Anije

Shtuar në nëntor 2016, gati një vit pas fillimit të lojës, Star Wars Galaxy of Heroes shtoi në lojë një seksion Anije që në thelb i detyroi të gjithë përdoruesit të "fillonin nga e para" deri në një farë mase. Për lojtarët e rastësishëm të lojës, kjo do të thotë një artikull më shumë për të vazhduar çdo ditë për të qëndruar konkurrues - një nga sfidat e lojës. Për njerëzit e fortë, ajo shton një seksion tjetër strategjik për të shpenzuar më shumë kohë, dhe ndoshta para, për GOH. Këtu është një vështrim në seksionin Anije të lojës.

swgoh-ships02Kartat e të Dhënave - Kjo është ajo ku EA dhe Capital Games dëshiron që ju të shpenzoni $ $ $ - nëse jeni FTP thjesht qëndroni larg. Kjo është lidhja ekzaktësisht e njëjtë me lidhjen e Kartave të të Dhënave në ekranin kryesor. Mblidhni 5 kartat tuaja falas Bronzium çdo ditë dhe vazhdoni me ju lojën dhe jetën.

Dërgesat e flotës - Dërgesat e Flotës rifreskohen gjatë gjithë ditës dhe ofrojnë mundësi për të blerë projekte të anijeve (mendoni Shards, vetëm për anijet), copa aktuale të karakterit, ingranazhe, materiale Omega dhe materialet e reja Zeta.

Sfidat e anijes - Ashtu si sfidat e përditshme, sfidat e anijeve ju ndihmojnë të fitoni Droids të veçanta të përmirësimit të anijes të nevojshme për të furnizuar me energji anijen tuaj, Materialet e Ndërtimit të Anijeve (mendoni Kreditë, vetëm për anijet) dhe Materialet e Aftësisë së Anijeve që përdoren për të furnizuar me energji armatim anijesh.

Fleet Arena - Ashtu si Arena e Skuadrës, Arena e Flotës vë përballë të tjerëve ekipin tuaj të anijeve. Nivele të ndryshme çmimesh janë në dispozicion për gradën tuaj më të lartë. Siç do t'ju thonë shumë, të gjitha janë numra, kështu që luftoni vetëm flotat më të dobëta dhe duhet të shihni sukses të arsyeshëm.