Lista e Buffs & Debuffs

Star Wars Galaxy of Heroes është një lojë ndeshjesh dhe strategjie, dhe asgjë nuk e detyron mendimin strategjik të dalë më shumë sesa tifozët dhe debuffs. Këto efekte pozitive të statusit (tifozët - jeshile) dhe efektet negative të statusit (debuffs - e kuqe) mund të ndikojnë shumë në çdo betejë. Një listë e të gjithë tifozëve dhe debuffs SWGoH mund të gjenden më poshtë.

Nav shpejtë: buffs - debuffs - tjetër Buffs anijes - Anijet e anijes
 

Ikonë tifoz Efekt Përballë Debuff Shënimet
Saktësia Up Shton saktësinë e 25% Saktësia poshtë
SWGoH Buff Përparësia Avantazh Shton mundësinë e 200% kritike për një sulm. Në thelb një hit i garantuar kritik.
SWGOH Plani i Sigurt i Buff Plani rezervë Shëno 10% Shëndetësi për turn. Ringjall me 80% Health dhe 30% TM kur munden. Unik
SWGOH Buff Kritike Rast Up Rreziku kritik Shton shansin 25% kritike. Shansi kritik poshtë Ndikon në veçanti dhe fizike.
SWGOH Buff Dëmtimi Kritik Up Dëmtimi Kritik Shton dëmtime kritike të goditjes 50%.
SWGOH Buff kritike Imuniteti Hit Imuniteti i Hitit Kritik Shton 999900% shmangie kritike. Nuk mund të goditet në mënyrë kritike.
SWGoH Penetrimi i mbrojtjes buzë Penetrimi i mbrojtjes Rrit penetrimin e armaturës nga 150. Ndikon në veçanti dhe fizike.
Imuniteti i dëmeve Parandalon të gjitha dëmtimet. Unik
SWGOH Buff Mbrojtjes Up Mbrojtja Up Rrit mbrojtjen nga 50%. Mbrojtja Poshte Ndikon në veçanti dhe fizike.
SWGOH Buff Shmangia Up Shmangie Up Shton shansi 15% shmangie. Shmangie Poshte
SWGOH Parashikimi Buff largpamësi Shton shansi 999900% shmangie. Karakteri gjithmonë do të shmanget nëse është e mundur.
Furi Sa herë që një aleat tjetër përdor një aftësi të veçantë, kjo njësi fiton 100% Turn Meter. Unik
SWGOH Buff Generic Generic Buff Efekti ndryshon në varësi të buffit të veçantë. Nuk mund të kopjohet.
SWGoH Buff urrejtje Urrejtje Rrit shkelje dhe mbrojtje nga 100% dhe mundësi kritike nga 25%. Kur kjo njësi mundet, ata ringjallen me 100% Health, dhe fitojnë 100% Turn Meter. Unik
SWGOH Buff shëron me kalimin e kohës Shërohet me kalimin e kohës Shëron një shumë të ndryshueshme çdo kthesë. Dëmtime gjatë kohës
SWGoH Buff Shëndeti Steal Up Shëndeti vjedhin Rrit shëndetin e vjedhjes nga 50%. Shëndeti vjedhin poshtë
SWGOH Buff Shëndeti Up Shëndeti Up Rrit shëndetin nga 15%. Shëndeti poshtë
Meditimi legjendar i betejës + 25% -50% Potencë dhe + 10% -35% Counter Chance, dyfishuar për Jedi. Unik, sfera varet nga niveli i aftësisë.
Trajnimi Master i SWGoH Master Trajnimi i Masterit Rrit saktësinë, mbrojtjen, veprën, fuqinë dhe këmbënguljen nga 25%, dyfishuar për Jedi. Nuk mund të shpërndahet ose të parandalohet. Unik
SWGOH Buff Off Kundër Kundërshtimi Rrit dëmin nga 50%. Shkelja poshtë Ndikon në veçanti dhe fizike.
SWGOH Buff Potency Up Potenciali Up Shton fuqinë 50%. Potenciali poshtë
SWGOH Mbrojtja Buff Bon Mbrojtja Up Rrit mbrojtjen nga 20% e shëndetit maksimal.
Ndëshkimi i SWGOH Buff Ndëshkimi Shton shans 100% kundër.
SWGoH Sekret Intel Intel i fshehtë Rrit fuqinë nga 25%. Kur një aleat përdor një aftësi të veçantë, ata gjithashtu fitojnë intel sekrete. Unik
SWGOH përshpejtohet Speed ​​Up Rrit shpejtësinë nga 25%. Speed ​​Poshte
SWGOH Buff Stealth Vjedhje Karakteri nuk mund të drejtohet drejtpërdrejt.
SWGOH Buff Taunt thumb Forcat e ekipit kundërshtar për të synuar këtë karakter. Aktualisht nuk mund të kopjohet.
SWGOH Buff Tenacity Up Qëndrueshmëria Shton qëndrueshmëri 999900%. Qëndrueshmëria poshtë Debuffs kurrë nuk do të tokës nëse nuk i padurueshëm.
Përkthim 1 Stack: + 30% Max Shëndeti.

