Ndryshimi i kohës së pagesës së SWGoH

Për tre vitet e para të Star Wars Galaxy of Heroes, kohërat e pagimit ishin kohë statike që nuk mund të ndryshoheshin. Zakonisht i vendosur rreth kohës së darkës në vendin ku regjistrohesh në lojë, kjo çoi në shumë biseda frustruese mes bashkëshortëve dhe bashkëshortëve, ndërsa përpiqej të arrinte kristale maksimale. Megjithatë, një përditësim i 2018 i nëntorit hapi derën për këtë element statik për t'u bërë një dinamik që u jep lojtarëve mundësinë për të ndryshuar kohën e pagimit të tyre deri në dy herë çdo ditë 360. Më poshtë është një përshkrim i shpejtë i asaj se si të ndryshoni kohën tuaj të pagesës në SWGoH.

Ndryshimi i Fitimit të SWGoHNdryshimi i kohës së pagesës së SWGoH

  1. Klikoni ikonën e ingranazhit në pjesën e sipërme të majtë të ekranit tuaj SWGoH.
  2. Zgjidhni "Cilësimet e Kohës" në kolonën e majtë.
  3. Shqyrto kohët e renditura në ekran (shih imazhin). Vini re se koha që ndryshoni është "Resurset e përditshme të aktiviteteve", të cilat për mua ishin mesatarja e kohës lindore. Ndryshimi i kësaj kohe do të ndryshojë edhe Skuadrën tuaj Arena, Fleet Arena dhe Shitore Reset herë me të njëjtin numër orësh. (p.sh. e ndryshova këtë nga mesnata ET në 9 pm ET që lëvizën skuadrën time nga 6 pm në 3 pm, Fleet Arena time nga 7 pm në 4 pm, dhe dyqanet e mia shkuan nga 12, 6, 12, 6 në 9, 3, 9, 3).

Nga përvoja ime personale kjo ka qenë një lëvizje e madhe. Duke pasur parasysh se gruaja ime dhe fëmijët janë gjithmonë në shtëpi dhe ne shpesh hamë darkë ose kemi ndonjë lloj aktiviteti rreth 6 pm, duke e shpërbluar pagën time në 3 pm vendosur atë afër fundit të ditës sime të punës. Ai gjithashtu ndihmoi në uljen e Fleet Arena tim ku më parë i dhashë një pagim me 15 + të tjerët në bisedën tonë të diskutimeve. Tani unë ndaj të njëjtin pagim me njëri-tjetrin dhe kam marrë #1 në dy arena shumë herë gjatë javës së kaluar, duke rezultuar në kristale shumë më të përditshme.