Sporte dhe bastisje

Guilds

Spartat janë të njëjtat koncepte si aleancat në lojëra të tjera - në thelb një ekip lojtarësh të tjerë me të cilët ju mund të bashkëveproni dhe të luftoni. Jo ndryshe nga lojrat e tjera të bazuara në telefon, presioni i bashkëmoshatarëve luan një rol të madh, pasi ata që nuk e bëjnë pjesën e tyre shpesh mund ta mbajnë Spahlin poshtë. Në Star Wars Galaxy të heronjve, secili përdorues është në gjendje të përdorë energjinë e tyre të betejës për të mbledhur deri në Biletat 600 Raid për Spildin, e cila është e vendosur në një kohë të caktuar çdo ditë. Biletat e bastisjes përdoren pastaj në një nga dy opsionet e bastisjes - Raid Ranger ose Bastisja e rezervuarit të tankeve.

Çdo lojtar duke kërkuar një galaktikë Star Wars Galaxy of Heroes Guild mund të na kontrollojë për të parë nëse ne kemi një përshtatje për ju.
bastisjet

Bastisjet janë betejat mega të cilat provojnë të jenë armiqtë më të vështirë në Star Wars Galaxy of Heroes. Ndërsa individët mund të dalin All-Stars në bastisjet, të gjithë Sporti është i nevojshëm në mënyrë që të ketë sukses.