2 Stacks: 15 $ Chance Chance.

3 Stacks: Reduktoni cooldowns nga 1 sa herë që C-3PO përdor aftësinë e tij bazë.

Unike. Çdo nivel përfshin të gjitha efektet e mëparshme.

 

më i lartë

 

 

Ikonë debuff Efekt Përballë Buff Shënimet
Blloku SWGOH Abuzz Ability Blloku i Aftësive Karakteri nuk mund të përdorë aftësitë.
Saktësia poshtë -15% Saktësi Saktësia Up
I verbër + 999900% shmangie shans për të synuar. Karakteri gjithmonë do të humbasë sulmin e radhës.
SWGOH Debuff Buff Immunity Imuniteti Buff Karakteri nuk mund të fitojë buffs.
SWGOH Debuff Djegia Përvëlues Karakteri humb 15% (0.03% për bosët e bastisjes) të shëndetit maksimal për turn, zvogëlon shmangien nga 500000%. Karakteri reduktohet në shansin bazë të shoshitjes.
çrregulloj 1 Stack: Nuk mund të fitoj buffs.

2 Stacks: Nuk mund të kundërshtohet, të ndihmohet, ose të fitojë bonus meter kthese. (Raid Boss: -30% Shans i kundërt.)

3 Stacks: Rrit cooldowns nga 1 kur ky karakter përdor aftësinë e tyre bazë. (Raid Boss: -50% Mbrojtje.)

Unike. Çdo nivel përfshin të gjitha efektet e mëparshme.
Meditim i korruptuar i betejës -10% -30% Mundësia e fatit dhe -10% -30% Shans i kundërt. Dyfishuar kundër armiqve jo-Sith dhe jo-Jedi. Unik, sfera varet nga niveli i aftësisë.
SWGOH shfuqizon shansin kritik poshtë Shansi kritik poshtë Heq 25% shans kritik. Rreziku kritik Ndikon në veçanti dhe fizike.
SWGOH dëmton dëmin me kalimin e kohës Dëmtime gjatë kohës Karakteri humb 5% (0.01% për bosët e bastisjes) të shëndetit maksimal për çdo kthesë. Shërohet me kalimin e kohës
SWGOH Debuff Daze çudis Karakteri nuk mund të kundërshtojë, asistojë ose të fitojë njehsor të kthesës shtesë.
SWGOH Debuff Deathmark Deathmark Karakteri humb 50% (0.03% për bosët e bastisjes) të shëndetit maksimal kur goditet. Gjithashtu punon si një grindje.
SWGOH debuto mbrojtjen poshtë Mbrojtja Poshte Zvogëlon mbrojtjen nga 50%. Mbrojtja Up Ndikon në veçanti dhe fizike.
SWGOH shmangia e mashtrimit poshtë Shmangie Poshte Heq 25% mundësi shmangie. Shmangie Up Ndikon në veçanti dhe fizike.
SWGOH Debuff ekspozon vë në dukje Karakteri humb 20% (0.02% për bosët e bastisjes) të shëndetit maksimal kur goditet.
SWGOH thyerje thyerje Thyerje Shpejtësia e vendosur në 0, nuk mund të fitojë buffs, sulme bonus, ose të kthehet metër. Bosi i bastisjes humbet shpejtësinë 0%, shansin e kundërt të 30% dhe nuk mund të fitojë buffs. Unik
Imuniteti i shërimit SWGOH Debuff Imuniteti shërimit Karakteri nuk mund të rifitojë shëndetin ose mbrojtjen.
SWGOH shfuqizon shëndetin poshtë Shëndeti poshtë Zvogëlon shëndetin nga 20%. Shëndeti Up
Shëndeti SWGOH Debuff vjedhin poshtë Shëndeti vjedhin poshtë Zvogëlon vjedhjen e shëndetit nga 50%. Shëndeti vjedhin Nuk mund të kopjohet.
SWGOH Debuff Izolate Izoloj Nuk mund të sulmojë, të fitojë tifozë ose të marrë efekte të tjera pozitive gjatë kthimit të një personazhi tjetër. Aleatët nuk mund të sulmojnë ose të fitojnë tifozë gjatë kthimit të karaktereve. Bosët e bastisjes nuk mund të fitojnë tifozë dhe çdo aleat që dëmton bosin fiton dëmtimin e kritikit dhe shëndetin vjedhin për 1 kthesë. Nuk mund të kopjohet ose shpërndahet. Unik
SWGOH Debuff Offense Down Shkelja poshtë Zvogëlon dëmin nga 50%. Kundërshtimi Ndikon në veçanti dhe fizike.
SWGoH Përmbys Pain Dhimbje Karakteri humb 10% (0.05% për bosët e bastisjes) kur dëmtohet nga Darth Sion.
SWGOH shpërthen plagë Murtaja Karakteri humb 5% (0.01% për bosët e bastisjes) çdo kthesë. Ky dëm injoron mbrojtjen, dhe personazhet me plagë janë të imunizuar për të pastruar. Unik
SWGOH Debuff Potency Down Potenciali poshtë Zvogëlon fuqinë nga 50%. Potenciali Up Nuk mund të kopjohet.
SWGOH shtangë shak Goditje Karakteri nuk mund të shërohet, të fitojë buffs, ose të fitojë bonus meter kthesë.
SWGOH përshpejton shpejtësinë poshtë Speed ​​Poshte Zvogëlon shpejtësinë nga 25%. Speed ​​Up
SWGOH Debuff Stagger tundem Karakteri humbet 100% nga ana e njehsorit kur goditet.
SWGOH Debuff Stun trondisin Karakteri mungon në një kthesë dhe nuk mund të shmangë sulmet.
SWGOH Debuff Target Lock Lock Target Ndërsa Droid Imperial Probe është gjallë, ul evazionin nga 25% dhe nuk mund të fitojë buffs.

