Sportelet e Grand Arena - 5v5

> E RE! CubsFanHan interviston Xaereth, autor i spreadsheets të plotë SWGoH Counters!

 

Ashtu si Luftërat e Territorit në Star Wars Galaxy of Heroes, Grand Arena Championships lejon lojtarët të vendosin një mbrojtje dhe më pas, 24 orë më vonë, të sulmojnë mbrojtjen e kundërshtarit të tyre. Sidoqoftë, ndërsa Luftërat e Territorit përfshijnë dy lojtarë që përballen me konkurrencën ballë për ballë. Rezultati është i bazuar në efikasitet pasi më pak sulme duhen për të mposhtur ekipin e armikut tuaj dhe sa më efektive të jetë fitorja juaj, aq më shumë pikë do të shënoni.

Pjesa 5v5 e Kampionatet e Grand Arena nuk janë me të vërtetë ndryshe nga Luftërat e Territorit ose Skuadra Arena tjetër përveç nevojës për mbijetesë. Në GAC, humbja e karaktereve, qoftë edhe një, mund të jetë ndryshimi në një fitore ose humbje. Ndërkohë në Territory Wars, një humbje e një personazhi ose dy është më pak e ndikueshme se GAC, dhe Arena është situatë fitore ose humbëse. Lojtarët përdorin strategji të ngjashme në GAC pasi fushat e tjera të lojës dhe anijet ishin të luajtshme në një territor të Grand Arena të vjetër me karaktere të përdorura në tre territoret e tjera në holotable.

Në vend që të krijojmë një tabelë teksti më poshtë siç kemi filluar, do të ndajmë infografitë e mrekullueshme të bëra nga komuniteti SWGoH për të ndihmuar lojtarët në Grand Arena Championships që kërkojnë skuadra efektive kundër. Përveç kësaj, këtu është lidhja për një të fundit Video CubsFanHan për t'ju ndihmuar (shpresojmë) të luftoni me sukses Darth Revan, General Skywalker, Nightsisters dhe madje Karakteret e Legjendës Galaktike në Grand Championship Arena.

Për tabelën infografike në sportelet e Grand Arena Championships më poshtë, meritoni u / CaptainFalcon_ & DKM për punën e tyre të shkëlqyeshme. Një tjetër infografik nga Skelturix është më poshtë për t'ju ndihmuar të kundërshtoni skuadrat edhe në betejat e Kampionatit Grand Arena 5v5.

SWGoH - kundërvihet GAC

 

Treguesit SWGoH 5v5 TW & GAC