Burimet e SWGoH

Galaxy Star Wars Galaxy i heronjve ka një shumëllojshmëri influencuesish përveç Gaming-fans.com. Jemi të lumtur të rendisim ato faqe të mediave, YouTubers dhe të mëdhenj më poshtë. Natyrisht, ne kërkojmë që të nisni listën tuaj të Twitter pas duke ndjekur @GamingFansDFN.

CubsFanHan - Popullor SWGoH YouTuber & Gaming-fans.com Partner Media - Twitter @ CubsFanHan, CubsFanHan në YouTube

Forumet e EA.com SWGoH - EA.com's Star Wars Galaxy i heronjve Forum - Forumet e EA SWGoH

SWGoH në Reddit - Galeria e Star Wars Galaxy of Heroes - SWGoH në Reddit

SWGOH.GG - SWGOH.GG është një Star Wars Galaxy i Bazës së të Dhënave të Heroeve dhe skuadrës së Ndërtuesit dhe një referencë awesome për këdo që luan SWGoH - SWGOH.gg, Twitter @swgohgg

AhnaldT101 - Avid YouTube gamer që specializohet në Star Wars Galaxy i heronjve - Twitter @AhnaldT101, AhnaldT101 në YouTube

Rrokullisja e Rancorit - Artikuj, këshilla, ide dhe mjete për SWGoH për fillestar ose lojtarë të avancuar - Rrokullisja e Rancorit

Raporti i Luftës Galaktike - Podcast Java që mbulon SWGoH - Raporti i Luftës Galaktike

Mageduckey'S Udhërrëfyes shumëpërfshirës për anijet Dhe Analiza kryesisht-Objektive Ship-by-Ship

Mobile Gamer - Popular SWGoH YouTuber - Twitter @MobileGamer365, MobileGamer në YouTube

Star Wars Galaxy i heronjve blog - Një udhëzues në ditë - Udhëzues i përgjithshëm dhe i nivelit të hyrjes për Star Wars Galaxy of Heroes - Star Wars Galaxy i heronjve blog

Luftëtar nga TeamInstinct - Popular SWGoH YouTuber - Luftëtar nga TeamInstinct në YouTube