Ndërsa IG-88 është gjallë, nuk mund të rimëkëmbet Shëndetin ose Mbrojtjen.

Nuk ka efekt pa Imperial Probe Droid ose IG-88 të gjallë.
SWGOH Prishja e Qëndrueshmërisë Poshte Qëndrueshmëria poshtë Heq 999900% këmbëngulje. Qëndrueshmëria Karakteri reduktohet në bazë të rezistojë shans.
SWGOH detonator termik thithje Detonator termik Karakteri humbet një sasi të shëndoshë të ndryshueshme pas një numri kthesh.

më i lartë

 

Ikonë Efektet e Tjera Efekt
SWGoH Debuff Armor Shred Armor Shred Zvogëlon forca të blinduara nga 50% (25% kundrejt bosëve të bastisjes), duke u grumbulluar me çdo përdorim. Nuk mund të hiqet dhe nuk është debutim.
Thirrja për veprim SWGoH Thirrje për Veprim Rrit saktësinë, shansin krit, dhe dëmtimin krit nga 50%, dhe injoron taunts. Nuk mund të shpërndahet ose të parandalohet.
Gjuetarët e Bursave SWGOH zgjidhin Gjuetarët e mirësjelljes zgjidhin Injoron talljen dhe ringjall me shëndet 100% kur mposhtet. Nuk mund të shpërndahet ose të parandalohet.
Pagimi i Udhëheqësit të Bounty Hunter Efekte të ndryshme në varësi të udhëheqësit të skuadrës. Nuk mund të shpërndahet ose të parandalohet.
Pagëzimi personal i gjahtarit të paguar Efekte të ndryshme në varësi të karakterit specifik. Nuk mund të shpërndahet ose të parandalohet.
Marked Gain Taunt, të gjithë armiqtë ndihmojnë kur aplikohen.
SWGoH Buff Përgatitur I përgatitur Efekte të ndryshme në varësi të karakterit dhe aftësisë. Nuk mund të shpërndahet ose të parandalohet.
Avantazhi Strategjik Karakteri nuk mund të kundërshtohet dhe të fitojë aftësinë e Avantazhit Strategjik të veçantë.

më i lartë

Ikonë Anije Buff Efekt
Afterburner Reduktoni cooldowns nga 1 kur sulmoni me Advantage.
SWGOH Mbrojtja Buff Bon Mbrojtja e Bonusit Shton një sasi të ndryshueshme të mbrojtjes bonus.
Imuniteti i dëmeve Parandalon të gjitha dëmtimet.
Hyrja dramatike + 25% Vepro dhe merre 10% të objektivave të shëndetit maksimal si dëm.
Master Plan Rivendos cooldowns dhe grantet 100% kthehet metër kur një sulm të veçantë është përdorur.
ia hedh + 25% Evazion dhe nuk mund të vihet në shënjestër ndërsa janë të pranishëm aleatë të tjerë.
Ndryshim i shtytjes + 100% kundër shans, konsumoni pirg 1 në sulmin bazë për të fituar 50% turn meter.
SWGOH Buff Valor trimëri Qëndrueshmëria fiton 20% dhe ka aftësinë përfundimtare të ftohjes së tij të zvogëluar me 1 në fund të kësaj anijeje.

më i lartë

Ikonë Shpërndarja e anijes Efekt
Prishje -25% Armor dhe -25% Rezistencë. Ndërsa Hounds Tooth është aktiv, -25% Shmangie.
Mina përplot Marrëveshjet 10% të objektivave të dëmtimit maksimal dhe shkaktojnë Daze pas kthimit 1.
SWGOH Debuff Target Lock Lock Target Disa sulme kundër kësaj anijeje do të kenë një efekt shtesë.

më i lartë