Lojë Mënyrat

Në Star Wars Galaxy of Heroes, ka një shumëllojshmëri të betejave që mund të ndodhin, të ndara në Modalitetet e Lojërave. Varësisht se sa serioz dhe të përkushtuar jeni në lojë, këto beteja mund të marrin shumë kohë dhe të jenë shumë zbavitëse. Këtu është një vështrim në çdo opsion betejë.

Star Wars collectiblesBetejat anësore të lehta dhe të errëta - Betej anën e dritës / errët me ekuipazhin tënd të personazheve të dritës / errësirës.

Betejat e kantines - Betej ekipet e përziera me ekuipazhin tënd të përzier me karaktere.

Skuadra Arena Betejat - Luftoni përdoruesit e tjerë të renditur në mënyrë të ngjashme duke përdorur një ekuipazh të karaktereve të përziera. Renditja më e lartë është e barabartë me shpërblime më të mira për t'u përdorur në Arena Store.

Betejat e Luftës Gallactic - Merrni ekuipazhin tuaj të përzier dhe luftoni në deri në 12 beteja çdo ditë kundër ekuipazheve të përziera të kundërshtarëve. Bëhuni gati për betejën 6, 9 dhe 11 (dhe 12 për shumë) - këto janë të vështira!

Betejat Mod - Modat përdoren për të furnizuar karakteret tuaja dhe për t'i personalizuar ato në një farë mase. Luftoni Betejat e Modit për të fituar Modë të rinj dhe më të fuqishëm për të forcuar më tej ekuipazhin tuaj.

Luftrat e Sporti / Bastisjet - Esnafët janë i njëjti koncept si aleancat në lojëra të tjera - në thelb një ekip lojtarësh të tjerë me të cilët mund të bashkëveproni dhe të luftoni. Në Star Wars Galaxy of Heroes, secili përdorues është në gjendje të përdorë energjinë e tij të betejës për të mbledhur deri në 600 Bileta Bastisje për Guild e cila bankohet në një kohë të caktuar çdo ditë. Biletat Raid përdoren më pas në drejtim të njërit prej dy opsioneve aktuale të Raid - it Rancor Raid ose Bastisja e rezervuarit të tankeve. Bastisjet janë mega beteja të cilat dëshmojnë se janë armiqtë më të vështirë në Star Wars Galaxy of Heroes. Ndërsa individët mund të shfaqen All-Stars në Bastisjet, e gjithë Sporti është (zakonisht) i nevojshëm në mënyrë që të ketë sukses.

Duke kërkuar për një galaktikë Star Wars Galaxy of Heroes Guild? Na kontrolloni për të parë nëse ne kemi një përshtatje për ju!