Përmbajtja e vjetër e SWGoH

Gaming-fans.com është rritur shumë gjatë viteve, dhe disa faqe që kishin kuptim për ne në vitet e kaluara nuk i shërbejnë të njëjtit qëllim sot. Në një përpjekje për të mbajtur mbi përmbajtjen e vjetër dhe jo për të fshirë atë, ne po strehojmë shumë faqe këtu për ata që i frekuentojnë ato.