Duke kërkuar për një Spike SWGoH?

A po kërkoni një Galaxy Star Wars Galaxy of Heroes Guild për të marrë pjesë në të? Guilds SWGoH janë të njëjtat koncepte si aleancat në lojëra të tjera - në thelb një ekip lojtarësh të tjerë me të cilët ju mund të bashkëveproni dhe të luftoni. Jo ndryshe nga lojrat e tjera të bazuara në telefon, presioni i bashkëmoshatarëve luan një rol të madh, pasi ata që nuk e bëjnë pjesën e tyre shpesh mund ta mbajnë Spahlin poshtë. Në Star Wars Galaxy të Heronjve, çdo përdorues është në gjendje të përdorë energjinë e tyre të betejës për të mbledhur deri në Biletat 600 Raid për Spartën e cila është e vendosur në një kohë të caktuar çdo ditë. Biletat e bastisjes përdoren pastaj në një nga tre opsionet e bastisjes - Rancor Raid, Bastisja e rezervuarit të tankeve dhe Sill Triumvirate Raid.

Gaming-fans.com aktualisht punon me Aleancën Perandoria (TEA) e cila përbëhet nga nëntë Sporte të ndryshme. Detajet janë më poshtë për këdo që kërkon një galaktikë Star Wars Galaxy të heronjve për të konkurruar.

Pasardhësit e Perandorisë (DotE)
Fuqia Galaktike - 215 milion
Territory Battles - 45 yjet (LSTB), 48 yjet (DSTB)
Luftërat e Territorit - Renditja 24th në përgjithësi në SWGoH
ROLO - 100
IPD - 100
Minimal Player GP - 3.6 mil
Kërkesat Toon - Jedi Revan, Darth Revan, Carth OR ekipi, Traya, CLS, RJT dhe Ekipi i Rezistencës w / Zetas, NS me ose Talzin ose Ventress fokus.
Biletat minimale - 600 / ditë
Raids - Tier 7 Heroik Rancor, Tier 7 Heroik AAT Raid & Tier 7 Heroike Sith Triumvirate Raid
Mosmarrëveshja e detyrueshme

Jehona e Perandorisë (EotE)
Fuqia Galaktike - 185 milion
Territory Battles - 44 yjet (LSTB), 46 yjet (DSTB)
ROLO - 100
IPD - 72
Minimal Player GP - 3.0 mil
Kërkesat Toon - Traya, CLS, JTR, BH, Jedi, ekipi Imperial trooper, NS, dhe toons TB
Biletat minimale - 600 / ditë
Raids - Tier 7 Heroik Rancor, Tier 7 Heroik AAT Raid & Tier 7 Heroike Sith Triumvirate Raid
Mosmarrëveshja e detyrueshme

Fragmentet e Perandorisë (FotE)
Fuqia Galaktike - 165 milion (185m kur është plot)
Territory Battles - 44 yjet (LSTB), 47 yjet (DSTB)
ROLO - 96
IPD - 76
Minimal Player GP - 3 mil
Kërkesat Toon - Në gjendje për të pastruar të gjitha / betejat më të TB, të gatshëm për të ndihmuar të përqëndrohet në ekipe për TW, Top 200 Arenas (mundësisht 100), JTR, CLS, Thrawn, Traya (e negociueshme), Chewie, C3P0 /
Biletat minimale - 600 / ditë
Raids - Tier 7 Heroik Rancor, Tier 7 Heroik AAT Raid & Tier 7 Heroike Sith Triumvirate Raid

Galdarët e Perandorisë (GotE)
Fuqia Galaktike - 158 milion
Territory Battles - 43 yjet (LSTB), 45 yjet (DSTB)
ROLO - 76
IPD - 28
Minimal Player GP - 2 mil
Kërkesat Toon - JTR, CLS, Chex ose NS. Traya është shumë e dëshirueshme
Biletat minimale - 600 / ditë
Bastisjet - Tier 7 Heroike Rancor (4 pm), Tier 7 Heroike AAT Raid (5 pm) & Tier 7 Heroike Sith Triumvirate Raid (3 pm) - (Të gjitha bastisjet janë EST Kur biletat janë në dispozicion)

Talons e Perandorisë (TotE)
Fuqia Galaktike - 140 milion
Territory Battles - 39 yjet (LSTB), 42 yjet (DSTB)
ROLO - 62
IPD - 34
Minimumi GP - 1.5 mil
Kërkesat Toon - JTR, NS, Chex mix, gjysma e TB toons.
Biletat minimale - 600 / ditë
Kërkimi i përditshëm kërkohet
Raids - Tier 7 Heroik Rancor, Tier 7 Heroik AAT Raid & Tier 7 Heroike Sith Triumvirate Raid

Padawans të Perandorisë (PotE)
Fuqia Galaktike - 94 milion
Territory Battles - 25 yjet (LSTB), 28 yjet (DSTB)
Minimumi GP - 500K
Kërkesat Toon - Asnjë
Biletat minimale - 500 + preferuar
Raids - Tier 7 Rancor Heroik, Tier 7 Heroik AAT Raid & Tier 5 Sith Triumvirate Raid

Cell Vdekur (DC)
Fuqia Galaktike - 66 milion
Territory Battles - 15 yjet (LSTB), 18 yjet (DSTB)
Kërkesat Toon - Asnjë
Biletat minimale - Asnjë
Identifikimi i Përditshëm i Preferuar, por të shumëfishta identifikimi në javë kërkohet
Raids - Tier 7 Rancor Heroik, Tier 7 Heroik AAT Raid & Tier 5 Sith Triumvirate Raid

Rrënojat e Perandorisë (RotE)
Fuqia Galaktike - 49 milion
Territory Battles - 14 yjet (LSTB), 17 yjet (DSTB)
Asnjë personazh i kërkuar
Asnjë energji minimale e kërkuar
Asnjë pjesëmarrje e nevojshme në bastisje, TB ose TW.
Raids - Tier 7 Rancor Heroik, Tier 7 Heroik AAT Raid & Tier 5 Sith Triumvirate Raid

Përditësuar së fundi - 4 / 9 / 2019
Interesuar? Na kontaktoni sot duke përdorur formularin më poshtë dhe JU LUTEM përfshini kodin 9-shifror tuaj aleat për të shpejtuar procesin.