strategji pak më të ndryshme dhe të ndërtojnë ekipe shtesë të vlefshme. Në anije lojë 3v3 NUK përfshihen, kështu që territoret përfshijnë vetëm karakteret tuaja të luajtshme. Sidoqoftë, për shkak se nuk shohim 3v3 askund tjetër në SWGoH, kjo mënyrë Grand Arena provohet mjaft e ndërlikuar për shumë lojtarë. Më poshtë do të filloj të rendis sportelet e njohura, efektive për t'ju ndihmuar në përpjekjen tuaj për të dominuar vendet e vlefshme në GAS 3v3!

 

Kampionatet Grand Arena (GAC) 3v3 Skuadrat

Finn, Hero i Rezistencës Poe, Hero i Rezistencës Finn - Finn, Hero i Rezistencës Poe, Hero i Rezistencës Finn janë një ekip i zakonshëm mbrojtës në lojën GAC 3v3 për dy arsye. 1) Ata janë një dhimbje për t'u përballur pa një kundërsulm të mirë dhe 2) ata shpesh përdorin kundërshtarin tuaj Han & Chewie. Në këtë video kundërshtari im bëri atë që unë prisja të bënte dhe i vendosi në mbrojtje, kështu që unë isha i gatshëm dhe përdora një epërsi të Antileve Wedge me Han & Chewie për një fitore të lehtë. >> Kundërshtimi i Finn & The Resistance Hero Bros në SWGoH 3v3

Rex, Barriss Offee & Fives - Rex, Barriss Offee & Fives ofrojnë disa sfida pasi qëllimi i Mbrojtjes është që Barriss dhe Fives ta mbrojnë Rex-in aq kohë sa aftësia e tij e veçantë Rex-hilate. Në videon e lidhur unë fitoj një fitore të tepruar duke përdorur Bastila Shan, Gjeneral Skywalker & Barriss Offee në raundin e kampionatit të raundit mars / prill 3v3 të lojës GAC pasi mbaja një ton shkelje për këtë raund dhe tejkaloja kundërshtarin tim për efikasitetin. >> Kundërshtimi i Rex, Barriss & Fives në SWGoH 3v3

Rey, Han Solo & Chewbacca - Ndërsa shumica e ekipeve të Rey mund të mposhten me Sith Eternal Emperor dhe Wat Tambor, kjo ndeshje është duke e sulmuar sulmuesin që të ngatërrohet dhe të përdorë atë dyshe. Ndërsa mund të funksionojë ende, siç kam mësuar nga përvoja, E shtënë së pari aftësia e Hanit e trondit Wat dhe ka të ngjarë ta shtang atë duke ju bërë ose shumë të çmendur ose thjesht duhet të djersiteni pak. Në këtë sportel unë përdor një Jedi Master Luke Skywalker, Jedi Knight Luke Skywalker dhe Hermit Yoda sportel për të siguruar që kam atë që duhet për të fituar me të gjithë personazhet e mi gjallë. >> Kundërshtimi i Rey, Han Solo & Chewbacca në SWGoH 3v3